Çift Monitörlü Uygun Bilgisayar 2000 TL

f1b0n4cc1

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bilgisayar akşam alınmak üzere rezerve edildi , taraflara hayırlı olsun

saat: 18:03

Gigabyte g1 Sniper a88X anakart
12 GB Corsair Vengeance Ram
60 GB Kingston SSD
Cooler Master Seidon 120V Sıvı Soğutma
Cooler Master Haf X 942 Black Edition Full Tower Kasa ( on usb2.0 portlarından biri hareket ettirince çalışıyor , diğer 2 usb 3.0 ve 1 usb 2.0 sorunsuz )
1200 W FSP Aurum PRO Güç Kaynağı
AMD A10-6800K İşlemci
Philips 227E Full HD Led Monitor ( edit: monitorun ses gitti , kullanmadığım için garantiye göndermedim )
HP X22 Full HD Led Monitor
Asus DVDRW
Logitech Kablosuz Klavye ve Mouse
A4Tech Full HD Webcam
Kasa , güç kaynağı geçen yıl vatanbilgisayardan alındı , faturalı garantili
philips monitor 2014 sonunda yine vatan bilgisayardan alındı , faturalı garantili
sıvı soğutma yine vatan bilgisayar faturalı bir kaç aylık
Şu anki piyasa değeri 4000 TL
Nakit 2000 TL Takas Fiyatı 2500 TL Sivas Yenişehirden elden test ederek alabilirsiniz
Üst model cep telefonu , laptop ya da note serisi tablet ile takas yapılabilir
Kredi kartı , paypal , payza , neteller , perfectmoney , webmoney , bitcoin olarak ödeme yapabilirsiniz
Sivas içi elden teslim edilecektir

62k5Zv.jpg

3DaY9M.jpg

YBlrvZ.jpg

Son düzenleme:
Hocam görüşebilir miyiz almayı düşünüyorum sivas'tayım bende.

hayırlı satışlar bu cift mönitörler bağımsız mı oluyor? yani birinde oyun acıkken birinde film izlenir mi veya biri vds açıkken birinde film/oyun oluyor mu performansı ne derece etkiler olursa,

[MENTION=21817]f1b0n4cc1[/MENTION] skypeden ekledim kabul edin goruselim hocam tam benlik bir pc

ekran kartını ya ben göremiyorum ya da eklemeyi unutmuşsunuz.

[MENTION=21817]f1b0n4cc1[/MENTION] tekrar iletişim kuralım hocam skype girebilme imkanınız varmı acil olarak test edicez pcyi

Valla tam işime yarar aslında amma işte :D Hayırlı satışlar alana hayırlı olsun :D Ayın 10 una kadar satılmazsa alabilirim diyecem de kaçırılmaz.

yani hocam goruntu derken ? , [MENTION=21817]f1b0n4cc1[/MENTION] hala cevap bkeliyorum hocam sizden + skype ve ozel mesaj gonderdim cevap vermediniz bekliyorum acil hocam

Taramalı Tüfek gibi gözüken makineye 60 gb ssd az kalmış.Birde sıvı soğutma makine için yeterli mi yetse bile az etki ettirebilir.

Ama güzel fena değil 1 kaç donanım eklentisi yaparak.Savaşa bile katılırsın.

Taramalı Tüfek gibi gözüken makineye 60 gb ssd az kalmış.Birde sıvı soğutma makine için yeterli mi yetse bile az etki ettirebilir.

Ama güzel fena değil 1 kaç donanım eklentisi yaparak.Savaşa bile katılırsın.

hayırlısı ile almayı dusunuyorum bu makineyi kişi ile bir gorusme saglayabilsek cok guzel olucak , eger ben alabilirsem parça tavsiyesi yapabiliriz hocam zamanla

[MENTION=21817]f1b0n4cc1[/MENTION] nerelerdesin seni bekliyoruz hocam acil cevap ,

Son düzenleme:
Hocam hayırlı satışlar.
Alacak olan arkadaş kesinlikle bu makina bir ekran kartı takviyesi yapmalı. Sisteme alınacak en düşük ekran kartı GTX970 civarı olmalı ki sistemle eşdeğer özellikte çalışsın.
Yanı sıra oyun ve render işlemlerinde ciddi anlamda performans gücü sağlayabilir.
Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

Hocam hayırlı satışlar.
Alacak olan arkadaş kesinlikle bu makina bir ekran kartı takviyesi yapmalı. Sisteme alınacak en düşük ekran kartı GTX970 civarı olmalı ki sistemle eşdeğer özellikte çalışsın.
Yanı sıra oyun ve render işlemlerinde ciddi anlamda performans gücü sağlayabilir.
Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

haklısınız hocam gtx970 serisi iyi olur bu pcye 4 gb 128 bit olanından dusunuyorum inşallah pc bende kalır ama iletişim kuramadık :( , adminler modlar , super modlar kusuruma bakmayın post vs. kasıyorum gibisinden algılanbilir postlarımı silebilirsiniz. benim iletişim saglamam gerekiyor satıcıya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri