Çıldırmamak elde değil!

• Kullanıcı nothing
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

nothing

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar gerçekten çıldırmak üzereyim. Çok popüler olacak x bir videoyu atıyorum ve ilk atanlardan da oluyorum ama izlenme yok!!! Aynı videoyu atan kişiye bakıyorum 20-30k'lara ulaşmış bileee..! Etiket, başlık, açıklama her bişeyi yapıyorum! Benim kanalda hala tık yok.. Acaba karaliste, mimlenme durumu falan mı var, böyle kanalların izlenim, index alması engelleniyor mu..?? anlamadım ama çıldırmak üzereyim. Yada genel bir index problemi mi var diyorum ama her videoda da index sorunu çıkmazki.... Offf off..!!

2 çözümü var sahte izlenm ve facebook,twitter

sahte izlenim neden yapılırki.. sonuçta bir reklam kazancı olmayacak. belki videonun ilk sayfalara çıkmasını sağlayabilir, o da şüpheli..

sahte izlenim kasıyorlar. neden çıldırıyorsun ki :)

sahte izlenim neden yapılırki.. sonuçta bir reklam kazancı olmayacak. belki videonun ilk sayfalara çıkmasını sağlayabilir, o da şüpheli..

sahte izlenimi beğenilerden anlarsın.

---------- Spam Engelliyici 09:37 ---------- Önceki Mesaj 09:36 ----------

sahte izlenim kasıyorlar. neden çıldırıyorsun ki :)

hocam herşeye de sahte izlenim demeyin.

İlk video atan her zaman ilk sırada olacak diye bir kural mı var ? Adamın kanalı kaliteliyse sen ilk video atan da olsan seni her türlü geçer.

aynen her şeye sahte izlenim demek çok saçma.

abartılacak bişey yok standart youtube mantığı sahte izleme vs. kişinin attıgı videoyu ıncele senınden daha kotu bi seosu varsa sahte ızlenıyordur. sıralamada popüper görünüp üste çıkmak için.

sahte izlenimi beğenilerden anlarsın.

---------- Spam Engelliyici 09:37 ---------- Önceki Mesaj 09:36 ----------

hocam herşeye de sahte izlenim demeyin.

İlk video atan her zaman ilk sırada olacak diye bir kural mı var ? Adamın kanalı kaliteliyse sen ilk video atan da olsan seni her türlü geçer.

kaliteden kasıt nedir tam olarak?? Ayrıca adamlar oturmuş kimin kanalı kiminki kalitesiz diye bi ayrıma mı tabi tutuyorlar videoları işleri güçleri yok.. Ha yine de olabilir böyle bişey, belki bi geliştirdikleri bi sistem vardır.

videoyu ilk attığında sahte değil biraz sağdan soldan gerçek izlenim aldır. bi kaç hesaplada like, forvorilere ekleme, yorum, vs gerisi çorap söğükü gibi gelecek :)

gösterimden çok youtube izlenme oranına bakmaktadır. 301 olayı tamamen doğrulama üzerine kurulu bir sistemdir. yani 301 gösterilmiş ama 20 saniye izlenmemişse youtube ne yapsın o videoyu? :) ama 100 kişi gösterilmiş 10 dk izlenmişse bu videoya geçit verir. olay budur.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri