Cep Telefonunu Webcam Olarak Kullanma

akmaster_91

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar şimdi sizlere bir uygulamadan bahsedeceğim uygulamanın adı DroidCam bu programla wifi veya kablo ile telefonunuzu webcam olarak kullanabilirsiniz

Öncelikle aşağıdaki adresten uygulamayı telefonunuza kurmanız gerekiyor
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dev47apps.droidcam

Daha sonra aşağıdaki adresten işletim sisteminize uygun cilent dosyasını bilgisayarınıza indirip kuruyorsunuz

https://www.dev47apps.com/

Daha sonra telefondan programa giriş yapıyorsunuz wifi ip ve portu pc ye kurduğunuz programda uygun yere yazıp start diyoruz ve artık telefonun kamera görüntüsü ekranımızda :) telefon ve pc aynı ağ bağlı olması gerekiyor. Webcam'in yanı sıra telefonu bir yere koyarak orayıda izleyebilirsiniz Bebek odası vs.

Programın ücretsiz sürümünde bunları yapabiliyorsunuz birde uygulamanın 20 lira ücretli versiyonu var onda bir takım ayarlar yapabiliyorsunuz. ücretli sürümede aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dev47apps.droidcamx

Kolay gelsin herkese iyi forumlar. :)

bu benim derdime devam olabilir gibi, şöyle bişey mümkün müdür programda, telefonun kamerasını canlı olarak pc den izleyebildik okey peki fotoğraf çekebilirmiyiz ? stop motion çekerken zorlanıyorum pc den tam ekran ne çektiğimi görürsem daha iyi olacak gibi

bu benim derdime devam olabilir gibi, şöyle bişey mümkün müdür programda, telefonun kamerasını canlı olarak pc den izleyebildik okey peki fotoğraf çekebilirmiyiz ? stop motion çekerken zorlanıyorum pc den tam ekran ne çektiğimi görürsem daha iyi olacak gibi

Ücretsiz versiyonda hiçbir ayar yapılmıyor ama ücretli versiyonda 720p kayıt vs özellikleri de mevcut

Mesajım bulunsun lazım olur bilgi için teşekkürler :)

"web of cam" adlı bir uygulama buldum ios için ücretsiz kullanabiliyorsunuz

programı iki türlü kullanabiliyorsunuz birinci yöntemde aynı ağa bağlı kablosuz kameraları izleyebiliyorsunuz.

ikinci yöntemde ise iphone cihazınızın kamerası bilgisayardan izleyebiliyorsunuz. Program size ip adresi ve portu otomatik olarak gösteriyor bilgisayarınızın tarayıcı kısmına girdiğinizde kamera görüntüsünü anlık olarak izleyebiliyorsunuz. Ben biraz uğraşıp internetten izlenebilir hale getirmeye çalıştım ama port açma kısmını gerçekleştiremedim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri