çok merak ettim de, forumdan bir arkadaş kullanıyorum demişti, bende ne kadar dediğimde 200 TL dedi botun fiyatına,
şeklinde söyledi bana, düşününce aşırı derecede uçuk bir fiyat geldi bana da, sadece meraktan soruyorum. tamam herkes istediği fiyatı diyebilir, buna lafım yokta, bu kadar zor kazanılan bir sitemde bu kadar yüksek fiyata bot satmak ???
neyse bende arkadaş 200 TL dedi diye gaza geldim, javascript kodlar ile bir bot yazdım, normalde javasciprt bilmiyorum bile, baka baka ve bota otomatik yumurta satmasınıda eklicem
sizce ne kadar eder, zaten sistem zor kazandırıyor. isteyen olursa satarım belki. benim yaptığım bot saatte ortalama 2500 - 3000 yumurta veriyor, buda 500 - 600 arası bonus demek.
Kod:
saatte 7000 civarı kasıyor günde 168 bin eder düz hesapla bir ayda zaten 150 tl civarı para kasarsın , iki hesap açarsan 300 , ilgilenirsen dönüş yap.
şeklinde söyledi bana, düşününce aşırı derecede uçuk bir fiyat geldi bana da, sadece meraktan soruyorum. tamam herkes istediği fiyatı diyebilir, buna lafım yokta, bu kadar zor kazanılan bir sitemde bu kadar yüksek fiyata bot satmak ???
neyse bende arkadaş 200 TL dedi diye gaza geldim, javascript kodlar ile bir bot yazdım, normalde javasciprt bilmiyorum bile, baka baka ve bota otomatik yumurta satmasınıda eklicem