- Web sitesi
- gencmakinaci.blogspot.com.tr
Herkese Selam Arkadaşlar,
Biraz önce bir arkadaş camtasiayı full kullanma amaçlı konu açtı ve serial paylaşıldığı için konu kilitlendi ama ben size bunlara gerek olmadan camtasia yı sınırsız kullanacağınızı göstereceğim.
1.) Başlata geliyoruz ve regedit yazıyoruz.
2.) Açılan kayıt defterinde Ctrl + F yaparak "dromjmfile" kelimesini aratıyoruz. (tırnak işaretleri olmadan)
3.) Sonra dosyayı bulup komple siliyoruz.
4.) Programı açıyoruz ve 30 gün daha kullanıyoruz. 30 gün sonra işlemi tekrarlayın arkadaşlar.
Bu yöntem tamamen yasaldır. Sonuçta crack veya serial işlemi yapmıyorsunuz.
Edit: Nasıl yapıldığı ile ilgili video hint sahibi tarafından kaldırılmış. O yüzden yukarıdaki şekilde sırasıyla yapabilirsiniz.
Windows 7'de ben de sorun yok. Diğer işletim sistemleri ile ilgili durumları bilmiyorum.
Daha önceden paylaşıldıysa affola.
Kalın sağlıcakla
Biraz önce bir arkadaş camtasiayı full kullanma amaçlı konu açtı ve serial paylaşıldığı için konu kilitlendi ama ben size bunlara gerek olmadan camtasia yı sınırsız kullanacağınızı göstereceğim.
1.) Başlata geliyoruz ve regedit yazıyoruz.
2.) Açılan kayıt defterinde Ctrl + F yaparak "dromjmfile" kelimesini aratıyoruz. (tırnak işaretleri olmadan)
3.) Sonra dosyayı bulup komple siliyoruz.
4.) Programı açıyoruz ve 30 gün daha kullanıyoruz. 30 gün sonra işlemi tekrarlayın arkadaşlar.
Bu yöntem tamamen yasaldır. Sonuçta crack veya serial işlemi yapmıyorsunuz.
Edit: Nasıl yapıldığı ile ilgili video hint sahibi tarafından kaldırılmış. O yüzden yukarıdaki şekilde sırasıyla yapabilirsiniz.
Daha önceden paylaşıldıysa affola.
Kalın sağlıcakla
Son düzenleme: