Camtasia Videolu Anlatımlar (Eşleşen Geçme)

• Kullanıcı Yeteneck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Yeteneck

Platin Üye
Çok soruluyordu eşleşenden nasıl geçileceği ve benzeri konular bir videoda anlatmak istedim

Ayrıca haftasonumu size ayırdım Camtasia ile ilgili bildiklerimi uyguladıklarımı anlatıp paylaşacam değerimi bilin :D
Her hafta bir program üzerinde duracam Önümüzdeki hafta için photoshop düşünüyorum istek varsa(benim de bilgim varsa) yorum olarak yazın ben de elimden ne gelir bakayım..

Yeteneck Eşleşenden Kurtulma - YouTube

Edit:Seçtiğiniz çerçevenin kalın bir çerçeve olmasına dikkat edin arkadaşlar ince çerçevelerde yine eşleşen veriyor not olarak düşeyim..artık kullanacağınız çerçeve boyutlarını deneme yaparak bulabilirsiniz

Batch render ile serii şekilde pc başında olmadan render alın

http://www.youtube.com/watch?v=Sxb3d37n5uA&feature=youtu.be

wondershare ile çok daha hızlı kurtulun..Vds için öneririm.

http://www.youtube.com/watch?v=nuErNnIPM44&feature=youtu.be

23.06.2014
Edit: Vsd üzerinde camtasia çalıştırmak için uyumluluk modunda xp seçmeniz gerekmekte bunun ardından aşağıdaki konuyu okuyup istenenleri yapmanız yeterli
http://www.ytpara.com/video-edit-programlari-ve-anlatimlar/21023-vds-uzerinde-camtasia-studio-8-calistirmak.html#post238824

Son düzenleme:
Bu yöntemler ile yaptığımızda bile yt bunu sonradan anlıyor ve birden fazla eşleşenden kanalın para kazanmasını kapatabiliyor.

Bu yöntemler ile yaptığımızda bile yt bunu sonradan anlıyor ve birden fazla eşleşenden kanalın para kazanmasını kapatabiliyor.

Bahsettiğin şey teliftir dostum ondan kurtulmak da zaten çok mümkün değil...Bu konu görüntü ve ses eşleşeninden kurtulma üzerinedir..Bu şekilde her türlü atlatırsınız eşleşeni

Edit:Seçtiğiniz çerçevenin kalın bir çerçeve olmasına dikkat edin arkadaşlar ince çerçevelerde yine eşleşen veriyor not olarak düşeyim..artık kullanacağınız çerçeve boyutlarını deneme yaparak bulabilirsiniz

Bahsettiğin şey teliftir dostum ondan kurtulmak da zaten çok mümkün değil...Bu konu görüntü ve ses eşleşeninden kurtulma üzerinedir..Bu şekilde her türlü atlatırsınız eşleşeni

Eşleşen ile telifi ayırt edebilecek kapasitedeyim şükür :)
Bende bu yöntemi uyguluyordum yani ses ile vs çerçeve ayarı yapıyordum yt bunu üzerinden bir zaman geçtikten sonra anlıyor eşleşen üçüncü taraf içeriği diye karşımı çıkmıştı ben başıma geldi diye söylüyorum para kazanmam o yüzden gitmişti :(

Bir süre sonra eşleşen veriyor. YouTube tarama yaptığı zaman kurtulamıyorsunuz. Para kazanmada böylece gidiyor hatta gerçek videolar olduğu için 30 dk da telif bile geliyor. Kullanacaklara duyurulur.

Bir süre sonra eşleşen veriyor. YouTube tarama yaptığı zaman kurtulamıyorsunuz. Para kazanmada böylece gidiyor hatta gerçek videolar olduğu için 30 dk da telif bile geliyor. Kullanacaklara duyurulur.

Arkadasa katiliyorum unlemden sonra youtube bunuda el atiyor sanirim kisa bir sure sonra eslesen vermeye basliyor kullanicaklar dikkatli olsunlar

emeğine sağlık...en azından camtasia yı hiç kullanmamışlar için yararlı olmuş.

Eşleşen ile telifi ayırt edebilecek kapasitedeyim şükür :)
Bende bu yöntemi uyguluyordum yani ses ile vs çerçeve ayarı yapıyordum yt bunu üzerinden bir zaman geçtikten sonra anlıyor eşleşen üçüncü taraf içeriği diye karşımı çıkmıştı ben başıma geldi diye söylüyorum para kazanmam o yüzden gitmişti :(

işte kimin ne kadar bilgisi var bilmediğim için random bi cevap yazıyorum hocam :)...o zaman çerçeveyi ince tutmuş olabilirsiniz

2. bir durum şöyle ortaya çıkıyor: (tahminimce)
şimdi normalde 3. taraf eşleşeni veren videolar nasıl tanınıyor
telif hakkı sahibi videosunu Content id de taratıyor content id otomatik olarak aradığında aynı videoyu buluyor..Şimdi biz videoyu çerçeveleyip yüklediğimiz zaman ap ayrı bir video oluyor bu video bi şekilde yayılıyor(sizden alıp kopyalayanlar veya sizin aracılığınızla vs ) bu videonun sahibi bu videoyu görüyor ve onu indirip content id ile taratıyor böylece senin ap ayrı olan video yine eşleşen vermiş oluyor :)..Durumun bundan dolayı olup olmadığını anlamak için videoyu tekrar yüklediğinizde eşleşen veriyosa videonuz ifşa olmuştur :)

Teşekkürler gerçekten çok güzel bir anlatım olmuş çok işime yarayacak :)

kullandığım bir yöntemdi iyi anlatmışsınız elinize sağlık.

Eline saglik ustad.

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler hocam.Adını sıkça duyduğum fakat hiç kullanmadığım bir programdı.

hocam anlatım süper olmus ellerine yüregine saglık bir çok arkadasın işine yarayacak

Rica ederim arkadaşlar yeni videoyu ekledim konuya çok daha hızlı bir şekilde videolarınızı 3. tarafı geçebilirisiniz(görüntü eşleşeninde)

Rica ederim arkadaşlar yeni videoyu ekledim konuya çok daha hızlı bir şekilde videolarınızı 3. tarafı geçebilirisiniz(görüntü eşleşeninde)

Hocam sesten bazen gecmiyor clip speedi kac yapalim 120 olur mu ?

Hocam sesten bazen gecmiyor clip speedi kac yapalim 120 olur mu ?

normalde 105 geçer hocam ama siz deneme yaparak gidin 110 115 diye 5şer 5şer....ama 105 den başlarsanız daha iyi olur ki çok arttırdığınız zaman ses bayaa inceliyor izlenmez hale gelmesin :)

Hocam paylaşım için teşekkürler.
720 p ekran kaydeden programlar var daha anlaşılır olması açısından onlarla çeksen daha iyi olmaz mı?

edit:zaten camtasia recorder kullanıyormuşsun.
Render uzun sürüyor diye heralde uğraşmak istemedin anladım. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri