Ciddi Şekilde İhlal - Tüm Hesaplar Kapandı

sergenyapim

Yasaklanmış
Topluluk Kurallarımızın (YouTube) tekrarlanarak veya ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı Gary P. Hernandez YouTube hesabınızı askıya aldığımızı size bildirmek isteriz. İncelememizden sonra, hesabınızdaki etkinliğin, spam, dolandırıcılık veya ticari olarak yanıltıcı içeriği yasaklayan Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiğini belirledik. Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=92486&hl=tr adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.

Arkadaşlar tüm hesaplarım gitti birden. Telif felan yoktu, aynı ip üzerinden giriş yaptığım tüm hesaplarımı yukarıdaki nedenden dolayı kapattılar. Videoyap.com botu için 1 hafta önce açmıştım hesapları. Benzer birşey başına gelen var mı? Hesapların %80 i boştu ve diğerlerinde 2-3 kanalda 150 kadar video vardı.

geçmiş olsun. hiç takmayın geçmişi silip modemi resetleyip cclenar ile pc yi taratıp devam edin.

aramıza hoşgeldin gerçek youtuber oldunuz :)

geçmiş olsun. hiç takmayın geçmişi silip modemi resetleyip cclenar ile pc yi taratıp devam edin.

aramıza hoşgeldin gerçek youtuber oldunuz :)

Yunus teşekkür ederim kardeşim. Ama şaşırdım yani neden böyle oldu anlam veremedim zaten birçok problemim mevcut. Mesela yeni adsense açtım, pin gelmiyor, veya gelmiş olsa bile pin girebileceğim bir alan yok.

Yunus teşekkür ederim kardeşim. Ama şaşırdım yani neden böyle oldu anlam veremedim zaten birçok problemim mevcut. Mesela yeni adsense açtım, pin gelmiyor, veya gelmiş olsa bile pin girebileceğim bir alan yok.

benimde böyle oldu spamdan gitti kanallar 2 hafta sonra kendime geldim ama alışılıyor zamanla. 20 tl yi geçtiğinizde pin gelir pin gönderildikten sonra ödeme yeri açılır bi sorun var diyorsanız [email protected] mail atın dönüş yapıyorlar.

benimde böyle oldu spamdan gitti kanallar 2 hafta sonra kendime geldim ama alışılıyor zamanla. 20 tl yi geçtiğinizde pin gelir pin gönderildikten sonra ödeme yeri açılır bi sorun var diyorsanız [email protected] mail atın dönüş yapıyorlar.

Şu adresten bir ben dönüş alamadım heralde :D

valla dönüş yapıyorlar bi ara banka doğrulama konusunda sıkıntı yaşamadım bankaya gelen tutarları kabul etmiyordu yazdım 20 dakika içinde dönüş yaptılar hemde bi türk :)

3-4 gündür bekliyorum kaç defa yazdım halen bir dönüş yok :S

gmailleri açma yönteminiz neydi?

Tamda bu soruyu soracaktım gmail açma yönteminiz nasıldı ? Hesapları nasıl oluşturdunuz bunlar çok önemli..

3cx ile onaylıyorum hesapları. Sesli çağrı alarak. Şuana kadar 200 den fazla hesap açtıysam hiçbiri kapanmamıştı. Bu hafta açtıklarım gitti birden. Youtube.com üzerinden girip yeni hesap oluştur diyerek, yabancı isim girip, ülkeyi ingiltere veya usa seçip, 3cx ile onaylayıp devam ediyordum.

alıyorsun botu basıyorsun spamı sonra kanalların kapanıyor bize bir şey olacak diye bizim moralimiz bozuluyor. kusura bakma ama iyi olmuş. youtube u çöplüğe çevirenlere bu sözüm.

3cx ile onaylıyorum hesapları. Sesli çağrı alarak. Şuana kadar 200 den fazla hesap açtıysam hiçbiri kapanmamıştı. Bu hafta açtıklarım gitti birden. Youtube.com üzerinden girip yeni hesap oluştur diyerek, yabancı isim girip, ülkeyi ingiltere veya usa seçip, 3cx ile onaylayıp devam ediyordum.

Hesapları açış şekliniz çok önemli birçok şeye dikkat edebiliyorlar.. Fazla göze batmışta olabilirsiniz.. Ben bu konuda elimden geldiğince titiz davranmaya çalışıyorum..

alıyorsun botu basıyorsun spamı sonra kanalların kapanıyor bize bir şey olacak diye bizim moralimiz bozuluyor. kusura bakma ama iyi olmuş. youtube u çöplüğe çevirenlere bu sözüm.

Yani şuan yaptığın yorumu kendin doğru buluyor musun? Benim spam için bot aldığımı nerden biliyorsun? Basma kalıp düşüncelerden vazgeçin. Sanki şuana kadar %100 kendi videolarınızla birşeyler kazanmaya çalıştınız. Mantıklı yorumlar yapmayacaksanız yorum yapmayın.

Hesapları açış şekliniz çok önemli birçok şeye dikkat edebiliyorlar.. Fazla göze batmışta olabilirsiniz.. Ben bu konuda elimden geldiğince titiz davranmaya çalışıyorum..

Ekstra nelere dikkat ediyorsun Edge? Taktik verebilir misin?

aynı şekilde 16 kanalım toplamda 24 gmailim gitti ( 8 kanal boştu )
yeni kanal açıp devam ettim. alıştım ben galiba..

öncelikle geçmiş olsun hocam. hırs yapıp arka arkaya bir günde 15den fazla kanal açarsanız google amcanın gözüne batarsınız ve böylece kanallarınız kapanır..
1 günde 1 kanal idealdir :)
çerezleri silin ip değiştirin mac adresinide değiştirin bilgisayarı bi yeniden başlatın cipsinizi çerezinizi kolanızı sigaranızı elinize alın hergün yeni bir kanal açarak yola devam edin :) bu fani dünyada hiçbirşey için can sıkmaya değmez vardır elbette bir hikmeti :)

Yani şuan yaptığın yorumu kendin doğru buluyor musun? Benim spam için bot aldığımı nerden biliyorsun? Basma kalıp düşüncelerden vazgeçin. Sanki şuana kadar %100 kendi videolarınızla birşeyler kazanmaya çalıştınız. Mantıklı yorumlar yapmayacaksanız yorum yapmayın.

Ekstra nelere dikkat ediyorsun Edge? Taktik verebilir misin?

%100 kendi videolarım var 2011 de özgünlüğe başladım sonradan bu işe girdim. sanırım ben sizi yanlış anladım videoyap botu için açmışsınız ben botu kullanarak yt to yt yaptınız sandım. kusura bakmayın. dediğim gibi sözüm, dediğimi yaparak youtube u çöplüğe çevirenlere.

[MENTION=1005]sergenyapim[/MENTION] yani şöyle bir bilgi vereyim kısaca sana en basitinden modem reset atıyorum, ccleaner kullanıyorum, şifreleri tamamen karmaşık oluşturuyorum vb.. Yani artık durumlar eskisi gibi değil bence.. Bu yüzden ben elimden geldiğince bu hususta kendi sistemimi oturtmaya çalışıyorum.. Bence sende öyle yapmalısın tabi devamlılık istiyorsan..

iyi yanından bak olaya. tüm kanallara dünyanın emeğini verdikten sonra bir anda patlasa hepsi daha mı güzel olurdu? 2-3 kanalla uğraşmışsın sadece. silkelen, kendine gel. ardından devam et çalışmaya, daha titiz ve güzel bir biçimde.

iyi yanından bak olaya. tüm kanallara dünyanın emeğini verdikten sonra bir anda patlasa hepsi daha mı güzel olurdu? 2-3 kanalla uğraşmışsın sadece. silkelen, kendine gel. ardından devam et çalışmaya, daha titiz ve güzel bir biçimde.

Çok doğru benim kazancım oturmuşken başıma geldi içime fil oturdu :D Yalnız artık Google daha dikkatli yeni güncellemeler felan geldi. Daha bugun bir kanalım gitti. Hiçbir uyarı telif yokken askıya aldı hesabımı. Zaten artık özgün çalışıyorum. Bu giden kalan 2 spamdan bir tanesiydi şuan bir spam kaldı oda bütün özgünlerden çok kazandırıyor silemiyorum :/ gidene kadar devam ne gelirse kar fakat diğerlerini götürme riskide var tabi. Bu işe kasıyosan üzülmeyeceksin ve hiçbirşey seni yıldırmayacak 1. kural :cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri