Cburak isimli yöneticiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim gerek özelde, gerek konu kilitlerken bile kibar ve yapıcı bir ağızla insanları kurmadan konuşuyorsun. Insanın zoruna gitmiyor. Umarım başkalarının haketmediği, senin hakettiğin yere gelirsin diğer yöneticilere örnek olması dileğiyle sana tşk ediyorum. [MENTION=2341]cburak[/MENTION]

Kardeş heyecandan 2 konu açmışsın.

Yöneticilerin bu foruma katıldıkları zaman nerede olduklarını bilmeleri iyi bir şey

Bu benim hepimizin görevi güzel dileklerin için teşekkür ederim sizleri kırmadan incitmeden yapabiliyorsam bana verilen görevi en büyük mutlulukta budur benim için. Bu arada etiketlendiiğimi görünce hakkımda şikayet var sandım başımızın üstüne orası ayrıda insan tırsmıyor değil :D bol kazançlar

[MENTION=2341]cburak[/MENTION] buraya yumruk hava [MENTION=2341]cburak[/MENTION] buraya yumruk havaya önümüzdeki seçimlerde seni başkan olarak görmek istiyoruz :D :D

cburak tebrikler hakkında aldığın bu güzel yorumlar için :) Ancak şunu belirtmek istiyorum ki bizim tüm moderatör arkadaşlarımız birbirinden değerli. Başkalarının hak etmediği yerler demek her ne kadar kendi görüşünüz dahi olsa pek şık olmamış. Tüm moderatör arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu konu vesilesiyle.

Bu arada cburak zaten bir tek Haxball oynayamıyor ;)

cburak tebrikler hakkında aldığın bu güzel yorumlar için :) Ancak şunu belirtmek istiyorum ki bizim tüm moderatör arkadaşlarımız birbirinden değerli. Başkalarının hak etmediği yerler demek her ne kadar kendi görüşünüz dahi olsa pek şık olmamış. Tüm moderatör arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu konu vesilesiyle.

Incubus adamdır :D haxballda hiç kızmıyor oynamayı bilmesekte :D

Ben hiç birini ayırt etmiyorum. Hepsi iyi arkadaşlar.. Zaten gereksiz işler yapanlar şuan forumda yoklar.. Yalnız bazı yönetici arkadaşlar foruma pek uğramıyor. Moderatörlük forumda aktif olup hemen müdahale etmek içindir. Ben işlerimden dolayı aktif olamayacağımı söyleyip bırakmıştım. Diğer aktif olmayan moderatörlerde bunu yapmalı bence..

Konu açılmışken bende [MENTION=4347]daralll[/MENTION] yöneticimize teşekkür etmek istiyorum. Geçen bir konuyu şikayet ettim bana pm ile dönüş yapıp konu hakkında bilgilendirdi.

Konu açılmışken bende [MENTION=4347]daralll[/MENTION] yöneticimize teşekkür etmek istiyorum. Geçen bir konuyu şikayet ettim bana pm ile dönüş yapıp konu hakkında bilgilendirdi.

Ayni sekilde bende daralll ustadim gercekten ilgili ve anlayisli...

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

ben açılan her konuya,her soruna ve reportlara empati yaparak yardımcı olmaya çalışıyorum.bu kadar çok birebir ilgilenirken yanlış anlaşıldığımız zamanlarda olmuştur ama şimdiye kadar nasıl hareket ettiysem bundan sonra da öyle olacaktır.

memnun olmayanlarda değiştiremeyecektir.ben bu forum sayesinde bir şeyler öğrendim ve bir çok sıkıntımı aşma konusunda maddi olarak çıkış yolları aramaya gerek kalmadı.bundan sonra da bildiğim,anladığım her konuda yardımcı olmaya,aktarmaya çalışırım [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] nin yükünü az da olsa hafifletsek yeter bana ;)
[MENTION=3932]era[/MENTION] , [MENTION=6386]alim hakki[/MENTION] ...teşekkürler.

[MENTION=2341]cburak[/MENTION] herşey mükemmelde haxball ı da iyi oynasaydın iyiydi :p :D

Oda açta görelim hesabını :D Katılıyorum tüm yönetici arkadaşlarım birbirinden değerli.

[MENTION=5591]rbasaran[/MENTION] hep Incubus'un işleri bunlar kötü ün yapmaya çalışıyor bakmayın siz ben hala formdayım :p

[MENTION=3272]fth[/MENTION] aslında tüm yönetici arkadaşlar oldukça aktif ancak [MENTION=4347]daralll[/MENTION] çok aktif bir yönetici özellikle çok sevdiğini düşünüyorum forumla ilgilenmeyi.Benimde biraz zamanım bol olduğu için rahat şekilde ilgilenmeye çalışıyorum. Yoksa diğer tüm arkadaşlarıma kefilim ben zamanları el verdiğince görevlerini en iyi şekilde yapıyorlar

Güzel düşüncesi olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim ancak bizde insanız yanlışlıklar yapabiliyoruz, dün gece bir talihsizlik yaşadık kimsenin kalbini kırmak istemem. Her türlü düşünceye ve görüşede açığımdır gerek özel mesajtan gerek şikayet kısmından benim bildiğim veya bilmediğim sorunum olan arkadaşlar varsa çözmek isterim

Herkese teşekkür ederim, Konu gereksiz bir seyir izliyor hakkımda iyi kötü şikayet düşünce özel mesajtan ulaşabilirsiniz. Konu kilit!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri