Çıldırmama Ramak Kala

sefaburak0714

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bölümü 720p olarak indiriyorum camtasia'dan çerçeve ekliyorum 720p olarak render alıyorum yt ye yüklüyorum 144p gösteriyor deli olucam 4-5 farklı yerden indirdim bölümü hepside böyle neden böyle yapıyor acaba yardım edin lütfen?

YouTube videonuzu işliyor. 1-2 saat içinde 720p olarak gözükür merak etmeyin.

YouTube videonuzu işliyor. 1-2 saat içinde 720p olarak gözükür merak etmeyin.

kesin görünürmü hocam ilk defa basıma geliyor çünki bu.

Bölüm yeni olduğu için hemen atmak zorundayım yt'ye rakibimde var aynı içerik'de o adam atmış 720 gösteriyor.

kesin görünürmü hocam ilk defa basıma geliyor çünki bu.

Bölüm yeni olduğu için hemen atmak zorundayım yt'ye rakibimde var aynı içerik'de o adam atmış 720 gösteriyor.

Hocam 720p atıyorsanız hemen gözükmez. 1-2 saat belkide daha fazla sizi bekletir. Rakibiniz belki sizden daha önce atmıştır.

Hocam 720p atıyorsanız hemen gözükmez. 1-2 saat belkide daha fazla sizi bekletir. Rakibiniz belki sizden daha önce atmıştır.

sagolun hocam teşekkür ederim video 720p'ya belli ediyor saten kendini camtasia'da umarım duzelır tesekkür ederim iyi günler.

Yaklaşık 6 saat oldu video yu yt'ye yüklüyeli işlenmiş olması gerek. ama hala 144p sorun camtasia mı acaba?

senin en hızlı şekilde atmak dışında yapabileceğin birşey yok,videonun işlenmesi youtube un işi,6 saatte 144p gözüküyorsa tekrar yükle yine aynısı olursa camtasiadır.ama videonun 144p ile başlaması sorun bence

3 defa yükledim her seferinde aynı nasıl çözerim bu sorunu

Hocam camtasia video boyutu düşüktür . Burdan ayarlayın hocam .
http://i.hizliresim.com/2YWR1O.png
çıktı alırken 720p seçersen kalite 720p olmasa da yt'de 720p izleme seçeneği çıkar.

video yüklendikten sonra zaman içinde hd kısmı yayına alınır, videonun işlenmesinden kaynaklanan bişeydir bu.

hemen hd çıkmaz video. video uzunluğuna ve youtube'un sistemine uygunluğuna göre bu süre uzar.

çıktı alırken 720p seçersen kalite 720p olmasa da yt'de 720p izleme seçeneği çıkar.

video yüklendikten sonra zaman içinde hd kısmı yayına alınır, videonun işlenmesinden kaynaklanan bişeydir bu.

hemen hd çıkmaz video. video uzunluğuna ve youtube'un sistemine uygunluğuna göre bu süre uzar.

Ben 400 500 mb dosyalar yüklerim video işlenir biter 25 dk de 10 dk sonrada HD çıkar . Öyle 2-3 saat beklemezsin . Benim yüklediğim videolar 45 - 50 dk

Ben 400 500 mb dosyalar yüklerim video işlenir biter 25 dk de 10 dk sonrada HD çıkar . Öyle 2-3 saat beklemezsin . Benim yüklediğim videolar 45 - 50 dk
render alırken programına göre değişir de yt için en uygun format vardır.

aiseesoft ile render al 1 saatlik videoyu 3000 kbps ile 1 gb çıkıyor ortalama ben de. bunun hd olarak yayına alınması bende de 10 dk oluyor.

bir de aiseesoft ile farklı formatta çıktı al mesela atıyorum .mov olsun( var mı bilmiyorum) uzantısı kendi de 500 mb olsun.

bak bakalım onda 5-10 dk'da çıkacak mı hd formatı. render almadan önce kullandığınız proda yt için en iyi format var mı ona bakın, varsa o formatta alın ki daha çabuk işlensin. gerçi hemen hemen her proda vardır yt için uygun format.

aiseesoft ile render al 1 saatlik videoyu 3000 kbps ile 1 gb çıkıyor ortalama ben de. bunun hd olarak yayına alınması bende de 10 dk oluyor.

bir de aiseesoft ile farklı formatta çıktı al mesela atıyorum .mov olsun( var mı bilmiyorum) uzantısı kendi de 500 mb olsun.

bak bakalım onda 5-10 dk'da çıkacak mı hd formatı. render almadan önce kullandığınız proda yt için en iyi format var mı ona bakın, varsa o formatta alın ki daha çabuk işlensin. gerçi hemen hemen her proda vardır yt için uygun format.

Ben camtasia ve vegas pro kullanırım . Ağırlık camtasia ama .. Memnunum gayet şuan

Hocam 22 saat olmuş video'yu atalı bölümü hd indirdim normal hali belli yani hd olduğu çerçeveyi basıp youtube attım 22 saattır 144p umarım hala işleniyordur :) sagolun yorumlarınız için.

---------- Spam Engelliyici 10:11 ---------- Önceki Mesaj 10:09 ----------

Aiseesoft'u sadece mp4 yapmak için kullanıyordum onuda deniyeceğim teşekkürler.

Merhaba, benim de bir sorum olacak. Ben render yaparken 720p HD (1280x720) great for YouTube seçeneğini seçiyorum. Acaba sizin dediğiniz şeçeneği yapsam render hızı daha az sürer mi?

HD yapmak istiyorsan onu seçmek zorundasın . Yok ben HD olmasın 360 yeter diyorsanuz öyle de yaparsız . HD biraz uzun sürer , ama onun hızlı rende yapması senin bilgisayar özelliklerine bağlıdır .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri