Çapa network mart ayı ödemeleri

• Kullanıcı mmtmt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

mmtmt

Kayıtlı Üye
Ödemeler başlamıştır arkadaşlar bugün bitireceğiz inşallah . Sorusu olan arkadaşlar bana yazabilirler . İyi çalışmalar
Arkadaşlar bir kaç kişiye ödeme yaptıktan sonra PayPal teknik sorunlar nedeni ile limit problemi çıkardı sanırım. Bankamız bizi aradı güvenlik birimi biz onay verdik ama ödeme yapılamıyor şuan . PayPal ile tekrar iletişime geçip sorunu çözeceğiz ana konuda yazılan gibi pazartesiye kaldı ödemeler. Pazartesi ödemelere devam edilecektir bilgilerinize

Son düzenleme:
bana cumartesi biraz yollandı fakat ben çok eksik olduğunu düşünüyorum hocam size mesaj attım fakat dönüş yapmadınız tekrardan ilgilenir misiniz

hocam kusura bakmayın ama yapacagınız 10 günlük periyoda ait kazanç ödemesi.Bunun için bile insanları ayın 20sinden beri meletiyorsunuz.Hergün konunuza girip ödemeler noldu sorularını görmekten ben sıkıldım siz sıkılmadınız mı artık?Ödemeleri sormaktan utanır olduk sayenizde.Sanki forumda sorular geldikçe zorlaya zorlaya zaman kazanıyorsunuz hissine kapıldım ben.Şimdi ödemeler yapılacak ondan şüphemiz yok ama nasıl yapılacak ne kadar gerçekçi olacak,% kac kesinti yapacaksınız orası muamma...

Hocam PayPal sorunumuz var bir kaç arkadaşa ödeme yaptık ama sorun çıktı yanlış yanlış düşüncelere kapılıp kimseyi germeyin . Kimseyi meletmiyoruz Allah aşkına ödemeler bize geç geldi ve geldiği Zaman'dan 1 gün sonra haftasonu girdi araya . Ya biliyoruz uzadı ama teknik problemlerden dolayı. Paralar bizim hesapta rahat olun uğraşıyoruz bugün akşama tekrar deneyeceğiz ve muhtemelen bugün bitiririz ödemeleri

---------- Spam Engelliyici 13:07 ---------- Önceki Mesaj 13:07 ----------

bana cumartesi biraz yollandı fakat ben çok eksik olduğunu düşünüyorum hocam size mesaj attım fakat dönüş yapmadınız tekrardan ilgilenir misiniz

Hocam mesajını okuyacağım ilgilenir bilgi veririm bende giremedim okuyamadım o yüzden dönmedim sana

[MENTION=32050]mmtmt[/MENTION] hocam kimse zaten ödemeyeceksiniz demiyor.Ne zman ve nasıl ödeyeceksiniz diyor :)
ayrıca meletmiyoruz diyorsunuz da ayın 10-20'i arası dahil su ana kadar kac defa sorulmuş bakın isterseniz.Sorun bizden kaynaklı değil diyerek işin işinden cıkmazsınız.Ben dahil kimsenin burda ortamı gerdiği yok.Teknik problemri aşabilirsiniz ama verdiğiniz cevaplar baki kalır.

Merhaba Mart Ayı ödemesi an itibari ile bitti. Kesinti miktarı %50 üzerinden hesaplandı konudada yazdığı gibi atılan kanallar %50 üzerinden gönderilecekti. Ödeme ile ilgili sorun yaşayan veya aklına takılan bir soru olan varsa tarafımıza ulaşıp sorularının cevabına ulaşabilir.

Ödemeler ile ilgili

Evet ödemeler geç gönderildi sürekli ertelendi konuda 10 ila 20si yazıyordu bugün ayın 2 si yani bir mağduriyet yaşattık bundan dolayı özür dileriz ana konuyada bunu yazmıştı yine yazayım yine yine yine özür diliyorum ama sorun bizden kaynaklı değildi youtube tarafıdan paranın geç gelmesi paypal ile ilgili yaşayan sorunlar yüzünden bu tür problemler çıktı bunların yaşanmasını kimse istemezdi bundan dolayı tekrardan özür dileriz. Nisan ayı ödemesi en geç haziran 10da başlayıp bitecektir kesin bir tarih veremiyorum malesef. Kazançlarınızı güzel günlerde harcamınız dileğiyle

[MENTION=51425]Beyond Network[/MENTION] peki kanalların atılması bizden kaynaklı mı bunun cevabını verir misiniz?
3-5 kendini bilmez yüzünden bizim kazanclarımızda neden kesinti yapıyorsunuz?
Siz kanalları atarken onların ödemesini yapmayacagız ama sizlerinkinde herhangi bir sıkıntı yok dediniz.Şimdi neden %20 kazanç yalan oluyor

Merhaba Mart Ayı ödemesi an itibari ile bitti. Kesinti miktarı %50 üzerinden hesaplandı konudada yazdığı gibi atılan kanallar %50 üzerinden gönderilecekti. Ödeme ile ilgili sorun yaşayan veya aklına takılan bir soru olan varsa tarafımıza ulaşıp sorularının cevabına ulaşabilir.

Ödemeler ile ilgili

Evet ödemeler geç gönderildi sürekli ertelendi konuda 10 ila 20si yazıyordu bugün ayın 2 si yani bir mağduriyet yaşattık bundan dolayı özür dileriz ana konuyada bunu yazmıştı yine yazayım yine yine yine özür diliyorum ama sorun bizden kaynaklı değildi youtube tarafıdan paranın geç gelmesi paypal ile ilgili yaşayan sorunlar yüzünden bu tür problemler çıktı bunların yaşanmasını kimse istemezdi bundan dolayı tekrardan özür dileriz. Nisan ayı ödemesi en geç haziran 10da başlayıp bitecektir kesin bir tarih veremiyorum malesef. Kazançlarınızı güzel günlerde harcamınız dileğiyle

ödemem gelmedi beyond a baglamıştım. ? neden paypalımı versem kontro l edebiliyormusunuz

ve ek olarak 10-20 si arası ödeme periyodu vermiştiniz.Nisan ayının kazancları Mayıs ayının 10-20 arası ödenecekmidir?

---------- Spam Engelliyici 17:02 ---------- Önceki Mesaj 17:02 ----------

Beyond'dan bahsetmiyor, Çapa ödemeleri

Ödemeler ile ilgili

hocam kusura bakmayın ama yaptığınız ayıp oldu.%70 ödenecek dendi ve şuan %50 diyorsunuz.Bakı nyorumlarıma geç oldu ödemeler ses etmedim olur böyle şeyler dedim.Sonra bilmem ne oldu dedim sıkıntı yok bakılır edilir.Ama şimdi %50 denince keyfim kaçtı moralim bozuldu açıkçası.Neden %50 ödendi hiçbir sebep bizden kaynaklanmadığı ve açık olduğu halde ?

Ayrıca hocam bana ortalama 45 doalr gibi bir para ödendi ve ben eminim tek kanal bile bundan daha fazla kazandırmıştı.ödemelerinde tam olmadığını söyleyebilirim.Bir problem oluyor ve problem bizden kaynaklanmadığı halde neden kesintiler bizden yapılıyor ?

Son düzenleme:
Benimde kanalım atıldı ve ödeme yüzde 50 geldi üzüldüm
Acıkcası

1- sizin bu yaptığınız ayıptır. atılan kanallara yüzde 50 nerde yazdınız ben onu görmedim

2- bizim kanalların atılması sizin keyfinizle alakalı, bizim kanallarımızın içeriklerinde herhangi bir problem yoktu. siz kendi mesajınızda belirtmiştiniz kanalları atan biziz diye.

3- konuda birisi size kesinti kaç olacak dediğinde cevap vermemiştiniz şimdi mi 50 olduğu belli oldu?

4- hem kendi keyfince kanalları at, hem ödemeleri bu kadar beklet, hem de uyarı yapmadan bir şey yapmadan %50 öde.

sizi en çok destekleyenlerden biri bendim ama kusura bakmayın da yaptıklarınız ayıptır.

Bunların yaşanmasını tabiki istemezdik bir takım sorunlar problemler yaşandı akabinde bir toplantı yapıldı. Atılan kanala %50 denmişti zaten konuda kanallar atıldıığı için %50 ödeme yapıldı. Kanalların atılmasına sebebiyet verenlerin ödemeside gönderildi malesef bizim elimizde olan birşey değildi bu yani 1 tane sıkıntılı kanal göndermiş farklı güzel kanalları var sırf bir tane yüzünden diğer kanallarına paranı ödemiyoruz diyemiyoruz.

Bunların yaşanmasını tabiki istemezdik bir takım sorunlar problemler yaşandı akabinde bir toplantı yapıldı. Atılan kanala %50 denmişti zaten konuda kanallar atıldıığı için %50 ödeme yapıldı. Kanalların atılmasına sebebiyet verenlerin ödemeside gönderildi malesef bizim elimizde olan birşey değildi bu yani 1 tane sıkıntılı kanal göndermiş farklı güzel kanalları var sırf bir tane yüzünden diğer kanallarına paranı ödemiyoruz diyemiyoruz.

Bir takım sorunlar problemler bizi ilgilendirmiyor onlar sizin sorunlarınız. Kanalları kendi keyfinize göre attınız bizim sıkıntımız yoktu. Madem size uyarı geldi kanalların linklerinden yola çıkıp onların kanallarını atabilirdiniz. Kanal linkinden kanal sahibini bulup tüm kanallarını partnerden atabilirdiniz. Siz keyfinize göre kanalları atıp %50 ödediniz. Bir arkadaş size yüzde kaç ödenecek dediğinde de cevap vermediniz. Tüm bunları planlı yaptığınızı bile düşünmüyor değilim açıkçası. Her şeyi hallederdiniz de işinize gelmedi böylesi daha tatlı çünkü.

ayrıca,

Editleme gecmisine baktim ve atilan kanallar hakkinda oyle bi ibare goremedim. Sadece kapanan kanallar hakkinda %50 odenir yaziyor.

Hocam sizin için demiyorum yanlış anlamayında genel olarak konuşuyorum, bu partner işi iyice yılan hikayesine döndü

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri