Camtasia Ses Eşleşeni Nasıl Geçebiliriz?

forumiyinet123

Kayıtlı Üye
Dediğim gibi vdsde olduğu için sony vegas indiremedim camtasia ses eşleşeni nasıl geçeriz.Eğer görüntü eşleşeneni geçemeyen var ise onla takas yapabiliriz bilgilerimi.Yanıtlarınızı bekliyorum.

Dediğim gibi vdsde olduğu için sony vegas indiremedim camtasia ses eşleşeni nasıl geçeriz.Eğer görüntü eşleşeneni geçemeyen var ise onla takas yapabiliriz bilgilerimi.Yanıtlarınızı bekliyorum.
eğer biliyorsan sen bana sonradan dünya engeli gelmesini engelleyebilirsen ben sana herşeyi anlatırım :)

Sesin hızını arttırabilirsin ya da düşürebilirsin.

Bazıları videolarda ne yapsam geçemedım ses eşleşeni ben helyum vs speed oranı 105 95 bıldığım herşeyı denedım gecemedım

bizede pm den filan yazın bari hocam hem ses hem dünya engeli geçelim bizde keyfimize bakalım..

görüntü ses dünya bunları biz nasıl geçicez bizede soylermısınız

hocam camtasiada bulamadım o özelliği.Yardımcı olabilir misiniz?

Kullanmak istediğin videoyu altta ki katmanlardan birine attıktan sonra, attığın videonun üzerine sağ tuş ile tıklayıp Clip Speed seçeneği ile ya ses hızını düşürürsün 95 e kadar, ya da arttırısın 105 civarına kadar.

Benim bildiğim bu.

Kullanmak istediğin videoyu altta ki katmanlardan birine attıktan sonra, attığın videonun üzerine sağ tuş ile tıklayıp Clip Speed seçeneği ile ya ses hızını düşürürsün 95 e kadar, ya da arttırısın 105 civarına kadar.

Benim bildiğim bu.
tamam hocam sağ olun.O yol işe yaramaz büyük bir ihitmal

Benim bildiğim bu.

ben denedim bu seferde bi seçenek çıktı "bu şarkıyı yeniden yorumladım" diye işaretlememi istiyor. Ne yapmalıyım?

Clip speed filan hikaye zar zor geçsede video izlenmez hale gelir tavsiyem

degiisk sesler ekleminiz ses esleni geçmek için 1-2 saniyede olabilir arka fonda rahatsız olunmacak bir ses

Videoya baştan sona kısık sesle video ekleseniz.sonucta yt açıp hoparlör u dinlemiyor. Parçanın frekans ve metalarina bakıyor.

mobil mesaj

clip speed 90 yapınca sesler ağırlaşıyor ama çok rahatsız etmiyor. Şarkı hariç tabi. O zaman sesi geçebiliyorum ben.

Yada diğer arkadaşların dediği gibi arkaya bir ses atın sesi %5e kadar kısın yine geçersiniz. Müzik videolarında işe yaramayabilir ama.

çizgifilmlerde bas 120 ye :) Dizilerde 110, filmlerde 105. hızlandır ve efekt eklemeyi unutma.

eşleşen veren ve yt de kaldır bölümü çıkan şarkıları ses eşleşeni veren yere ekleyin ondan sonrada sonradan eklediğin şarkının sesini kısın , %20 çıksın yeter filimi ekleyin yt e eşleşen verdiğinde kaldır bölümü çıkıcak ordan da şarkıyı kaldır de işleme bittikden sonra hem orjinal ses kalıyor hemde eşleşenden kurtuluyorsun orjinal şarkı ile sonradan eklediğini ayırırken yt , sesde dalgalanma oldugundan eşleşenden geçebiliyorsun.

hiç denemedim ama sesi bozulacak kadar fazla açmak iş görebilir. frekans aralıklarını bayağı bir bozacağı için. ses kalitesini sanıldığı kadar fazla bozmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri