Çılgın Tavuklar Hesap Satılır

• Kullanıcı Unknow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Unknow

Kayıtlı Üye
unnamed.png

Hesap Detayları : İçinde 21tl birikmiş para vardır 4tl ödeme puanı vardır

Kümes Bilgileri : 6 Adet Benekli Tavuk - 1 Ader Kızarık - 3 Adet Pamuk

Depo dolum zamanı : 5saat - Saatlik üretim 7170 yumurta

İstenilen fiyat 50tldir .

bu alan kazançlı mı, uğraşıldığı vakit aylık kaç para bırakır ortalama?

Sakın bulaşmayın :D

Birincisi zamanınıza yazık.
İkincisi yatırım yaparsanız paranıza da yazık

Görüp heveslenenler olabilir kısaca özetlemeye çalışayım
Malum yımırtaları satıp kazanç elde ediyorsunuz bakiyeniz artıyor, lâkin bu bakiyeyi çekebilmek için ödeme puanınızın olması gerekiyor.

Ödeme puanını ticaret bölümünden akçe karşılığı alıyorsunuz 1 ödeme puanı bilmem kaç akçe vs, alabilmek için gün boyu sayfayı yenileyeceksiniz denk gelir de 1-2 puan alabilirseniz ne ala.

Şimdi de ödeme puanı veren tavuk yapmışlar. Bu tavuk 90 günde 110 ödeme puanı veriormuş. Almak için 100 TL ödemeniz gerekiyor.

Özetle burada kazandığınız bakiyeyi çekebilmek için tekrar para vermeniz gerekiyor. Kazandığınız parayı parayla satın alıyorsunuz. Çakallar sömürüyor milleti

EDIT: Şimdi böyle bi açıklama yapma gereği duydum ama konu sahibi arkadaş yanlış anlamasın baltalama amacım yoktu. Ama insanların da bunlara inanmasına gönlüm razı olmadı. İlk açıldığında ben de deneme için bir hesap açmıştım nedir ne değildir diye ama hiç para yatırmadım

[MENTION=16282]weberesice[/MENTION] teşekkürler hocam
en iyisi yt gene herhalde, özgün kanal yapsak bile bundan daha iyi :)

Aynen yani şu klasik 5-10 resmi yanyana slayt yapıp bir bilgi kanalı açsanız bundan kat kat iyi olur her ne kadar rekabet yüksek olsa da. Bu çılgın crazy tavukcuklara ayrılacak vakitin çok daha azında da bir video çok rahat yapılır günlük :)

Sakın bulaşmayın :D

Birincisi zamanınıza yazık.
İkincisi yatırım yaparsanız paranıza da yazık

Görüp heveslenenler olabilir kısaca özetlemeye çalışayım
Malum yımırtaları satıp kazanç elde ediyorsunuz bakiyeniz artıyor, lâkin bu bakiyeyi çekebilmek için ödeme puanınızın olması gerekiyor.

Ödeme puanını ticaret bölümünden akçe karşılığı alıyorsunuz 1 ödeme puanı bilmem kaç akçe vs, alabilmek için gün boyu sayfayı yenileyeceksiniz denk gelir de 1-2 puan alabilirseniz ne ala.

Şimdi de ödeme puanı veren tavuk yapmışlar. Bu tavuk 90 günde 110 ödeme puanı veriormuş. Almak için 100 TL ödemeniz gerekiyor.

Özetle burada kazandığınız bakiyeyi çekebilmek için tekrar para vermeniz gerekiyor. Kazandığınız parayı parayla satın alıyorsunuz. Çakallar sömürüyor milleti

EDIT: Şimdi böyle bi açıklama yapma gereği duydum ama konu sahibi arkadaş yanlış anlamasın baltalama amacım yoktu. Ama insanların da bunlara inanmasına gönlüm razı olmadı. İlk açıldığında ben de deneme için bir hesap açmıştım nedir ne değildir diye ama hiç para yatırmadım

dediklerinde haklısın ama siteye 50k akçe karşılığı 1 ödeme puanı alma geldi buda para yatırmadan ödeme puanı alabilceğin anlamına geliyor :D bu özellik geleli 1 hafta oldu

dediklerinde haklısın ama siteye 50k akçe karşılığı 1 ödeme puanı alma geldi buda para yatırmadan ödeme puanı alabilceğin anlamına geliyor :D bu özellik geleli 1 hafta oldu

Onu da gördüm

Onu alabilmek için saatlik üretiminizin en az 500.000 olması gerekiyor.

Şimdi bu üretime ulaşabilmek için baya bir yatırım yapmak gerekir bu bir.

İkincisi, saatte 500.000 yumurta sanırsam 5000 akçe kazandırıyor yani saatlik üretiminiz 500k diyelim, bir günde 10 saatte ürettiğiniz yumurta ile 1 TL ödeme puanı alabileceksiniz.

Yani böyle bir kazanç sistemi yok. Düşünsene gün boyu her saat girip artık depo ne kadar sürede doluyorsa yumurtaları satacaksın yoksa zarardasın.
Sonra kazancını çekebilmen için de bir o kadar uğraşacaksın.

Bir bakiyeni artırmak için çalışıyorsun sonra da o bakiyeyi çekebilmek için öp almaya çalışıyorsun. En son da işte tam 90 günde 110 ödeme puanı verecek tavugu 100 liraya satıyorlar küfreder gibi. Bu insanlara prim vermemek lazım.

Tabi bu benim görüşüm sonuçta herkesin tavuguna kimse karışamaz. O o şekil yumurtlatır öbürü o şekil yumurtlatır :D

Daha da merak edenler varsa fb sayfalarındaki yorumlara baksın https://www.facebook.com/cilgintavuklar

Son düzenleme:
Onu da gördüm

Onu alabilmek için saatlik üretiminizin en az 500.000 olması gerekiyor.

Şimdi bu üretime ulaşabilmek için baya bir yatırım yapmak gerekir bu bir.

İkincisi, saatte 500.000 yumurta sanırsam 5000 akçe kazandırıyor yani saatlik üretiminiz 500k diyelim, bir günde 10 saatte ürettiğiniz yumurta ile 1 TL ödeme puanı alabileceksiniz.

Yani böyle bir kazanç sistemi yok. Düşünsene gün boyu her saat girip artık depo ne kadar sürede doluyorsa yumurtaları satacaksın yoksa zarardasın.
Sonra kazancını çekebilmen için de bir o kadar uğraşacaksın.

Bir bakiyeni artırmak için çalışıyorsun sonra da o bakiyeyi çekebilmek için öp almaya çalışıyorsun. En son da işte tam 90 günde 110 ödeme puanı verecek tavugu 100 liraya satıyorlar küfreder gibi. Bu insanlara prim vermemek lazım.

Tabi bu benim görüşüm sonuçta herkesin tavuguna kimse karışamaz. O o şekil yumurtlatır öbürü o şekil yumurtlatır :D

Daha da merak edenler varsa fb sayfalarındaki yorumlara baksın https://www.facebook.com/cilgintavuklar

ben para yatırmadan 3-4 saat arayla bakarak bu seviyeye geldim illa sitede vakit geçirmene gerek yokki birde kazanan bir sürü kişi var adamlar para alamasa girmez siteye her saniye ödeme alıyolar

ben para yatırmadan 3-4 saat arayla bakarak bu seviyeye geldim illa sitede vakit geçirmene gerek yokki birde kazanan bir sürü kişi var adamlar para alamasa girmez siteye her saniye ödeme alıyolar

Güzel diyorsun da kardeşim ödeme puanın 4. Günde sadece 3-4 saat arayla baktığın için ödeme puanın yok. Ödeme puanının ödeme çekebilecek kadar olması için de günde çok daha fazla zaman ayırman lazım bu kadar saatlik üretimle. Deliler gibi F5 yapman lazım. Seninle aynı anda onlarca çocukla birlikte gelecek olan 1 ödeme puanını heyecanla F5 yaparak bekleyeceksin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri