çeviri

fatihxxx

Kayıtlı Üye
biraz önce biriside yazmıştı ama altına yazamadan konu kapandı
şurada ne yazıyor tam özetleyecek varmı
şu an alamıyoruzmu diyor

Hi fatih ****,

For the moment we cannot hook you up to CreativeNationNET network. The reason(s) and issue(s) is/are:
At the moment it seems that you are using copyrighted music and/or videos on your channel. This does not necessarily mean you got claims against you or YouTube strikes, but this does mean that you are using audio or video footage on which the copyright belongs to a specific artists or music business. You can correct this problem by re-uploading your videos with different music. For tips and tricks on how to avoid copyright issues click here: http://

This mail doesn't mean that your application has been "officially" rejected.Please keep up the good work and re-apply using the same application form on our web page Re-apply once you have sorted out the issue or issues listed above.
If your channel is not big enough, We recommend : http://www.community.yt.com/ which is a great forum for YouTubers.

Feel free to contact us on [email protected] and let us know your doubts.
Also please check out YouTube's copyright guidelines and Terms of Service http://www.youtube.com/t/copyright_center HİZMET KOŞULLARI - YouTube

Best,

Creative Nation Network Team

anladıgım kadarıyla telifden dolayı birşeyi yapamıyorlar

Telif hakkı bulunduran video ve müzikler bulunuyormuş hesabınızda. Bu demek değilki telif hakkı uyarısı vb. bir şey aldınız ya da alacaksınız. Yine de telif hakkı sıkıntısı yaratabilir ileride biz istemiyoruz böyle kanal diyor. Ama net bir red değil tabi ki bu diyor, bu telif hakkı sizde olmayan müzikleri vs. temizleyip yeniden başvurabilirsiniz diyor.

Kanalinda eslesen ses ve göruntu varmis, onlari duzeltip tekrar basvurabilirsin mis

ilgili videoları sil düzenle ertesi gün mail at nerede panel bilgilerim de yollayacaklar eğer daha önceden kabul ettiysen

etmediysen tekrar başvuru

videoyap botuna bağlı ama öyle bir özelliği varmı botun bilmiyorum

var ozaman bot coktan temizlemiştir, telifli videolar bölümünde manuel olarak kanalın üzerine basın tekrar bakacaktır yarın aynı saatten sonra tekrar başvururn bakalım bu seferde almıyorlarsa farklı partner denersiniz

var ozaman bot coktan temizlemiştir, telifli videolar bölümünde manuel olarak kanalın üzerine basın tekrar bakacaktır yarın aynı saatten sonra tekrar başvururn bakalım bu seferde almıyorlarsa farklı partner denersiniz[/

telifli videolar bölümünden devamlı kontrol ediliyor zaten ordan olacağını zannetmiyorum büyük ihtimal videolarda müzik falan vardır diye düşünüyorum

ayni mail banada gelmişti şimdi baktim eşlesen telif falan yok :) :)

var ozaman bot coktan temizlemiştir, telifli videolar bölümünde manuel olarak kanalın üzerine basın tekrar bakacaktır yarın aynı saatten sonra tekrar başvururn bakalım bu seferde almıyorlarsa farklı partner denersiniz[/

telifli videolar bölümünden devamlı kontrol ediliyor zaten ordan olacağını zannetmiyorum büyük ihtimal videolarda müzik falan vardır diye düşünüyorum

youtube görememiş hocam onlar nasıl görecek müziği bütün videolar $ işaretli ise, onlar youtube nin sağladıklarına bakıyorlar,

bot bugün böyle bir video filan silmiş olabilir o yüzden yarına tekrar deneyin dedim örneğin bana dünya engeli gelmiş bir videoma, partnere başvurdum kabul etmediler sonra maillerden gördüm geldiğini ve silindiğini ertesi güne tekrar başvurduğumda bu sefer almışlardı

denemek lazım olmazsa başka partnere

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri