Çerçeveli mi Biraz Bozulmuş video mu ?

• Kullanıcı hassonya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

hassonya

Kayıtlı Üye
Çerçeveli video mu yoksa orta seviyede bozulmuş bir video mu (izlenmicek kadar kötü değil)..

Evet fikirleri alalım...

çerçevesiz video her zaman 1 adım öndedir tabi video izlenebilecek kalitedeyse

çerçeveli ama kullanıcıya çerçevesiz gibi görünen video :D

çerçevesiz daima çerçeveliden iyidir, öyle dört dörtlük olmasına gerek yok, az biraz izlenebilecek halde olsun yeterli

çok izlenmeyecek halde degilse,geçsinde nasıl geçerse geçsin diyorum ben açıkcası.çünkü normal çerçeveyi bırak,arkaya hareketli video atıyorum ama yine görüntüden engel yiyorum arkadaş geçemiyoruz ki :D

nasıl alıştılarsa öyle :D

Açık ve net söyliyeyim tecrübe ile sabittir.
Mobilde çerçevesiz bozuk görüntü fazla izlenir, diğer platformlarda çerçeveli hd çok izlenir.

Valla ister çerçeve ister normal olsun her türlü izlenmiyor benin videolar 2-3 dkden fazla :D

sanat eseri gibi çerçeve hazırlayanlar var pek rahatsızda etmiyor.

Zamanınız varsa itneraktif çerçeve oluşturabilisiniz. ek açıklamalarla

Çerçevesiz video 1 adım daha önde genel içerik itibariyle . Hem çerçeveli hem çerçevesiz çalıştım çerçevesi video 1 adım daha önce her türlü ....

Çerçevesiz video 1 adım daha önde genel içerik itibariyle . Hem çerçeveli hem çerçevesiz çalıştım çerçevesi video 1 adım daha önce her türlü ....

güzel çerçeve hazırlanırsa çerçeve daha iyi izleniyor, saçma sapan çerçeve olunca izlenmiyor tabi

güzel çerçeve hazırlanırsa çerçeve daha iyi izleniyor, saçma sapan çerçeve olunca izlenmiyor tabi

öyle diyorsun doğru ama özel resim eklemeyince çerçeve görününce izleyici videoya girmiyor özel resim eklemekte sıkıntı render çalışan biri olarak tek tek kim yükleyecek, çerçeve ile geçip özel resim atarsan bunda da topluluk geliyor

2 sini aynı anda kullanıyorum. Engele takılan videolara çerçeve tekılmayanları hafif bozarak geçerse yayınlıyorum.

Çerçeveli video mu yoksa orta seviyede bozulmuş bir video mu (izlenmicek kadar kötü değil)..

Evet fikirleri alalım...

Hocam bu tırtıklımı tırtıksızmı gibi olmuş biraz :D Ama şöyle söyleyeyim mobilde görüntü çok önemsenmez çerçeve çok göze batmayacak şekilde olursa görüntüde çok bozmazsa çok iyi izlenme alabilirsiniz. Genel olarak çerçevesi göze çok batmayan ve görüntüsü izlenebilecek şekilde olan video'lar tercih edilmeli :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri