Çeviri yardımı yapabilecek ?

• Kullanıcı qwerty06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

qwerty06

Kayıtlı Üye
MN' den aldığım bir mail tam çözemedim nedemek istediğini

On Thu, Feb 5, 2015 at 12:05 AM, Music Nations Network Support <[email protected]> wrote:
Hello,

As your Support Manager at Music Nations, I just wanted to check on how things you are going for you. How are things going with your channel?

I also wanted to let you know we have now launched a new partner referral program, where you can expand your earning capabilities by simply referring channels to our program via your referral link. If this is something you are interested in please provide us with the following information;

First Name:
Last Name:
Email Address:
Country:
Skype Username:
PayPal Email Address:

Do you want to schedule a call? Where I or one of my colleagues can learn more about how Music Nations is working for you and how we might be able to help you even more with your channel.

Il be happy to answer any questions or queries you may have, if I'm unable to answer them rest assured il escalate it to the relevant department as soon as possible.

When would be a good time to speak?

Looking forward to hearing from you,

Kind Regards,

Jhoanna Nipal
Level 2
Support Representative
Music Nations Network Support

Istedigi bilgileri gonderirsen sana , ref vericek , baska kanalari baglayip ek kazanc yaratabilirsin kendine demis , kisaca.

Valla görmezden geldim aynı mail 2 farklı yetkiliden 2 kere bana geldi arkadaşada gitmiş
translate yapınca işte hal hatır soruyor gibi kanalla ilgili yardımcı olmak istiyor gibi anladım ben ondan skpe vs istiyor ama bu mndeki ilk ve para kazanan kanalım forumda yorumlara baktımda iç açıcı değil dedim belki skypeden içeriklerimi sorar paranın üstüne yatmak için çamura yatarlar diye :D bunlardan her şey beklenir diye mailleri görmezden geliyorum ben

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri