Chelsea maçına skandal hakem

ibrahim92

Kayıtlı Üye
Bu nasıl oluyor arkadaşlar aynı hatayı türkiyeden bir hakem yapsa bırakın avrupada maç yönetmeyi süper ligde maç yönetemez ama nasıl bir saçmalıksa böylesi önemli bir maçta verdikleri hakem bu oluyor bizimle alıp veremedikleri ne bunların hangi hakemi verdiler diyenler için.

Bundesliga’da Skandal Gol | İzlesene.com Video

Alla alla kardeş hata yaptı diye illaki bugünde mi yapacak,almanların kaliteli hakemlerinden. Üstelik sizinle alıp veremeyen birşey yok hakem kötüyse chelseayede kötü tarafsızca bakarsak.

Olur böyle şeyler niye bu kadar büyütüyorsunuz ki. Herkes hata yapabilir. Ordaki streste maç yönetmek kolay değil ki. Sen bir pozisyonu televizyondan 10 kere izliyorsun anca karar veriyorsun, hakem orda saniyeler içerisinde gördüyse çalıyor düdüğünü hatalı veya değil önemli değil. Kolay iş değil.

Salı günü görüceksiniz bakalım ne yapıcağını tarafsız gözle bak bakayım böyle bir maça bu hakem verilirmi bir bit yeniği çıkacak bu işten o kadar hakem var sanki sadece bu kalmışta bunu veriyolar.

videoyu izlemedim,hakem kim onu da bilmem ama bundesliga yazdığına göre başlıkta alman :D almanlar ingilizleri hiç sevmez...birini tutacaksa gs yı tutar gibi geldi bana :D

Bu galatasaraylılar hep ağlıyor :D
Sizmi seçiceksiniz hep hakemleri :)

Ağların delik olması orta hakemin problemi değil boşuna kontrol edilmiyor o ağlar.Demek ki neymiş ağların delik olması hakemi yanıltabilirmiş ağlar delikmiş ve hakem yanılmış.paris st.germain maçında bundan beter hatalar gördük.5-10 metre ofsaydı göremeyen yan hakemleride gördük.

---------- Mesaj saat 02:06:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:05:23 civarında gönderildi. ----------

Biz sizin gibi hakemleri türkiyenin en zenginlerinin içine sokmuyoruz en azından.

Onun için hep fener aleyhine çalışıyor demi hakemler :) bırakın ağlamayı allah aşkına hakemler türkiyede gerçekten kötü.ha tamam iyi olsalarda oyunu oynatamıyolar durmadan kesmek,penaltıları çalamamak,kırmızı kartı sahanın atmosferine göre vermek vs. vs.

hakemin altı üstü 1 hatası var,
Türkiye'de de benzer gol olmuştu, bizim Hami'nin direğin yanından dışarı gidip reklam panolarına çarpıp ağı delerek kalenin içinde kalan topunu gol vermişti bir hakem (90'lı yıllarda :D )
Bir de yine Hami'nin bu sefer yan ağları delerek içeri giren topunu gol vermek isteyen hakeme rakip oyuncular delik yan ağları gösterek golü iptal ettirmişti :)

bunlar gayet normal şeyler, ancak hakeme "skandal" yakıştırmasını yapmak ayıptır.

GS Chelsea'yi kolay eler bana göre.

videoyu izlemedim,hakem kim onu da bilmem ama bundesliga yazdığına göre başlıkta alman :D almanlar ingilizleri hiç sevmez...birini tutacaksa gs yı tutar gibi geldi bana :D

Asil almanlarin hic sevmedikleri türkler ingilizler degil. 42 yillik tecrübe ile sabit.

---------- Mesaj saat 23:09:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:09:25 civarında gönderildi. ----------

Istanbul takimlari anadolu takimlarina karsi bugüne kadar cok defa tarafsiz hakemlerle oynadilar ya insallah bu türlü maclarda da onlarin karsisina bir tarafsiz hakem cikar.

bu hakemın bugüne kadar yönetttiği tüm Türklerin oynadığı maçlarda Türklerin galibiyeti yok arkadaşlar :(
ayrıca chelseanın maçında hakem olduğu tüm maçlarda chelsea sahadan galıp geldi ...

Almanların ingilizleri hiç sevmediğini yazan arkadaşlara +1

Konuda karşılıklı takım atışmalarına giderseniz uzaklaştırma cezası alabilirsiniz.Lütfen 1 kezde tartışma konusu yaratmadan yorumlarımızı yazalım arkadaşlar rica ediyorum.

Biz sizin gibi hakemleri türkiyenin en zenginlerinin içine sokmuyoruz en azından.

Öyle bişi olsaydı emin ol en büyük cezaları alırdık olmayan şikeden şike yarattılar hala açıklaya bilen yok hani emenikenin para sayma görüntüleri hani bi tanık yok ?

tartışmak için yazmadım

Serkan abi ceza verceksen kaldırayım ben gerçekleri yazdım :)

Öyle bişi olsaydı emin ol en büyük cezaları alırdık olmayan şikeden şike yarattılar hala açıklaya bilen yok hani emenikenin para sayma görüntüleri hani bi tanık yok ?

tartışmak için yazmadım

Serkan abi ceza verceksen kaldırayım ben gerçekleri yazdım :)

Neden ceza verilmediğini söyliyim o zaman bizim ülkemizde para denen şey herşeyi nede olsa istediği yere çekiyor tff kimin elinde demirören demiröreni kim o koltuğa getirdi lig tv fenerbahçeye ceza verilseydi en fazla kim zarar eder lig tv eee böyle bi durumda kim hangi yürekle fenerbahçeye ceza vericek.

hakem eleştirmesi saçma (hakem tarafsızsa) hakem kötü yönetecekse her iki tarafa da kötü yönetecektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri