Cihan Haber Ajans Üyeliği

Apoled

Kayıtlı Üye
Bugün cihar haber ile ajans aboneliği ile ilgili görüştüm, belki fiyatları merak edenler vardır diye yazmak istedim.

yazılı + resimli haber 3000+%18 kdv yıllık
yazılı+resimli+videolu haber 6000+%18kdv yıllık

kredi kartına taksit yapabiliyorlarmış

Özgür GÜRALP
Cihan Haber Ajansı
Anadolu Yayın Satış Yöneticisi

Tel(212) 454 88 54

GSM(549) 791 92 00

Faks (212) 454 14 73

E-posta

[email protected]

Yukardaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz

Kayyum atanmamismi hala cihan'a ? Atanmadiysada yakinda atanir herhalde.:) Türkiyede ajans aboneligi cok uygun arkadaslar.Ben yabanci bir ajansa aylik 1250 € ya anlastim.Haftaya imzayi atiyoruz bakalim.

Kayyum atanmamismi hala cihan'a ? Atanmadiysada yakinda atanir herhalde.:) Türkiyede ajans aboneligi cok uygun arkadaslar.Ben yabanci bir ajansa aylik 1250 € ya anlastim.Haftaya imzayi atiyoruz bakalim.

aynen banada çok uygun geldi aylık 295 lira falan, kayyum konusunda herşey beklenir :)

bu abonelik büyükşehirler harici anadolu diye tabir edilen diğer illerle ilgili haberler midir?

ulusal abonelik fiyatı sordunuz mu?

Bende teklif aldım bikaç gün önce aynı fiyatlar.

Yalnız şu haber çarptı gözüme değişebilir durumlar.

İnternet Spor

aynen banada çok uygun geldi aylık 295 lira falan, kayyum konusunda herşey beklenir :)
Fiyati uygun ama servis ettigi haberlere cok dikkat etmen gerek cihanda.Biliyorsun su an hükümetle ciddi sorunlari var.Haberleride bu sebeple cok tarafli.Yani bir grup okuyucuyu tatmin etsende büyük cogunlugu kaybedebilisin.Unutmaki oy orani %50 :)

Fiyati uygun ama servis ettigi haberlere cok dikkat etmen gerek cihanda.Biliyorsun su an hükümetle ciddi sorunlari var.Haberleride bu sebeple cok tarafli.Yani bir grup okuyucuyu tatmin etsende büyük cogunlugu kaybedebilisin.Unutmaki oy orani %50 :)

diğer %50 yi yakalasam bana yeter :) şaka bu yana siyaset haberi pek girmem olur biter

Hocam sadece bölgesel haber sunan bir ajans mı bu bahsettiğiniz yoksa dünya çapında mı?

Bu ajansların videoları siteniz harici yt gibi platfomlarda kullanabiliniyor mu acaba?

hocam getirecek mi peki karşılığını, aylık çok para veriyorsunuz
Hocam tabiiki bir arastirma yaptik,Eger bizim göremedigimiz,tespit edemedigimiz bir nokta varsa bilemem.Ama suanki arastirmalarimiz kazanacagimiz yönünde.Ayrica ajans aboneligi disinda 1000 € ya bir editör ise aldik.Script icinde 5000 tl ödedim.Domain+Host+Logo vs vs. de var ekstra olarak.Yani biz ciddi bir sekilde girmek istiyoruz bu sektöre.Insallah muvaffak oluruz.

Ajans haberleri hit getirmez.Sadece büyük siteler ön sıralarda çıkar.Yeni haber sitesi açıyorsanız bunları düşünün.

Abonelik domaine verilir.Youtube için anlaşma yapmanız gerekir.Zaten youtube'da önüne gelen bu haberleri yayınlar - telif yollar.

En iyi parayı youtube 'da olduğu gibi spam yapanlar kazanır.Ya da çok büyük haber siteleri hürriyet , milliyet sabah v.s.Ajans haberlerinde bunlar genelde ön plandadır.

2. bir alternatif genelde küçük sitelerin yaptığıdır.Spam taktiğidir.Özellikle news
kısmında magazin bölümüne biraz bakın spamlar nasıl yapılır başlıklardan ve içeriklerden anlarsınız.Yine büyük sitelerin de spam kategorileri vardır.Ama bunu daha ustaca yaparlar.

Abonelik domaine verilir.Youtube için anlaşma yapmanız gerekir.Zaten youtube'da önüne gelen bu haberleri yayınlar - telif yollar.

En iyi parayı youtube 'da olduğu gibi spam yapanlar kazanır.Ya da çok büyük haber siteleri hürriyet , milliyet sabah v.s.Ajans haberlerinde bunlar genelde ön plandadır.

2. bir alternatif genelde küçük sitelerin yaptığıdır.Spam taktiğidir.Özellikle news
kısmında magazin bölümüne biraz bakın spamlar nasıl yapılır başlıklardan ve içeriklerden anlarsınız.Yine büyük sitelerin de spam kategorileri vardır.Ama bunu daha ustaca yaparlar.

Şu spam yapmak dediğin aynı kelimeleri evirip çevirip tekrarladığı haberler mi, alakasız bir sürü şey yazıyor haberde

Ve hiç bir zaman büyük sitelerin yaptıkları SPAM sayılmaz ama küçük siteler NEWS'ten er yada geç uzaklaştırılır...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri