Cildirma Noktasina Kadar Geldim.

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar. Çıldırmak üzereyim nasil olacak bu halimiz anlamiyorum. Agustos ayinda Adsenselerim banlandi yenisini açtım yine banlandı önce ki ay quiz kanalarım kapandı 1*2 kanalım kalmıştı neyse onunla ayı kurtaralım dedik onlarda kapandı elde 2 satın aldığım kanal kaldı ama onlarda borçlarımın 3/1 karşılamıyor. Ne yapsam ne etsem boş sunucuya format attırdım ip değiştirdim olmadı. farklı farklı quiz kanalar denedim yine spamdan kapandı kanalarım sürkeli spamdan kapanıyor kapanırkende az buz paralar yanmyor çok güzel paralar yanıyor ama 3*4 aydır sağlam paraya hasret kaldım. Benim gibi olan kimler var acaba? nasıl yapıcaz ne edecez? Bazı arkadaşlar yollarını buldular Daily den nasıl kazanacaklarını öğrendiler. peki ya biz böyle öküzün trene baktığı gibi kanalarımızın kapanmasını mı izlicez? Wallaha normalde youtube de kolay kolay yardım istiyen danışan biri değilimde kapanmalar gırtlağa getirdi artık.

bıraz ara vermekte fayda var,para lazım tabıı ama yapıcak bısey yok,
3 aydır kanal yapmıyorum

suan kazanan gene kazanıyor çatır çatır hocam

Quiz kanallar son dönemlerde sürekli kapanıyor, Adsenseye geri dönmen lazım.
Quiz sorunu senlik birşey değil malesef.

bende 3 aydır kanal yapmıyorum.
Fakat şunu çok net anladım;
Quizden atılıp ünlemle dolaşan kanallara aylardır hiçbir şey olmuyor. Deli izlenim alan kanallar var kapanmıyor, ne zaman ki kanalları bir yere bağlıyorum para kazanma açılıyor kanal pufff... Çok net tecrübe ettim

Banada 3 aya yakındır para gelmiyor.Bugünde adsensedeki tüm kanallar spamdan kapandı buda ban yerse napıcam bilmiyorum

Kanaları yapıyorum günlük güzel paralar getirmeye başlayınca bir daha giriş yapmıyorum ama oda kesinleşme gününe kadar dayanmıyor daha doğrusu ayı bitiremeden kapanıyor. giriş çıkış yapmadığım halde video yüklemedigim halde kapanıyorlar wallaha ne yapacağımı şaşırdım

3 4 aydır kanal yapmıyom quizde bi miktar kanal var 5 adsense var onlarla ugrasıyom şimdilik bi sıkıntı yok eskisi gibi olmasada 3 5 bisey geliyo hic yokdan iyi calısmıyoz oda yeter

ben yavaştan özgüne başladım. İlk zamanlar kazanamıcam ama olsun . Az birikmişim vardı onuda yatırım olarak kullanıcam. İnş işler yoluna girer.

1-2 ay daha ortalığın durulmasını beklemekten başka çare yok gibi. Tabi bu dönemde de boş durmamak lazım zira hala adsense'den hatrı sayılır ödeme alan arkadaşlar var. Ben de borçlar hariç aynı durumdayım. Bu ay yt'dan en fazla gelir sağladığım ay oldu, ödemelerin 2 gün sonrasında yaklaşık 40 tane quiz kanalım kapandı ve aralık ayı ödemelerini boş geçeceğim. Belki Ocağı da.. Günlerimi kanal takibin kırmızı ekranına bakmakla geçiriyorum :) Ama başta dediğim gibi yeni yılla beraber bir şeyler daha stabil hale gelecek ve yoluna oturacaktır diye düşünüyorum. Kolay gelsin..

Kanaları yapıyorum günlük güzel paralar getirmeye başlayınca bir daha giriş yapmıyorum ama oda kesinleşme gününe kadar dayanmıyor daha doğrusu ayı bitiremeden kapanıyor. giriş çıkış yapmadığım halde video yüklemedigim halde kapanıyorlar wallaha ne yapacağımı şaşırdım

belki yardım edebilirim size pm geçtim

S.a arkadaşlar. Çıldırmak üzereyim nasil olacak bu halimiz anlamiyorum. Agustos ayinda Adsenselerim banlandi yenisini açtım yine banlandı önce ki ay quiz kanalarım kapandı 1*2 kanalım kalmıştı neyse onunla ayı kurtaralım dedik onlarda kapandı elde 2 satın aldığım kanal kaldı ama onlarda borçlarımın 3/1 karşılamıyor. Ne yapsam ne etsem boş sunucuya format attırdım ip değiştirdim olmadı. farklı farklı quiz kanalar denedim yine spamdan kapandı kanalarım sürkeli spamdan kapanıyor kapanırkende az buz paralar yanmyor çok güzel paralar yanıyor ama 3*4 aydır sağlam paraya hasret kaldım. Benim gibi olan kimler var acaba? nasıl yapıcaz ne edecez? Bazı arkadaşlar yollarını buldular Daily den nasıl kazanacaklarını öğrendiler. peki ya biz böyle öküzün trene baktığı gibi kanalarımızın kapanmasını mı izlicez? Wallaha normalde youtube de kolay kolay yardım istiyen danışan biri değilimde kapanmalar gırtlağa getirdi artık.

tüm geliriniz youtube mu iş güç bişey yok mu?

6 aydır 0 çekiyorum, ama 2 gündür öyle gaza geldimki güzel kanallar yapmaya başladım. relax ol hocam azimli ol çalışmaya devam et , bende zor duruma düştüm ama inanıyorum eski kazancıma ulaşcam tekrar

Durumun bence bu seviyeye gelmesi çok iyi oldu, Kanallarımızı kapatan çoğu şrfsiz bu sayede bıraktı bu işi, ilerleyen zamanlarda daha çok güncellemeler çıkacaktır, işler zamanla çok daha zorlaşacaktır,
Tüm Spammerlerin tek bir seçeneği var, ya çok emek harcayıp bu işte pişecekler prof olana kadar, yada şansınızı başka yerde başka alanlarda arayacaksınız

spamların artık görünüşe göre sonu geliyor

dostum devlet memuruyum. ıstanbulda yanlz yasıyorum
bu kapanmalardan sundan bundan sonra ailemin yanna tain istemeye karar verdım. istanbulu ardımda bırakmak cok zoruma gidiyor ama yapcak bse yok :(

Al benden de okadar sıkıntı büyük bi rayına oturtamadım çatapat gibi patlıyor tüm kanallarım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri