Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Valla ister çerçeve ister normal olsun her türlü izlenmiyor benin videolar 2-3 dkden fazla![]()
Valla ister çerçeve ister normal olsun her türlü izlenmiyor benin videolar 2-3 dkden fazla![]()
o zaman içerikten kaynaklıdır.
içerikle alakası yok, genel anlamda index sorunu var
Çerçevesiz video 1 adım daha önde genel içerik itibariyle . Hem çerçeveli hem çerçevesiz çalıştım çerçevesi video 1 adım daha önce her türlü ....
indexle ne alakası var? arkadaş 2-3 dakika izleniyor yazmış.
güzel çerçeve hazırlanırsa çerçeve daha iyi izleniyor, saçma sapan çerçeve olunca izlenmiyor tabi
olabilir, ama genel anlamda index sorunu var hocam, videolar artık eskisi gibi hemen izlenmiyor
Çerçeveli video mu yoksa orta seviyede bozulmuş bir video mu (izlenmicek kadar kötü değil)..
Evet fikirleri alalım...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.