Çılgın projeye fikirlerinizle katılır mısınız ?

• Kullanıcı betho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar

Sizce böyle bir program olmalı mı ?

• Mükemmel olur keşke olsa hemen kullanırım !

Oy: 0 0,0%
  • Olsa iyi olur kullanırım

• Fark etmez olsaydı belki kullanırdım

• Yaa ne gerek var böyle şeylere kullanmam ben !

• Kesinlikle gereksiz asla kullanmam kullanımına karşıyım !!

• Kullanılan toplam oy
    0

betho

Kayıtlı Üye
Öncelikle herkese merhaba foruma bu gün adını bilmediğim bir üyenizin telefonu üzerine haberdar olarak üye oldum...

Bana bir fikrinden bahsetti ve ytpara.com a davet etti

Burada bu konuyu sizlerle tartışmamı rica etti o nedenle buradayım ve sizlerin fikirlerinizi almak istiyorum.

Ben Muhammed Ravullu FullOrganikHit programının coderi ve yayıncısıyım

Yaptığım program 2 yıldan beri kullanılmakta şu an 6 bini aşkın aktif ve 58 k civarı kayıtlı kullanıcısı var

Ve bu programla bu 6 bin kişi her gün birbirinin sitesini doğrudan ve organik yani kelime araması ile ziyaret etmekte ve 2 yıldan beri kelimelerini ilk sıralara taşımaktadırlar

Piyasada her ne kadar taklitleri yapılmışsa da bu taklitler ancak yönlendirme fake hit gönderebilmekte olup bizim projemizin gönderdiği hitler analytics üzerinde kelimeden organik olarak onaylanmaktadır

Tüm bunları reklam yapmak için değil konu hakkında fikir vermek için yazıyorum

Şimdi eğer mevzuyu anlatabildiysem youtube hakkında ne yapabileceğimi paylaşayım : Eğer sizlerce de uygun olur sa ben youtube ana sayfasından kelimenizi yazıp arama yapacak ve ilgili linki bulduğunda o linke tıklayıp videonuza tıklayarak videonuzu sonuna kadar izlettirebilecek bir program yazabilirim

Bu programın tüm forum üyelerince kullanılması ve herkesin video linkini eklemesi ve programı açık tutması başlangıçta birbirinin videosunu izleyerek ivme sağlaması ardından o kelimede videonun önlere gelmesini sağlayarak diğer kullanıcılar tarafından da izlenmesini ivmelendirecektir

Bu konuda forumda bir konu açmayı ve sizlerin bu konudaki fikirlerinizi almayı uygun görüyorum

eğer bu konuyu ayrıntısı ile tartışır programın neleri sağlaması konusunda fikirlerinizi paylaşırsanız sizlerin kullanımına sunmak üzere böyle bir proje geliştirebilirim

Projeyi geliştirdikten sonra test etmek amacı ile öncelikle herkesin riske edebileceği bir hesap üzerinden bir aylık testlerini yaparsınız eğer sonuçta program sizin bu hesaplarınıza zarar vermeyip sadece fayda verirse aşamalı olarak gerçek hesaplarınız üzerinden de bu projeyi kullanabilirsiniz

Yada nasıl olacaksa sişz daha iyi bilirsiniz çünkü bu konuda forum oluşturan sizlersiniz

Benim yapabileceğim şey birebir insan hareketlerini simüle ederek google gibi bir devin gelen hitleri doğal ve organik olarak onaylamasını sağlayacak programı kodlamak

Ancak konunun detaylarını siz verdiğinizde ben daha doğru bir algoritma kurabilirim

O nedenle fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim

Herkese olumlu yaklaşımlarından dolayı şimdiden sonsuz teşekkürler

iyi forunlar

progrmaı kullanmıştım
harika bir sistem yağmış Muhammed hocam
Youtubeye uyarlarsa muhteşem olur.

müdür burdaki program web siteleri forumlar için sanırım ?

Full Organik Hit SEO ile Ücretsiz Doğrudan ve Organik Hit Akışı

Evet o programımız web siteleri için tasarlandı ve 2 yıldan beri bu konuda eksiksiz hizmet vermekte ancak konumuzda bahsettiğimiz projenin örneğidir

Yani eğer forum arkadaşlarımız ile bu konunun enini boyunu güzelce tartışır ve olumlu bir sonuç alabilirsek sizler için youtube versiyonunu yazacağımı beyan ediyorum bu şekilde ele alırsak daha sağlıklı olacaktır

konuya yorum yapan arkadaşlar olursa nasıl olmalı neleri sağlamalı hangi kriterlere özen göstermeli gibi fikirlerini de beyan ederlerse daha hızlı ilerleyeceğiz sanıyorum

Ankete katıldım hocam
Mükemmel olur keşke olsa hemen kullanırım !

