Cennet vatan Türkiye'nin sorunu

Bu videonun tv kanallarında kamu spotu olarak yayınlanması lazım.

Herkes kapısının önünü temiz tutsa, gittiği yere çöp atmasa böyle bir sorun kalmaz. Çözüm çok basit aslında.

beyler bana kızmayın bir ihtimal sanki adam gidip bunları oraya atmış savurmuş ve bizleri aşalar gibi cekmiş videoyu vermiş internete dediğim gibi bir ihtimal

Mick Amca en büyük sorunumuz hakkında video çekmiş. Ben utandım biraz da siz utanın istedim:

şu cümleni okudum direk çöp dedim :(

Türkiyede yaşayan zihniyetin sorunu yarını düşünmemesi, hayvanlar bile kışa hazırlık yapar beslenmesini ona göre ayarlar ama bizim insanımız demeye dilim varmıyor işte onlar yarın oraya bir daha gelmeyecekmiş gibi çöp atar, fabrika atıklarını denize döker.Esnafı bile böyle müşteriyi 1 kere kazıkladı mı bir daha alışveriş yapmaz diye düşünmez, tek sefer onun için kardır.Daha örnekleri çoğaltırız.Zihniyet temelden bozuk olay sadece çevreyi kirletme olayı değil...

Temizlik imandan gelir derler.

Afedersiniz ama bizim insanımız temizliği sadece taharetten ibaret sanıyor.

Neyse bu konu hakkında çok doluyum da pek fazla bir şey yazmak istemiyorum

Şehir merkezinin dışındaki yerleşim yerlerinde çöp atmak için fazla bir yer yok ben kısa süre önce bir yakınımı ziyaret etmek için şehir merkezinden biraz uzaklaştım. 3.5 km elimde çikolata şeysi ile çöp kutusu olmadığı için yürüdüğümü biliyorum :)

Turist çeken yerlere daha iyi bakılması ekonomiyi canlandırır aslında videodaki yer manzara açısından iyi bence değerlendirilmeli

bizdeki ülke bu almanlarda, ingilizlerde falan olsa neler yaparlar neler bizim cahil insanlar kıymetini bilmiyor. Böyle de gider bu gelişeceğini de sanmıyorum en az 25 yıl.

En büyük sorunlarımız;

1- Eğitim
2- Eğitim
3- Eğitim

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu mesaji beğenir misiniz bildirim kalsin tapatalkta yarın bakacağım

Mobil Mesaj

Adam bizim ülkemizi bizden çok düşünüyor helal olsun.

Mick amca bizim evin dibinde video çekmiş :D Hiç görmedim, bir gün denk gelirsem şu video ortası reklamları açmayı gösteririm. :D Şaka bir yana tanışır, bir şeyler ikram edip sohbet ederiz.

beyler bana kızmayın bir ihtimal sanki adam gidip bunları oraya atmış savurmuş ve bizleri aşalar gibi cekmiş videoyu vermiş internete dediğim gibi bir ihtimal

yav allahalla hangi birini çekmiş atmış. Kaç yerde buna benzer görüntü var her yer böyle arabadan herkes neler neler fırlatıyor pikniğe gidiyor araba dolu dönüşte araba boş. kendimizide mi bilmiyoruz ki adam kendi döktü diyelim

Mick amca bizim evin dibinde video çekmiş :D Hiç görmedim, bir gün denk gelirsem şu video ortası reklamları açmayı gösteririm. :D Şaka bir yana tanışır, bir şeyler ikram edip sohbet ederiz.

Bizden de selam söyle çok cana yakın :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri