Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
fiyatı görünce hareketlerinde samimi olduğuna inandım
değişik bi arkadaş![]()
ne kadarmıskı ben goremedım
ne kadarmıskı ben goremedım
ahadur desene aha :d aha
süpermiş ya
---------- Spam Engelliyici 22:40 ---------- Önceki Mesaj 22:39 ----------
ben yemedim ama bu tadı komegende felan bulamssınız adamın doğallında bile tatlılık var 3,5 TL
Alfa koyun çobanı. Bizim millet sever böylelerini
Hafta sonu yanindaydim muhtesem bir adam boyle gorundugune bakmayin sirf neşe olsun diye millete takiliyor video cekebilirmiyim dedim eger cekmezsen doverim dedilimonlu olsun dedim bol mu olsun dedi en bolundan dedim hem durumu hem beni resmen limonla yikadi
yanindaki adam limonu cok attin dedi sanane adam limonlu olacak hemde en bolundan olacak diyor musteri oyle istiyor dedi
durum 3.5 tl ama icine koydunu gorseniz abartisiz yarim kilo yakin gelir yarida kesildim durumun yiyemedim bu adam nasil kar ediyor sasiriyorum
![]()
bi ara ziyaret edicembi çiğköfteciyle konuştuğumda kilosunu 4 tl ye alıyoruz diyordu belkide o tarz bi fiyat aralığında alıyordur ama denemek lazım
![]()
bi ara ziyaret edicembi çiğköfteciyle konuştuğumda kilosunu 4 tl ye alıyoruz diyordu belkide o tarz bi fiyat aralığında alıyordur ama denemek lazım
![]()
Çok iyi diyenlerde var çok kötü diyenlerde.. Fiyatı ne kadar arkadaşlar merak ettim? Çünkü gerçekten videolarda gördüğüm kadarıyla inanılmaz dolduruyor içini. Öyle boş beleş dürüme benzemiyor açıkçası
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.