Teşekkürler Tahir konu hakkındaki bu olumlu düşüncen için ancak kriter belirtir misin rica etsem

Mesela program şu kriterlere özen göstermeli yada şunları sağlamalı gibi fikirlerin varsa bizimle paylaşır mısın lütfen ?

Öncelikle herkese merhaba foruma bu gün adını bilmediğim bir üyenizin telefonu üzerine haberdar olarak üye oldum...

Bana bir fikrinden bahsetti ve ytpara.com a davet etti

Burada bu konuyu sizlerle tartışmamı rica etti o nedenle buradayım ve sizlerin fikirlerinizi almak istiyorum.

Ben Muhammed Ravullu FullOrganikHit programının coderi ve yayıncısıyım

Yaptığım program 2 yıldan beri kullanılmakta şu an 6 bini aşkın aktif ve 58 k civarı kayıtlı kullanıcısı var

Ve bu programla bu 6 bin kişi her gün birbirinin sitesini doğrudan ve organik yani kelime araması ile ziyaret etmekte ve 2 yıldan beri kelimelerini ilk sıralara taşımaktadırlar

Piyasada her ne kadar taklitleri yapılmışsa da bu taklitler ancak yönlendirme fake hit gönderebilmekte olup bizim projemizin gönderdiği hitler analytics üzerinde kelimeden organik olarak onaylanmaktadır

Tüm bunları reklam yapmak için değil konu hakkında fikir vermek için yazıyorum

Şimdi eğer mevzuyu anlatabildiysem youtube hakkında ne yapabileceğimi paylaşayım : Eğer sizlerce de uygun olur sa ben youtube ana sayfasından kelimenizi yazıp arama yapacak ve ilgili linki bulduğunda o linke tıklayıp videonuza tıklayarak videonuzu sonuna kadar izlettirebilecek bir program yazabilirim

Bu programın tüm forum üyelerince kullanılması ve herkesin video linkini eklemesi ve programı açık tutması başlangıçta birbirinin videosunu izleyerek ivme sağlaması ardından o kelimede videonun önlere gelmesini sağlayarak diğer kullanıcılar tarafından da izlenmesini ivmelendirecektir

Bu konuda forumda bir konu açmayı ve sizlerin bu konudaki fikirlerinizi almayı uygun görüyorum

eğer bu konuyu ayrıntısı ile tartışır programın neleri sağlaması konusunda fikirlerinizi paylaşırsanız sizlerin kullanımına sunmak üzere böyle bir proje geliştirebilirim

Projeyi geliştirdikten sonra test etmek amacı ile öncelikle herkesin riske edebileceği bir hesap üzerinden bir aylık testlerini yaparsınız eğer sonuçta program sizin bu hesaplarınıza zarar vermeyip sadece fayda verirse aşamalı olarak gerçek hesaplarınız üzerinden de bu projeyi kullanabilirsiniz

Yada nasıl olacaksa sişz daha iyi bilirsiniz çünkü bu konuda forum oluşturan sizlersiniz

Benim yapabileceğim şey birebir insan hareketlerini simüle ederek google gibi bir devin gelen hitleri doğal ve organik olarak onaylamasını sağlayacak programı kodlamak

Ancak konunun detaylarını siz verdiğinizde ben daha doğru bir algoritma kurabilirim

O nedenle fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim

Herkese olumlu yaklaşımlarından dolayı şimdiden sonsuz teşekkürler

iyi forunlar

Arkadaşla az önce görüştüm. Arkadaşa fikri ben söyledim ve foruma davet ettim. İnşallah güzel bir şeyler olur.

engin tercübeniz çok önemli faydalı olacagına kanaat verdiyseniz başarılı olur bence

Arkadaşla az önce görüştüm. Arkadaşa fikri ben söyledim ve foruma davet ettim. İnşallah güzel bir şeyler olur.

Kusura bakma capari-83 telefonda adını yada nickini vermediğin için "adını bilmediğim bir üye" olarak hitap ettim

Sence program nasıl olmalı bilgi paylaşır mısın lütfen ?

Ben Muhammed Beyle (betho) görüşüp nasıl olması hakkında biraz fikir verdim. Söylediğim fikirleri tekrardan burada paylaşayım. Belki siz değerli forumdaşlarımızın daha güzel fikirlerine vesile olurum.

Düşündüm ki bu programla youtube anasayfasından kelime bazlı olarak videolarımıza yönelsek videolarda yükselişler hızlı bir şekilde olabilir. Belki direkt olarak da artış olabilir ama kelime bazlı olarak videonun aranıp izlenmesi videoyu uçuracağını düşünüyorum.

Sizlerinde daha farklı, orijinal fikirleri varsa burada paylaşalım lütfen.

---------- Mesaj saat 14:44:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:43:22 civarında gönderildi. ----------

Kusura bakma capari-83 telefonda adını yada nickini vermediğin için "adını bilmediğim bir üye" olarak hitap ettim

Sence program nasıl olmalı bilgi paylaşır mısın lütfen ?

Önemli değil hocam :)

Mümkün müdür bilmem ama yinede söyleyim Örnek olarak 300-400 cümlelik bir database oluşturup her izleme yapılan videoya yorum eklese harika olur.
Teknik olarak olabileceğini düşünüyorum Tabi siz daha iyi bilirsiniz.

engin tercübeniz çok önemli faydalı olacagına kanaat verdiyseniz başarılı olur bence

Cent hocam önemli olan benim karar vermem değil sizlerin karar vermesi çünkü eğer siz bu projeyi isterseniz ben ytpara.com üyelerine özxel olarak bu projeyi kodlayacağım , ancak detay hakkında bana vereceğiniz fikirler algoritmasını kurmak adına benim için son derece önemli

O nedenle youtube nelere dikkat eder neleri sever neleri sevmez bu konular ve benzer konularda bana detaylar vermeniz gerekiyor

Eğer ytpara.com üyeleri ve yöneticileri bu projenin faydasına inanır ve kullanacak olurlarsa bana düşen sistemi kodlamak ve yayınlamak olacaktır

Öncelikle şunu belirteyim yazacağım program fake hit üretmeyecek gerçek hitler oluşturacak ve sizlerden her gün IP adsreslerinizi değiştirmek için modeminizi bir kere kapatıp açmanızı isteyecek , ayrıca saatte yüzlerce hit gönderip hesaplarınızı yada kanallarınızı tehlikeye sokmayacak örneğin 15 dakikalık periyotlarda her peri,yotta 1 hit göndererk saatte 4 hit yapabilir bu da sadece o kelimede you tube üzerinde videonuzun o kelimede ivme kazanmasını sağlayabilir

Zaten bu normal olarak aldığınız hitlerin içerisine karışarak videonuzun rankını arttıracaktır

Yani bu şekilde doğal olan bir yapı söz konusu olacak

Her hangi bir şekilde proxy tarzı yapay Ip ve buna bağlı yapay hit üretimi olmayacak

Şöyle düşünün forumdaki 1000 kişi kendi pc sinden diğer 999 kişinin videolarını açıp 15 dakika da bir seyretmek ve diğer arkadaşının videosunun hitini arttırmak istiyor ama buna kimsenin ne zamanı ne sabrı yetmez :)

İşte program sadece bu işi yapacak hepsi bu yani sizin yerinize diğer kişilerin verilen kriterler doğrultusunda videolarını kelimesinden arayarak seyredecek diğerine geçecek

---------- Mesaj saat 14:54:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:49:39 civarında gönderildi. ----------

Mümkün müdür bilmem ama yinede söyleyim Örnek olarak 300-400 cümlelik bir database oluşturup her izleme yapılan videoya yorum eklese harika olur.
Teknik olarak olabileceğini düşünüyorum Tabi siz daha iyi bilirsiniz.

Bu yapılabilir , ancak yapılacak yorumları her kes kendisi eklemek şartıyla :)

Güzel fikriniz için teşekkür ederim

Ben Muhammed Beyle (betho) görüşüp nasıl olması hakkında biraz fikir verdim. Söylediğim fikirleri tekrardan burada paylaşayım. Belki siz değerli forumdaşlarımızın daha güzel fikirlerine vesile olurum.

Düşündüm ki bu programla youtube anasayfasından kelime bazlı olarak videolarımıza yönelsek videolarda yükselişler hızlı bir şekilde olabilir. Belki direkt olarak da artış olabilir ama kelime bazlı olarak videonun aranıp izlenmesi videoyu uçuracağını düşünüyorum.

Sizlerinde daha farklı, orijinal fikirleri varsa burada paylaşalım lütfen.

Sadecee kelimeden değil mesela youtube üzerindeki bir videonuzun linkini başka bir yerde paylaştınız yani backlink yaptınız direk hit olarak bu backlinkiniz üzerinden videonuza tıklanıp izlenip yorum bırakılabilir

Ancak yorum bırakabilmesi için sizin youtubeye giriş yaptıktan sonra programı çalıştırmanız gerekecektir

---------- Mesaj saat 14:44:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:43:22 civarında gönderildi. ----------

Önemli değil hocam :)

program sadece foruma yonelik mi olacak?

Şu an benim de düşüncem bu yönde cansuyıldız

teşekkürler

hocam bence video bazlı değilde kanal bazlı olsun
Siteler için yapılan gibi kanalda geçirilmesi istenen süreyi biz belirleyelim.Örnek 5 dakika seçersek 5 videomuz izlensin mümkünse yorum yapsın. Karışık kanallar için biraz zor olabilir ama tek konulu kanallar için bu harika olur Mesela komedi kanalı olan birisi programa komik bebekler,komik kediler,standup gibi kelimeler eklese etiket veya başlığa göre program hit gönderse çok iyi olabilir bence.
Bu işi profesyonel olarak yapanların(Muslera,FGA,Strider) hocalarımın fikirleri programın verimliliğini arttırabilir bence

betho anlatım ilgi çekici, fakat bende dahil bu forumdaki bircok arkadaş acemi daha yeni bu youtube işine yeni başlamış kişiler, youtube bircok sebepten kanalını o da yetmiyor adsenseni banlayabiliyor. Bu girilen ip adresleri sürekli aynı olacağından illaki bir yerde bir pürüz cıkar gibime geliyor. Bu soruyu bilgili kişilere sormak lazım diye düşünüyorum !

hocam bence video bazlı değilde kanal bazlı olsun
Siteler için yapılan gibi kanalda geçirilmesi istenen süreyi biz belirleyelim.Örnek 5 dakika seçersek 5 videomuz izlensin mümkünse yorum yapsın. Karışık kanallar için biraz zor olabilir ama tek konulu kanallar için bu harika olur Mesela komedi kanalı olan birisi programa komik bebekler,komik kediler,standup gibi kelimeler eklese etiket veya başlığa göre program hit gönderse çok iyi olabilir bence.
Bu işi profesyonel olarak yapanların(Muslera,FGA,Strider) hocalarımın fikirleri programın verimliliğini arttırabilir bence

Seğerli fikirlerinizi için çok teşekkür ederim bahsettiğiniz arkadaşlarımızın konu hakkındaki fikirlerini sabırsızlıkla bekleyeceğim

betho anlatım ilgi çekici, fakat bende dahil bu forumdaki bircok arkadaş acemi daha yeni bu youtube işine yeni başlamış kişiler, youtube bircok sebepten kanalını o da yetmiyor adsenseni banlayabiliyor. Bu girilen ip adresleri sürekli aynı olacağından illaki bir yerde bir pürüz cıkar gibime geliyor. Bu soruyu bilgili kişilere sormak lazım diye düşünüyorum !

ChaosAngel güzel yorumun ve önemli konulara temas ettiğin için öncelikle teşekkür ederim

Bende senin dediğin gibi youtube konusunda bilgi fakiriyim bu nedenle de sizlerin birikimlerinizden bu projenin gerçeğe birebir uygun olması için gerekli altyapısal değerleri anlamaya çalışıyorum

Bu projenin amacı hiç bir kimseye zarar vermek olmayacak olmamalı zaten eğer mantıklı ve olabilirliği ispatlanırsa kullanılmalı o nedene burada tartışıp doğrulara ulaşmaya çalışıyoruz ve zaten program her gün Ip adresinizi yenilemenizi isteyecektir böylece daha gerçekçi bir dolaşım söz konusu olabilir siz modem kapatıp açma işini daha sık yaptıkça sisteme kendinize ve diğer kullanıcılarda daha fazla fayda üretebilirsniz

Ayrıca tüm bunları ben otomatik olarak da yaptırabilirim ama ancak öncelikle bazı donanımsal alty apıyı sağlamanız ve o pc nin klavye mousunu kesinlikle ellememeniz gerekir bu çok kişide mümkün olmayacağından siz manuel olarak modem kapatıp açabilirsiniz

Bu konuyu dile getirdiğin için tekrar teşekkür ediyor benzer endişeleri dile getirecek arkadaşlarımızın hepsine de şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum

Önemli bir not bu proje henüz yapılmış dseğil ve eğer buradan olumlu sonuç çıkarsa ve tüm detaylar incelenerek iyi datalara ulaşılırsa yapılacak sadece olabilirliği tartışılmaktadır

Muslera06(Serkan) hocamızın kendi söylediği bir taktik, kanallarının isimlerini günde 4-5 kez youtube'ta aratırım dedi. Ben bu ne işe yarar veya yaramaz bilemem.

Programa da bu özellik eklenebilir.

Bir başka konuda güvenlik, burada çoğu kişi birbirini tanır ama kötü amaçlı kişiler, kanalların isimlerini ele geçirirse kapattırmak için ellerinden geleni yapar, yani sonuç olarak ben programın aktif kullanıcısı olacaksam eğer, başkalarının videolarının isimlerini veya kanalların isimlerini bilmemem gerekiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri