Camtasia Hack - Okunması Gereken Bir Flood

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SerkanYurtsever

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar..
Ben Dailyotion çalısan biriyim Youtube çalışmıyorum. En son ödememizi Ocak ayında aldıktan sonra bir takım sorunlar çıktı. Gizlice season ve episode gibi kelimelerde gelir elde edememe gibi sorunu 2 ay sonra burda merth adlı arkadaş anlatana kadar 2 ay boyunca sıfır çekti kanallarımız lafı uzatmıycam akabinde 5 aylık süreçde ödeme sıkıntısı yaşadık.. O dönemde bildiğim bir kaç içerikde render yapıp çalışmayı düşündüm - ki bir videonti alıcak param yoktu borçda baya vardı sadece forumdan 2 arkadaşa 300 tl borç yaapmıştım. Camtasia - ve sontorun arkadaşın ffmpeg anlatımı arasında seçim yaptım ffmpeg ile vds de sorun yaşadım çünkü ffmpeg windows 2003 server desteklemiyordu programı çalıstırmadı. Son çare Camtasia programıydı dün gece programı indirdim fakat deneme sürümü olduğu için render yada oynama yaptığım video ortasında reklam çıktığı için haliyle crack yapma kararı aldım piyasada ne kadar video varsa ızledım makale varsa okudum gece saat 1 den sabh 8 e kadar camtasi`yi full hale getirmek için manuel işlemleri yaptım olmadı.. Piyasada bazı crack dosyaları bulunmakta bunları indirdim hemde kaçtane varsa taratma sonuçlarına baktığımda keyloggerdan öte trojan olduğunu gördüm taratma verileri trojan dll`leri yakalamış bunuda virustotal verilerine çoktan göndermişti bile.. Bu crack dosyalarını kullanan arkadaşlarımız varsa derhal önlemlerini almalıdır..
Saygılar.. Bol kazançlar

camtasia da forumda da konusu var 30 günde bir regeditten "dromjmfile" klasörünü silin. al sana risksiz en temiz full sürümü.

camtasia videolarda reklam çıkmazki 30 gün deneme sürümü verir o kadar

Merhaba Arkadaşlar..
Ben Dailyotion çalısan biriyim Youtube çalışmıyorum. En son ödememizi Ocak ayında aldıktan sonra bir takım sorunlar çıktı. Gizlice season ve episode gibi kelimelerde gelir elde edememe gibi sorunu 2 ay sonra burda merth adlı arkadaş anlatana kadar 2 ay boyunca sıfır çekti kanallarımız lafı uzatmıycam akabinde 5 aylık süreçde ödeme sıkıntısı yaşadık.. O dönemde bildiğim bir kaç içerikde render yapıp çalışmayı düşündüm - ki bir videonti alıcak param yoktu borçda baya vardı sadece forumdan 2 arkadaşa 300 tl borç yaapmıştım. Camtasia - ve sontorun arkadaşın ffmpeg anlatımı arasında seçim yaptım ffmpeg ile vds de sorun yaşadım çünkü ffmpeg windows 2003 server desteklemiyordu programı çalıstırmadı. Son çare Camtasia programıydı dün gece programı indirdim fakat deneme sürümü olduğu için render yada oynama yaptığım video ortasında reklam çıktığı için haliyle crack yapma kararı aldım piyasada ne kadar video varsa ızledım makale varsa okudum gece saat 1 den sabh 8 e kadar camtasi`yi full hale getirmek için manuel işlemleri yaptım olmadı.. Piyasada bazı crack dosyaları bulunmakta bunları indirdim hemde kaçtane varsa taratma sonuçlarına baktığımda keyloggerdan öte trojan olduğunu gördüm taratma verileri trojan dll`leri yakalamış bunuda virustotal verilerine çoktan göndermişti bile.. Bu crack dosyalarını kullanan arkadaşlarımız varsa derhal önlemlerini almalıdır..
Saygılar.. Bol kazançlar

http://www.ytpara.com/video-edit-pr...ialsiz-kullanma-trial-versiyon-resetleme.html

Evet bazı arkadaşlar trial versiyonu resetleme demiş. Çğunu yapamadım yada deactif olmuş olabilir. Bu crack yöntemini kullanan arkadaşlara bilgilendirme yaptım sonuçda bu Crack exe lerini kullanan olmustur

Crak dosyasini antivorus programlari virus olarak algilar zaten

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam forumda bununla ilgili bir konu açmıştım birçok arkadaş da bu yöntemi kullanıyor.
Konu:
http://www.ytpara.com/video-edit-pr...ialsiz-kullanma-trial-versiyon-resetleme.html

Versiyon: camtasia-studio-8-0-2-es-en-win
Windows 7'de sorunsuz Windows 10 denenmedi.

Bu şekilde çalış kafan rahat etsin. Hem de yasadışı bir iş yok :)
Dün akşam okudugum uyguladıgım makalelerden biride sizinkisiydi (windows10) ctrlF kombinasyonunda Belirtilen kelime araması sonuçlanmadı 15 dakka arayıp durdu

EJj5oB.jpg

Son düzenleme:
crack legal bir durum değil ki zaten. Hemen hemen tüm antivüsler uyarı verecektir.

Dün akşam okudugum uyguladıgım makalelerden biride sizinkisiydi (windows10) ctrlF kombinasyonunda Belirtilen kelime araması sonuçlanmadı 15 dakka arayıp durdu

EJj5oB.jpg

Hocam dediğim gibi W10'da durum nedir bilmiyorum. Ama dediğim versiyon ile W7de bir çok makinede denedim sorun yok hala

Merhaba Arkadaşlar..
Saygılar.. Bol kazançlar
Hocam akşama hatırlatırsan full yapman için yardımcı olurum.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eskiden 1 ay boyunca demo sürüm olarak kullanılıyordu son güncellemede bunuda kapattılar

1 ay demo kullanırken watermark çıkmamasını istiyorsan kaydetmeden önce interneti kapat sonra product and share düğmesine tıkla kaydettikten sonra interneti açabilirsin.

Konudan pek birşey anlamadım ama sanırım camtia c**j isteniyor w*rz paylaşım yasak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri