Cıg Kofte - Pizza- Iskender

zyjo1

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.google.com
Merhabalar arkadaslar

Arkadaslar canım bu 3 luyu cektı pızza yı sıparıs ettımde su cıg kofte ve ıskenderı sıparıs edebılecegımız yer varmı oturdugum yer sehır merkezıne uzak ve ıskender burda ıyı yapılmıyor...

hacıalıoglu koftede kımse yorum yapmamıs son zamanlar konusuna baktım onerılerınız varmı etsız olanında ? canım cok cok cektı :D

Hacıalioğlu iyidir :) Benimde bu aralar canım çekiyor yakın zamanda sipariş vereceğim.

ev arkadaşım Adıyamanlı ne yapsam çiğ köfte işine mi girsem :D oda bugün dedi 3-4 kişilik yapalım 1 hafta yeriz :D
İskender dürüm yapanlar var hoacm birde yemeksepetine bir bak derim
ismi ordan al sonra Google da ara :cool: daha ucuza gelir...

cok pıs canım cekıyor bunlar etsız degılmı bıde saglıga zararlı herhangı bır sey koyuluyormu ? hıjyenık mı ?

cok pıs canım cekıyor bunlar etsız degılmı bıde saglıga zararlı herhangı bır sey koyuluyormu ? hıjyenık mı ?

hijyeniğini kimse bilemez de zaten etsiz olurlar etli satışı yasak erken bozuluyor diye.

Ya arkadaş işiniz gücünüz yok mu sizin?Başka açıcak konu mu bulamadın?
Aha beni de yoldan çıkardınız :D son müşteri gitsin ben de gidip yiyecem hem de tıka pasa tabi açık yer bulursam afiyet olsun :D

arkadaşlar son 1 ay veya daha yakın bir zamanda almış olan var mı ? Düzgün olan varsa link atabilir mi?

haciağoğlu çiğ köfte bozuk gönderiyormuş herhalde donanımhaberde baya kötülemişler..

Şimdi çiğköfte almış kişilere soruyorum kaç günde elinize ulaşıyor? Bizim buraya gelmesi 2,3 günü bulur kargo ile çiğköfte bozulur mu? 2,3 günde merak ediyorum.

Konuyu acan arkadasin kulaklari cinlatilmistir tarafimdan:) Cumartesi gecenin bu saatinde Berlin de beni cig köfte aratti. Gittim cig köfte, Kelle paca alip geldim. Allahtan kücük istanbulumuz varda zefil olmuyoruz.:)

olm açmayın böyle konular diyetteyim günah ya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri