sergenyapim
Yasaklanmış
Topluluk Kurallarımızın (YouTube) tekrarlanarak veya ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı Gary P. Hernandez YouTube hesabınızı askıya aldığımızı size bildirmek isteriz. İncelememizden sonra, hesabınızdaki etkinliğin, spam, dolandırıcılık veya ticari olarak yanıltıcı içeriği yasaklayan Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiğini belirledik. Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=92486&hl=tr adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.
Arkadaşlar tüm hesaplarım gitti birden. Telif felan yoktu, aynı ip üzerinden giriş yaptığım tüm hesaplarımı yukarıdaki nedenden dolayı kapattılar. Videoyap.com botu için 1 hafta önce açmıştım hesapları. Benzer birşey başına gelen var mı? Hesapların %80 i boştu ve diğerlerinde 2-3 kanalda 150 kadar video vardı.
Arkadaşlar tüm hesaplarım gitti birden. Telif felan yoktu, aynı ip üzerinden giriş yaptığım tüm hesaplarımı yukarıdaki nedenden dolayı kapattılar. Videoyap.com botu için 1 hafta önce açmıştım hesapları. Benzer birşey başına gelen var mı? Hesapların %80 i boştu ve diğerlerinde 2-3 kanalda 150 kadar video vardı.