Çektiğimiz videoları altyazılı olarak farklı kanala atmak

B
  • Kullanıcı blsmfade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

blsmfade

Guest
Hayırlı günler arkadaşlar.Şimdi ben videolar çeksem ve o videolara altyazı ekleyip farklı kanallara atsam sorun our mu ? Örnek olarak..

Türkçe haber çektik diyelim...

İngilizce altyazı kanala...
Çince altyazı kanala
Portekizce altyazı kanala

Yani aynı videoyu farklı sundun diye youtube sorun çıkartır mı ?

Teşekkürler.Hayırlı günler hepinize.

eşleşen vermediği sürece sorun olmaz eng videoları dieğr dillere çevirmen daha mantıklı ama

eşleşen vermediği sürece sorun olmaz eng videoları dieğr dillere çevirmen daha mantıklı ama

işte hocam onu merak ediyorum verir mi acaba?:D videoyu benn çekeceğim spam yapmayacam yani...:) youtube bu başka kanalın videosu buna altyazı ekleyıp atmış.bunu silelim diyip tüm kanallarımın para kazanmasını kapatırsa felaket olur.:((ya da ben diğer kanalıma telif göndermedikçe sorun olmaz mı ?)

aslında bunu öğrenmenin en iyi yolu çekip atmak ama şu an ekipmanlarım hazır değil.:o

diğer konuda evet önce ingilzce çekip sonra çevirmek daha mantıklı olabilir... yanı bunu dönüşümlü olarakta yapılabilir.

yok hocam sen baya evhamlı davranmışsın ayrıca eşleşen verme durumu ne alaka anlamadım kendi çekiceğin ve alt yazı gömüceğin bir videoda eşleşen vericek bir müzik yoksa kesinlikle eşleşen vermez o konuda sıkıntı yapma.Aynı videoları 4-5 kanala atabilirsin ben kendimden biliyor düzenli olarak hergün 3-4 videoyu 2 farklı kanala atıyorum ama bu video ve kanalı sayısı 10x gibi bir rakama çıkarsa olay değişebilir

yok hocam sen baya evhamlı davranmışsın ayrıca eşleşen verme durumu ne alaka anlamadım kendi çekiceğin ve alt yazı gömüceğin bir videoda eşleşen vericek bir müzik yoksa kesinlikle eşleşen vermez o konuda sıkıntı yapma.Aynı videoları 4-5 kanala atabilirsin ben kendimden biliyor düzenli olarak hergün 3-4 videoyu 2 farklı kanala atıyorum ama bu video ve kanalı sayısı 10x gibi bir rakama çıkarsa olay değişebilir

30-50 arası düşünüyorum kanal açmayı.hatta duruma göre 100 e de çıkarabilirim..

Bir kanal açıp çekeceğim vidyonun arklı dillerde olanını mı atsam yoksa her dil için ayrı kanal mı açsam oraya takıldım.?algoritmayı tamamlayamadım daha... :D :D

youtube soracam onlarda 2,5 $ olmadan mail atamıyormusuk. 2,5 dolar olsun hemen onlarada soracam....banlamasınlar sonra.... aslında sonucta hepsi bana ait. ben istemedıkce kaldırmamaları daha dogru gibi geliyor ama bakalım.....

30-50 arası düşünüyorum kanal açmayı.hatta duruma göre 100 e de çıkarabilirim..

Bir kanal açıp çekeceğim vidyonun arklı dillerde olanını mı atsam yoksa her dil için ayrı kanal mı açsam oraya takıldım.?algoritmayı tamamlayamadım daha... :D :D

youtube soracam onlarda 2,5 $ olmadan mail atamıyormusuk. 2,5 dolar olsun hemen onlarada soracam....banlamasınlar sonra.... aslında sonucta hepsi bana ait. ben istemedıkce kaldırmamaları daha dogru gibi geliyor ama bakalım.....

100 kanal açıp günde kaç video yüklemeyi düşünüyorsun ? yani bu kanalların ortalama 10 tanesi farklı bir adsense farklı bir ip olmadığı sürece spamdan gitmemesi benim şu an uçarak marsa gitmem gibi bir şey olur zor o iş çok abartmışsın 100 kanal dile kolay... ne diyeyim hayırlısı

100 kanal açıp günde kaç video yüklemeyi düşünüyorsun ? yani bu kanalların ortalama 10 tanesi farklı bir adsense farklı bir ip olmadığı sürece spamdan gitmemesi benim şu an uçarak marsa gitmem gibi bir şey olur zor o iş çok abartmışsın 100 kanal dile kolay... ne diyeyim hayırlısı

teşekkür ederim...100 tane farklı vidyo ceksem youtube spam mı der buna hocam?

teşekkür ederim...100 tane farklı vidyo ceksem youtube spam mı der buna hocam?

Valla orasını kimse bilemez ben kendimden örnek vereyim ;

1 Kanal hariç Tüm kanallarım 28 ağustos akşamı gitti.toplam 10 kanalım vardı ve sadece 2 tanesinde günde 20 haber videosu atıyordum diğer 8 kanalıma günde 6 video ya atıyordum ya atmıyordum işin komik tarafı spamdan sadece günde 1 dolar kazanıyordum asıl parayı kazandığım kanal başkaydı zaman geçsin kazanç 1 dolarda olsa artsın diye uğraşıyordum fakat hepsi gitti işin özü 20 video bile spam sayıldı ne hikmetse yerinde olsam o 100 kanal yerin 10 tane sağlam açıp ilgilenmeye bakardım o 100 kanala girip çıkmak zaten saatlerini alır ve zaman kaybı olur

youtube hiç senin videona bakmaz öyle

Valla orasını kimse bilemez ben kendimden örnek vereyim ;

1 Kanal hariç Tüm kanallarım 28 ağustos akşamı gitti.toplam 10 kanalım vardı ve sadece 2 tanesinde günde 20 haber videosu atıyordum diğer 8 kanalıma günde 6 video ya atıyordum ya atmıyordum işin komik tarafı spamdan sadece günde 1 dolar kazanıyordum asıl parayı kazandığım kanal başkaydı zaman geçsin kazanç 1 dolarda olsa artsın diye uğraşıyordum fakat hepsi gitti işin özü 20 video bile spam sayıldı ne hikmetse yerinde olsam o 100 kanal yerin 10 tane sağlam açıp ilgilenmeye bakardım o 100 kanala girip çıkmak zaten saatlerini alır ve zaman kaybı olur

youtube hiç senin videona bakmaz öyle

cevapların teşekkürler.umarım banlanmam.sonucta spam değil özgün olacak ama youtube bu... :D :D işin kötü tarafı eger bu adsense banlanırsa 2.yi nasıl açacam bilemıyorum. ev adresi isim banka filan....babamın hesabı kullanırım herhalde.:D

[MENTION=1694]dvtzkn[/MENTION]
google translate ile çevircem.:):cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri