Chrome Virüsü | Ads by AdsAlert, yardım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karadeli

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.alpaslan.karadeli.com
-- ÇÖZÜLDÜ --

Merhaba arkadaşlar,

Yine ytpara ailesinden bir yardım isteyeceğim :D Bi virüs dadandı temizleyemiyorum, google'da bu virüsü temizlemek için yaptığım aramalarda ilk sayfadaki sitelerdeki tüm yöntemleri denedim ama yok temizleyemedim. Bilen varsa bi yardım etsin.

Denediğim yöntemler;

- Chrome uzantılara baktım temiz,
- AppData chrome exentions yani uzantılar kısmına manuel olarak baktım temiz
- Virüsle alakalı programları kaldırdım, daha doğrusu ilgili programlara baktım, olabilecek gereksiz v.s programları kaldırdım komple, pc de bilmediğim program yok şuan.
- Kayıt dosyasına (regedit) arama yaptım ve virüsle ilgili bir dosya bulamadım.
- AdwCleaner ile PC temizledim ve 2 tane dosya temizledi ama sorun düzelmedi hala.

Antivirüs kullanmıyorum, PC'nin kendi antivirüsü Microsoftla ilgili bişe geçen gün geldi bildirim olarak gelmişken bakayım dedim, güncelledim tarama yaptım bikaç şey çıktı temizledim ama yine düzelmedi. Şu illetten kurtulamadım. Google'ı silip yüklemedim kayıtlı password geçmiş falan gidiyor diye, bir de kaldırıp yüklediğinde geçmiyormus sanırım.

Şimdiden teşekkürler;

http://i.hizliresim.com/VVorBV.png
http://i.hizliresim.com/n7zOyg.png

Son düzenleme:
Hocam Laptop kullanıyorsanız virüsü ne kadar zamandır görüyorsunuz ? Görmeden önceki tarihe sistem geri yükleme yapın düzelecektir.Eskiden bana da geliyordu böyle yapıp düzeltiyordum.

Hocam Laptop kullanıyorsanız virüsü ne kadar zamandır görüyorsunuz ? Görmeden önceki tarihe sistem geri yükleme yapın düzelecektir.Eskiden bana da geliyordu böyle yapıp düzeltiyordum.

ben yıllardır bilgisayar kullanıyorum şu sistem geri yüklemeyi heryerde kullanıyorlar ben birkere işe yaradığını görmedim :D

Merhaba arkadaşlar,

Yine ytpara ailesinden bir yardım isteyeceğim :D Bi virüs dadandı temizleyemiyorum, google'da bu virüsü temizlemek için yaptığım aramalarda ilk sayfadaki sitelerdeki tüm yöntemleri denedim ama yok temizleyemedim. Bilen varsa bi yardım etsin.

Denediğim yöntemler;

- Chrome uzantılara baktım temiz,
- AppData chrome exentions yani uzantılar kısmına manuel olarak baktım temiz
- Virüsle alakalı programları kaldırdım, daha doğrusu ilgili programlara baktım, olabilecek gereksiz v.s programları kaldırdım komple, pc de bilmediğim program yok şuan.
- Kayıt dosyasına (regedit) arama yaptım ve virüsle ilgili bir dosya bulamadım.
- AdwCleaner ile PC temizledim ve 2 tane dosya temizledi ama sorun düzelmedi hala.

Antivirüs kullanmıyorum, PC'nin kendi antivirüsü Microsoftla ilgili bişe geçen gün geldi bildirim olarak gelmişken bakayım dedim, güncelledim tarama yaptım bikaç şey çıktı temizledim ama yine düzelmedi. Şu illetten kurtulamadım. Google'ı silip yüklemedim kayıtlı password geçmiş falan gidiyor diye, bir de kaldırıp yüklediğinde geçmiyormus sanırım.

Şimdiden teşekkürler;

http://i.hizliresim.com/VVorBV.png
http://i.hizliresim.com/n7zOyg.png

1- Virüs taramasında falan bişey çıkmadıysa denetim masasından son yüklenen programlara bak gözüne çarpan bişey olabilir

2- Eklentilerini kontrol et

bende de buna benzer bi virüs vardı o kadar uğraştım çözemedim format attım en son

ben yıllardır bilgisayar kullanıyorum şu sistem geri yüklemeyi heryerde kullanıyorlar ben birkere işe yaradığını görmedim :D

:D :D Hocam sistem geri yükleme yapsın ki demekki program falan yüklenmiş farkında olmadan ve o programı göremiyor,gözükmüyor.Geri yükleme yapınca da reklam cıkmayan haline dönecek. Benim işime cok yarar.Bir sorun olduğunda cözemediğim zaman amaan uğraşmaya gerek yok der Sistem geri yüklerim :D

zoek yada combofix denemeni tavsiye ederim. sistemin nedir ? ve chromeden kullanıcı adına yedek al tamamen kaldır yükle

Bunu bir deneyin isterseniz, bilgisayarı cd'den vs. başlatıp tarama yapabiliyorsunuz... Kaspersky Rescue Disk - Free Tools

hocam chrome ikonuna sağ tıklayıp hedef kısmında .../../chrome.exe" dan sonra bişeyler ekli mi ona baktın mı?

Valla zaman veremicem hocam hatırlayamıyorum ama sistem geriyükleme yapamayacagım kadar uzun süre muhtemelen, yani yüklü programlarımı dosyaların v.s gitmesini göze alamayacagım kadar uzun süre.

1- Virüs taramasında falan bişey çıkmadıysa denetim masasından son yüklenen programlara bak gözüne çarpan bişey olabilir

2- Eklentilerini kontrol et

Dediklerinizi uyguladım hocam birşey görünmüyor.

bende de buna benzer bi virüs vardı o kadar uğraştım çözemedim format attım en son

:(

zoek yada combofix denemeni tavsiye ederim. sistemin nedir ? ve chromeden kullanıcı adına yedek al tamamen kaldır yükle

Combofix atıcam fakat sistemi bozdu birkaç kere korkuyorum açıkçası son çare deneyeceğim ama.

Junkware Removal Tool dene birde hocam.

Teşekkürler hocam deneyeceğim şimdi.

Bunu bir deneyin isterseniz, bilgisayarı cd'den vs. başlatıp tarama yapabiliyorsunuz... Kaspersky Rescue Disk - Free Tools

Tamam ocam teşekkürler.

hocam chrome ikonuna sağ tıklayıp hedef kısmında .../../chrome.exe" dan sonra bişeyler ekli mi ona baktın mı?

Yok hocam, açılış sayfası temiz zaten, virüs sitelerde vs pop-up açık aramalarda çıkıyor.

baya zorlu reklam virüsü 3 parti yazılımları kontrol et alakasız programları kaldır zira bu reklamlar 2 parti yazılımlara 3 kişilerin reklam verip size zorla veya kabul etme yöntemiyle ekletmesinden kaynaklanıyor başlangıç programlarına bakın alakasızları silin programlara bakın yüklediğiniz programlar dışındakileri silin ve en son ne zaman program yüklediniz bu reklam ne zaman ortaya çıktı geriye dönük düşünüp sorunu kaynağını bulun zira eğer kabul yöntemiyle yüklenmişse antilerde adwae görmeyecektir

baya zorlu reklam virüsü 3 parti yazılımları kontrol et alakasız programları kaldır zira bu reklamlar 2 parti yazılımlara 3 kişilerin reklam verip size zorla veya kabul etme yöntemiyle ekletmesinden kaynaklanıyor başlangıç programlarına bakın alakasızları silin programlara bakın yüklediğiniz programlar dışındakileri silin ve en son ne zaman program yüklediniz bu reklam ne zaman ortaya çıktı geriye dönük düşünüp sorunu kaynağını bulun zira eğer kabul yöntemiyle yüklenmişse antilerde adwae görmeyecektir

AdwCleaner İndir - Adware ve Malware Temizleme Programı - Tamindir

Bunu dene eğer reklam virüsü varsa hepsini silip atar , sonrasında tarayıcının ana sayfa ayarlarını falan kendin yap.

Denedim hocam.

Tüm temizlik işlemlerini yaptım, programları kaldırdım adw cleaner diğer arkadaşların verdiği programları vs hepsini kullanıp cillop ettim pc yi ama yine gitmedi lanet virüs. Sonra Chrome bilgileri vs kaydedip kaldırdım dosyalrı sildim tekrar kurdum, bilgileri oturum açarak içe aktardım ve temizlendi. Herkese teşekkürler, yine türk usulü çözdük :D

combofix deneyin isterseniz hocam, ama biraz zorlu programdır kaş yaparken göz çıkartabiliyor işinin ehlidir. :)

Sorun bi üstteki postumda yazdıgım gibi çözülmüştür arkadaşlar, teşekkürler.
Konu kilit lütfen, [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri