CC Hakkında

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Crative commons ile paylaşılan videolardan derleme kanal oluştursam ve bundan gelir elde etmeye çalışsam herhangi bir sorun yaşar mıyım arkadaşlar?
Spama girmiyor sanırsam, lakin gelir cc videolarında para kazanma aktif oluyor değil mi?

Crative commons ile paylaşılan videolardan derleme kanal oluştursam ve bundan gelir elde etmeye çalışsam herhangi bir sorun yaşar mıyım arkadaşlar?
Spama girmiyor sanırsam, lakin gelir cc videolarında para kazanma aktif oluyor değil mi?

Sorun yaşamazsın para kazanabilirsin. CC lisansı altında olduğu için telif de atılmıyor. Adam cc lisansıyla yayınladıysa zaten telif atmak gibi bir derdi de olmaz.

tekrarlanan içerik olduğu için para kazanma acılmıyor para kazanması acık kanala yüklersen yakın zamandada devre dışı kalır

Edit :Cok zor bir soru sordum Dünyada kimse Cevabını bilmiyor o yüzden editledim.

Son düzenleme:
tekrarlanan içeriği yüklersen devre dışı bırakıyorlar denemesi bedava para kazanması acılınca bir daha kanal incelenmiyor zannetmeyin

Doğrudur kapanmasına kapanıyor ama ben de Yt'den aldığım videoları render alıp logo vs.. ekleyip yıllardır atıyorum, şu zamanki pk açık kanalların fiyatlarına rağmen hiç zarar ederek para kazanmam kapanmadı. 5 haneye demir atmış vaziyetteyim. Kanallarım ortalama 3-6 ay arası ayakta kalıyorlar :)

Doğrudur kapanmasına kapanıyor ama ben de Yt'den aldığım videoları render alıp logo vs.. ekleyip yıllardır atıyorum, şu zamanki pk açık kanalların fiyatlarına rağmen hiç zarar ederek para kazanmam kapanmadı. 5 haneye demir atmış vaziyetteyim. Kanallarım ortalama 3-6 ay arası ayakta kalıyorlar :)

şansın yaver gidiyor maşallah diyelim ama patladımmıda ardı arkası kesilmez :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri