Cinayet Romanları

• Kullanıcı Plastikman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Plastikman

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sizlerden bir fikir alma adına bir soru sormak istiyorum..
Şimdi öncelikle sesime güveniyorum. Nasıl desem tok bir sesim var..
Ve yenilik olması açısından şöyle bir fikir oluştu kafamda...
Cinayet romanları serisi yapmak istiyorum youtube'da 20'şer dakikalık videolarla cinayet romanları serisi.. Polisiye romanlar vs.. Agatha Christie tarzında...

Arkaplana telifsiz hikayeye uygun bir fon müziği, video görüntülerinide profesyonel birşekilde hazırlanmış olan hareketli veya durağan bir resim, ve 20 dakika boyunca kitaptan okuyacağım eserleri dinleyicilerle paylaşacağım..

Ülkemizde malesef okuma alışkanlığı pek fazla yok ancak ben okusam dinleyici yakalayabilirmiyim?

Ayrıca bu kitaplardan bana telif gelme gibi bir durum olurmu? Eski kitaplar mesela?

Durma hemen işe koyul ilk abonende benim:)

İngilizcen iyise ingilizce oku bizimkiler dinlemez veya izlemez :)

Türkçe oku görme engelli insanlarımızda faydalanabilir. Hala radyoda temsil dinleyen insanların sayısı az değil. Bence harika fikir başarılar.

Dostum ingilizcem akıcı konuşacak kadar iyi değil malesef. Ama türklerde dinler yahu sanki? :))

Hocam mutlaka deneyin ama biz sıkılırız ya :D Dinleyen çekirdek ailen olur belki onlar sadık olur abone açısından,kazanç açısından olumlu düşünürsek olurda olur :)

Cinayet romanları serisi yapmak istiyorum youtube'da 20'şer dakikalık videolarla cinayet romanları serisi.. Polisiye romanlar vs.. Agatha Christie tarzında...

Arkaplana telifsiz hikayeye uygun bir fon müziği, video görüntülerinide profesyonel birşekilde hazırlanmış olan hareketli veya durağan bir resim, ve 20 dakika boyunca kitaptan okuyacağım eserleri dinleyicilerle paylaşacağım..

Ülkemizde malesef okuma alışkanlığı pek fazla yok ancak ben okusam dinleyici yakalayabilirmiyim?

Ayrıca bu kitaplardan bana telif gelme gibi bir durum olurmu? Eski kitaplar mesela?

hocam güzel bir fikir hemde görme engellilere de hitap etmiş olursun

Arkadaşlar yorumlarınız gerçekten beni biraz daha umutlandırdı bu konu hakkında...
Hali hazırda oyun videoları çekiyorum şuanda ama bu proje uzun zamandır aklımdaydı...
Ve evet görme engelli arkadaşlarımızada faydalı olacağını düşünüyorum..

Format tam olarak Gecenin Sesi tarzında olacak. Yani videoları gece saatine yakın atacağım bir radyo programı gibi düşünebilirsiniz..

Ben hemen başlayayım en iyisi :) Ancak arkadaşlar Şu okuduğum kitaplardan telif yermiyim sizce?

Bence de çok tutar hocam hiç beklemeyin.Sadece vurgu ses vs yetmez ama.Belli sahnelerin çizimlerini de goanimate gibi sitelerle oluşturursanız veya ilustrator gibi programlarla çizimler yapıp motionartist gibi programlarla hareketlendirirseniz muhteşem olur.

bence bır tane ornek video at bakalım benim kanatim tutar sanada bir fikir verim cinayet leri kendin kurgula baska yerden alıntı yapma bir sekilde kafandan tasarla tutarsa alanında ilk sen olursun ilk yapacan işte para sayma makinesi al eminim binlerce abonesi olur video yap ornek at burda arkadaslardan olumlu olumsuz sana fikir vereceklerdir emin ol

kardeşim fikrini destekliyorum bence de yapmalısın bunu, bende şiiir yazıyorum hattta bir kere paylaşmıştım forumda, ama ben senin gibi sesime güvenmiyorum, o yüzden bu konu üzerinde çalışma yapamıyorum, umarım sen başarırsın :)

Behzat Ç'nin romanlarından başlıyabilirsin hocam :p Seve seve dinlerim. Ve benim gibi düşünen çok kişi bulursun emin ol. Kesinlikle çok iyi bir fikir ve tutar. Ancak dediğin gibi cinayet romanları çok dinlenir. Bu arada mikrofonunun az da olsa kaliteli olması şart diye düşünüyorum. Umarım yaparsınız takipteyim merakla bekliyorum :)

Okuduğunuz kitaptan telif yeme riskiniz 0.Kaliteli bir mikrofon alıyorsunuz ve bu işe başlıyorsunuz yalnız şunu da söyleyim sesim tok demişsiniz bu tokluk Selçuk Yöntem tokluğu ise durmayın şiire dalın.Saygılarımla..

açıkçası çok tutacağını düşünmüyorum ama denemekten birşey kaybetmezsini geç çok da güzel birşey yaparsın görme engelliler için ve sonunda tutabilir de. Aslında bu tarz şeyleri canlı yayın yaparak olsun vs daha ilgi çekici hale getirebilirsin bi yerden sonra

bazı arkadaşlarım var kitabı okumak yerine dinlerken takip etmeyi daha çok seviyorlar.hayal edebilmeyi daha olanaklı kılıyor sanırım. ama şu var ki kanalına abone olacak kaç kişi varsa yüzde yüz takip edecek seni yani güzel fikir :)

Dostlarım hali hazırda oyun videoları zaten çekiyorum. Mikrofonum kaliteli bu anlamda sıkıntım yok :)
Oyun videolarımdan birini buraya atacağım ses konusundada bir fikriniz olması açısından ama malesef kanalımı paylaşmak istemiyorum burada biliyorsunuz sıkıntı oluyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri