Çıldırmamak Elde Degil Acil Yardım!!!

• Kullanıcı cash
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

cash

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar %100 Bana ait bir içerik telif atıyor önerilenlere girmişti ve ben bunu nasıl kaldırıcagım içerik herşey bana ait resim v.s hiçbirşey olmadı halde teklif attı video kalktı cıldırıcam nasıl bir önlem almalıyım elim ayagım titriyor saat 5k hitli video gitti

Arkadaşlar %100 Bana ait bir içerik telif atıyor önerilenlere girmişti ve ben bunu nasıl kaldırıcagım içerik herşey bana ait resim v.s hiçbirşey olmadı halde teklif attı video kalktı cıldırıcam nasıl bir önlem almalıyım elim ayagım titriyor saat 5k hitli video gitti

hocam maddi tazminat davası aç sadece youtube sınırlı kalma böyle böyle akıllansın ********ler

Kardeş videonun sana ait olduğun kanıtlayan deliller sunmalısin youtuba videolarda yüzün filan görünüyormü mesala

kanıtınla beraber konu açar mısın rica ediyorum senden telif geldiğine dair

yüzüm yok sesim var ama kesinlikle ne video nede googleden resim aldım hepsi bana ait çizimleri kendim yapmıstım

Telifin kimden geldiğini yazarsanız daha iyi olur sahte mi gerçek mi anlaşılır. Ses size ait ise durumu anlatan bir ses kaydı atabilirsiniz. Ama görüntü den telif geldiyse ve sahte değilse yapacak bir şey yok.

Telifin kimden geldiğini yazarsanız daha iyi olur sahte mi gerçek mi anlaşılır. Ses size ait ise durumu anlatan bir ses kaydı atabilirsiniz. Ama görüntü den telif geldiyse ve sahte değilse yapacak bir şey yok.

fıkra anlatmaktayım ayşe diye biri yolluyor kanalını buldum sahte bir telif atmak bana kanalımı kapatmak için ugrasıyor geri çekme talebinde bulundum cevap vermedi ne yapmamı önerirsin youtube iletişime geçmem gerekli aksi takdirde 3 telif kanalım emeklerim gidicek usta acil yardım et

Video projelerinizi arşivlemiyor musunuz?
Projeleri ve videoları tasarım aşamasındayken 1-2 ekran görüntüsünü alıp kanıtlayabilirsiniz.

kardesım bır yere lınk atma once ıtıraz metnı hazırlayıp ıtıraz et zaten ıtırazın kabul olursa senden vıdeonun sana ayıt oldugunu kanıtlamanı ısderler metını yaz ıtaraz et o kadar

O itiraz metini nereye atmam gerekli orasini bulamadim

---------- Spam Engelliyici 19:08 ---------- Önceki Mesaj 17:43 ----------

kanıtları youtube nasıl yolluyabilirim. ?

O itiraz metini nereye atmam gerekli orasini bulamadim

---------- Spam Engelliyici 19:08 ---------- Önceki Mesaj 17:43 ----------

kanıtları youtube nasıl yolluyabilirim. ?

Gelen telifin sayfasında gözükür "İtiraz Et" die mavi bir yazı olur ona tıklayıp yapabilirsin

itiraz etsen de o video mundar oldu. önerilenlerden düşmüştür bile. geçmiş olsun hocam.

LD88oJ.png
[/url][/IMG] itiraz böylümü diye bişey yok buradaki amacım video izlenim sorunu degil 2 telif 2 günde geldi 3 telif kanal kapanıcak :( 3.5 aylık 1.5k abone kastım emek ya

LD88oJ.png
[/url][/IMG] itiraz böylümü diye bişey yok buradaki amacım video izlenim sorunu degil 2 telif 2 günde geldi 3 telif kanal kapanıcak :( 3.5 aylık 1.5k abone kastım emek ya

Tamam işte geri çekme isteğine tıklayacaksın orda sonra dolduracaksın bazı bilgileri.

karşı bildirim yollamışsın işte, youtube onayını bekleyeceksin sonra telif atana gidicek bu bildirim. Videonun kendisine ait olduğunu kanıtlayamazsa 14 gün içinde açılıyor diye biliyorum. Bunun dışında yapacak bir şey yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri