Canan Karatay Protein tozu

Herkesin bu konu hakkında bir fikri var. Ama bildiğim bir şey varsa o da, hızlı olan bir şeyin sağlıklı olmadığıdır.

saçmalık, Protein tozuyla Stereoidleri karıştıryo herkes :) ben kullanıyorum Whey hiç de bi zararı yok :)

Şişirenden değil indirenden lazım şu göbeği indirecek bir şey yok mu? :)

Protein tozlarında dihidrotestosteron yani erkeklik hormonu bulunur.

Eğer saçlarınız dökülüyorsa uzak durun çünkü 10 yılda kel olacaksanız 2 senede kel olursunuz.Ayrıca dihidrotestosteron vücutta su tutulumuna sebep olur yani o kas zannedilen şey büyük oranda sudur.Protein tozunu bıraktığınızda kaslar erir 70 yaşındaki hatunlar gibi her tarafınız sarkar.

İlla vücut yapacaksanız hergün 2 tencere tavuk pilav makarna falan yiyin.

Bırakın bu saçmalıkları insan anatomisi çok farklı bir sistemde işler o yüzden kime neyin iyi geliceğini kesin olarak bilemezsiniz.Vücuttan vücuda farklılık gösterir.Canan karatayın iyi niyetinden şüphem yok ama böyle haşa ilahmış gibi kesin gözüyle konuşmasına uyuz oluyorum.Ölüp gideceksiniz işte sağlık çok önemli fakat bu saçmalıklarla ömür geçmez yeşilliğinide ye hamurgerinide ye.İstediğim şeyi yiyip istemediklerimi yaptıktan sonra öleyim daha iyi zaten.Bunlara prim vermeyin artık.

Bırakın bu saçmalıkları insan anatomisi çok farklı bir sistemde işler o yüzden kime neyin iyi geliceğini kesin olarak bilemezsiniz.Vücuttan vücuda farklılık gösterir.Canan karatayın iyi niyetinden şüphem yok ama böyle haşa ilahmış gibi kesin gözüyle konuşmasına uyuz oluyorum.Ölüp gideceksiniz işte sağlık çok önemli fakat bu saçmalıklarla ömür geçmez yeşilliğinide ye hamurgerinide ye.İstediğim şeyi yiyip istemediklerimi yaptıktan sonra öleyim daha iyi zaten.Bunlara prim vermeyin artık.

Hamburger yemesinler hocam :)

geçen sene hacimli bir arkadaşa bu videoyu izlettirdim çocuk paniğe kapıldı sabah 4'ünde acile gittiydik :)
bu işe yeni başlayan veya 1-2 senedir yapan kişiler doğal imkanlar varken protein tozu kullanmasını anlamıyorum.Vücut konusunda üst sınırları zorlayan kişilere birşey diyemem çünkü yeterli gelmediği için takviye almaları normal.

Protein tozlarında dihidrotestosteron yani erkeklik hormonu bulunur.

Eğer saçlarınız dökülüyorsa uzak durun çünkü 10 yılda kel olacaksanız 2 senede kel olursunuz.Ayrıca dihidrotestosteron vücutta su tutulumuna sebep olur yani o kas zannedilen şey büyük oranda sudur.Protein tozunu bıraktığınızda kaslar erir 70 yaşındaki hatunlar gibi her tarafınız sarkar.

İlla vücut yapacaksanız hergün 2 tencere tavuk pilav makarna falan yiyin.
Bu konuda yanlışsınız hocam

Vücut gelistirenlerin saçlarının döküldügü görülmüstür ancak bu whey proteinden degil kasların gelisiminden dogan testeron artisi ve buna binaen dht artısından kaynaklanır. Ki wheylerde dht bulunmaz zaten.
Hatta wheyler saçları güçlendirir icerigi sebebiyle ve dogru kullanımla (Bunu kendimde test ettim ve ona göre söylüyorum.)

Tapatalktan yollandı.

Valla sacmac olayi hikaye bu genetikle alakali ne adamlar var spor salonunda 3 4 kisinin sacindan fazla saci var

[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION] aynen hocam steroid çok zarar. Full şişirme az çalış çok şişsin.. İnsan düzenini bozan bişey. Bi abimiz türkiye vücut şampiyonu genelde hepsi kullanır ama sonrasında salıyo kendini kaslar

Bizim milletimiz bilgisi olmadan araştırmadan konuşmayı çok sevdiğinden genelde ben yapılan yorumlara fazla aldırış etmiyorum, Araştırmama göre stereoid insan işi değil zaten, Ama protein tozunun faydasını gördüm. Günlük almam gereken proteini tam olarak alamadığım için besin takviyesi olarak gayet faydalı. Beklentim zaten şişmek değil almam gereken proteini almak :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri