Sanırım konuyu açabileceğim en uygun yer burasıdır.. R10 içinde bu konuyu açmıştım fakat pek ilgi görmedi.. Burada da bu sorunu yaşayan kişiler varsa eğer aşağıda anlattığım tekniği uyguladıkları an sorun ortadan kalkacaktır..
Sırasıyla yapmanız gerekenleri aşağıda anlatıyorum..
1- Öncelikle tapatalk uygulaması yüklüyse kaldırın.
2- Browserinizi kapatın.
3- Browserinizi tekrar açıp adres satırına chrome://extensions/ yazın ve enter tuşuna basın.
4- Daha sonra size aşağıda verdiğim linkteki dosyayı zipten çıkartıp bu alana sürükle bırak diyerek tapatalk notifier uygulamasını kurun ve browserinizi tekrar kapatın.
download link: Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam
5- Daha sonra klavyenizden Windows + R tuşlarına basarak aşağıda verdiğim komudu girin ve enter tuşuna basın. ( kullanıcıadınız kısmına sizin kullanıcı adınız neyse onu yazın. )
6- Daha sonra burada "Preferences" adlı dosyayı notepad ile açın..
7- Daha sonra klavyenizden ctrl + f tuşlarına basarak aşağıda verdiğim metni arayın.
mhjfbfpnbganpnlfjkbbjhaiomnigooh
8- Yukarıdaki değeri bulduktan sonra adım adım aşağıya doğru inin ve aşağıda yazdığım iki değeri sırasıyla bulup silin ve dosyayı kaydedin.
Hepsi bu kadar takıldığınız bir yer olursa çekinmeden sorabilirsiniz..
Kaynak: https://support.tapatalk.com/threads/is-version-2-1-working-for-anyone-else.18000/page-2#post-94300
Sırasıyla yapmanız gerekenleri aşağıda anlatıyorum..
1- Öncelikle tapatalk uygulaması yüklüyse kaldırın.
2- Browserinizi kapatın.
3- Browserinizi tekrar açıp adres satırına chrome://extensions/ yazın ve enter tuşuna basın.
4- Daha sonra size aşağıda verdiğim linkteki dosyayı zipten çıkartıp bu alana sürükle bırak diyerek tapatalk notifier uygulamasını kurun ve browserinizi tekrar kapatın.
download link: Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam
5- Daha sonra klavyenizden Windows + R tuşlarına basarak aşağıda verdiğim komudu girin ve enter tuşuna basın. ( kullanıcıadınız kısmına sizin kullanıcı adınız neyse onu yazın. )
Kod:
C:\Users\kullanıcıadınız\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default
6- Daha sonra burada "Preferences" adlı dosyayı notepad ile açın..
7- Daha sonra klavyenizden ctrl + f tuşlarına basarak aşağıda verdiğim metni arayın.
mhjfbfpnbganpnlfjkbbjhaiomnigooh
8- Yukarıdaki değeri bulduktan sonra adım adım aşağıya doğru inin ve aşağıda yazdığım iki değeri sırasıyla bulup silin ve dosyayı kaydedin.
Kod:
"creation_flags": 1,
"manifest_version": 2,
Hepsi bu kadar takıldığınız bir yer olursa çekinmeden sorabilirsiniz..
Kaynak: https://support.tapatalk.com/threads/is-version-2-1-working-for-anyone-else.18000/page-2#post-94300