Ciddi anlamda başka ülkeye gidebilecek varmı?

ByHergeLe

Kayıtlı Üye
Beyler TR adsansenin durumu belli, Paynooerinde durum ortada 1-2k için belki sorun çıkarmıyo olabilr ama aylık 10k+ para alacak kişi için paynooer büyük bir sorun ben bu parayı paynoerin bize vercegine inanmıyorum

Ciddi anlamda banka hesabı açmak için Başkabir ülkeye gidebilecek durumda olan varmı eger bu durumu düşünen varsa toplu halde hareket etmek hapimizn yararına olur

Ay sonuna kadar bir karara varmamız gerekiyor ki Kanlları gidecegimiz ülkeye taşıyıp ordan ödeme alabilelim

Gerçek anlamda bunu düşünen varsa skypeden bana ulaşabilrmi bu konu hakkında bir grup kurabilriz ortak bir karara varmak açısından.

skype adresim: erdembagis

Son düzenleme:
Bugun pasaportumu 10 senelik uzattim bu nedenden dolayi pasaport gelir gelmez yunanistandan vize isticem avrupada rahat banka hesabi actirmak icin

Bugun pasaportumu 10 senelik uzattim bu nedenden dolayi pasaport gelir gelmez yunanistandan vize isticem avrupada rahat banka hesabi actirmak icin

Vize* istemeyen ülkelerede gidilebilir Azerbaycan v.s skype gelirsen daha ayrıntılı konuşabiliriz hocam şimdilik 2kişi olduk

polonya'ya taşınmayı düşünüyorum şahsen

Taşınmak bize gelmezde hocam hesap açıp dönmemiz gerekiyor, istersen skype gel konuşalım ayrıntılı olarak

Son düzenleme:
Ben avusturyadayım ancak burdada adsense spama düşüyor hocam, çalışma yönteminiz çok önemli

pasaport istemeyen ülkelerede gidilebilir Azerbaycan v.s skype gelirsen daha ayrıntılı konuşabiliriz hocam şimdilik 2kişi olduk

Taşınmak bize gelmezde hocam hesap açıp dönmemiz gerekiyor, istersen skype gel konuşalım ayrıntılı olarak

pasaport istemeyen ülke diye bir olay yok.
vize istemeyen ülkelere gidilebilir:D

komisyon verecekseniz ben italyaya gideyim, parayı hesaplarıma yatırırsınız :)

Hocam ben çifte vatandasım avrupa birliği ulkerıne gıdebılirim dıye biliyorum Benim bu iş hakkında düşüncem ben zaten hep yanılan biriyİm inşallah yıne yanılıyorumdur Artık youtubede sevılen programların şovarın vs hepsinin kanalı var Dünyanın çeşitli yerlerınden çok özgün kanalda var Artık spamcıya ıhtıyacı kalmadını dusunuyorum googglenın bugun Trde oğlan yarın başka ulkelerde ve partnerde olmayacaığı ne malum Forumda çok bilgili değerli üstadlarımız var en doğrusunu onlar bılır ben sadece bu yonde dusunuyorum

Ben avusturyadayım ancak burdada adsense spama düşüyor hocam, çalışma yönteminiz çok önemli
Hocam çok başka dilleri konuşuyoruz bizim derdimiz spama duşmesi degil :
bizdede(azerbaycan) ayni adsense cok kolay spama dusuyor kapanma filan yok ama spama dusmesi zorluyor biraz
Bunu daha önce bi mesajimdada yazdim tr calismadiginiz icin siz olayi bilmiyosunuz:)

spama duşer zaten istersen silikon vadisinde ol sıkıntimiz spama duşmesi degilki

vize istemeyen ülkelere gidilebilir:D

Haklisiniz hocam mobilim ayak ustu aceleyle yazdim yanliş olmuş k.bakmayin :)
Gidecekseniz skypeye gelin :)

komisyon verecekseniz ben italyaya gideyim, parayı hesaplarıma yatırırsınız :)

Vatandaş olmadan hiç bir ülke banka hesabı açtırmaz bunu araştırdım hiç bir şekilde vermiyorlar nerden mi biliyorum derseniz italya da arkadaş var :) ben de dedim yok dedi yani kısacası oturum şart hangi avrupa ülkesi olursa olsun :)

Vatandaş olmadan hiç bir ülke banka hesabı açtırmaz bunu araştırdım hiç bir şekilde vermiyorlar nerden mi biliyorum derseniz italya da arkadaş var :) ben de dedim yok dedi yani kısacası oturum şart hangi avrupa ülkesi olursa olsun :)

oturumum var hocam. hali hazırda banka hesabımda mevcut :)

çoğu ülke çalışma izni, öğrenci vizesi veya vatandaşlık ister. Bir ihtimal..! diyelim ziraat bankası xxxx bir ülkede de varsa. oradan 2. bir hesap açtırılabilir.

not: pasaport istemeyen ülkeler gürcistan, kktc ve ukrayna (yeni anlaşma oldu sanırım)

Son düzenleme:
çoğu ülke çalışma izni, öğrenci vizesi veye vatandaşlık ister. Bir ihtimal..! diyelim ziraat bankası xxxx bir ülkede de varsa. oradan 2. bir hesap açtırılabilir.

not: pasaport istemeyen ülkeler gürcistan, kktc ve ukrayna (yeni anlaşma oldu sanırım)

vize istemeyen ülkeler var.ikisi bir birinden farklı :D

Azerbaycan yada kıbrıs olabilir suanlık bunlar sıcak geliyo ayrica bunlarda ikametgah istemiyolar arastirdigim kadariyla trde olan bankalardan açtigin zaman yinede %100bilgi sahibi olmadan gitmeyiz tabiki bende o yuzden grup oluşturuyorum bu konulari konusmak icin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
vize istemeyen ülkeler var.ikisi bir birinden farklı :D

ben pasaportsuz batuma gittim, kktc ye gittim pasaporta gerek yok hocam. Sadece tc kimlik kartı ile gümrükte size giriş çıkış belgesi imzalatıyorlar okadar. 30 güne kadar ülkede kalabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri