Çin'den 2 Tane Paket Geldi! VLOG #1

• Kullanıcı Ozzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Yanlış anlama kardeşimde videonun amacını pek anlamadım. :D Ama güzel çekim fena değil. Daha iyi olması lazım tabi. Ses seninde dediğin gibi çok iyi değil. Ama amacı anlamadım yani Çinden telefon bu şekilde geliyor, onumu anlatmak istedin?

Yanlış anlama kardeşimde videonun amacını pek anlamadım. :D Ama güzel çekim fena değil. Daha iyi olması lazım tabi. Ses seninde dediğin gibi çok iyi değil. Ama amacı anlamadım yani Çinden telefon bu şekilde geliyor, onumu anlatmak istedin?

Videoda daha çok telefonun kutu içeriğini göstermek istedim. Telefon olsaydı daha iyi olacaktı ama parça parça geldiği için videoya yetiştiremedim haftasonu toptan inceleyeceğim.

Sesi montajlamaya zamanım olmadığı için pek üstüne düşmedim haftasonu yayınlayacağım videoda onu da ayrıca ayarlayacağım.

Telefon hard diskin içinde geliyorsa umarım yakalamazlar geçen gün donanım haberden birinin evine kadar gelmişler mahkemelik olmuş adam kaçakçılıktan :D Bir de bu zamana kadar yanwen ile bir şey aldın mı?

eller aynı teknolojiye atarlanan adama benziyor

2-3 tane kullanma klavuzunu göstermek için mi çektin videoyu :D

Telefon hard diskin içinde geliyorsa umarım yakalamazlar geçen gün donanım haberden birinin evine kadar gelmişler mahkemelik olmuş adam kaçakçılıktan :D Bir de bu zamana kadar yanwen ile bir şey aldın mı?

Telefon videoyu çektikten hemen sonra geldi hocam hard diskin içinde koymuşlar bir sorun yok, donanımhaberdeki arkadaşı biliyorum ama inanmıyorum öyle birşey olacağına :D

Bir Yanwen birde takipli postayla iki güneş gözlüğü sipariş etmiştim yanwen gelmedi takipli kapıma kadar geldi pek güvenli sayılmaz yani yanwen :)

---------- Spam Engelliyici 17:38 ---------- Önceki Mesaj 17:37 ----------

2-3 tane kullanma klavuzunu göstermek için mi çektin videoyu :D

Kullanım kılavuzu deyip geçme hocam onu bile merak edenler var :D

Bende telefon için bir seyler almıştım adam yanwen ile göndermiş aslında yanwen yazmıyordu gönderdikten sonra yanwen yazmaya basladı geleceginden pek ümitli değilim ama bakalım gelecek mi :) Bende bazılarına inanmıyorum fazla sallıyorlar ama bu eleman ifadesinin fotoğrafını atmış :D

20-30 günde gelmiyorsa ümidi kes dostum genelde gümrüktekiler hacılıyor yada bir köşede kalıyor :D Ama bu ara kaybolmalar azaldı gelebilir de.

Telefon videoyu çektikten hemen sonra geldi hocam hard diskin içinde koymuşlar bir sorun yok, donanımhaberdeki arkadaşı biliyorum ama inanmıyorum öyle birşey olacağına :D

Bir Yanwen birde takipli postayla iki güneş gözlüğü sipariş etmiştim yanwen gelmedi takipli kapıma kadar geldi pek güvenli sayılmaz yani yanwen :)

---------- Spam Engelliyici 17:38 ---------- Önceki Mesaj 17:37 ----------

Kullanım kılavuzu deyip geçme hocam onu bile merak edenler var :D

Bende telefon için bir seyler almıştım adam yanwen ile göndermiş aslında yanwen yazmıyordu gönderdikten sonra yanwen yazmaya basladı geleceginden pek ümitli değilim ama bakalım gelecek mi :) Bende bazılarına inanmıyorum fazla sallıyorlar ama bu eleman ifadesinin fotoğrafını atmış :D

bu yanwen dediğiniz takipsiz mi oluyor.çocuğa bir oyuncak almıştım adama sorduğumda daha ucuz olsun diye takipsiz yolladım dedi.ondan sonra aldığım 3 ürün gelmesine rağmen o hala ortada yok.dispute mi çeksem diyorum.

3 ayakkabı,1 mont da istanbul da bekliyor.baklım ne zaman gelecek.

bu yanwen dediğiniz takipsiz mi oluyor.çocuğa bir oyuncak almıştım adama sorduğumda daha ucuz olsun diye takipsiz yolladım dedi.ondan sonra aldığım 3 ürün gelmesine rağmen o hala ortada yok.dispute mi çeksem diyorum.

Evet hocam yanwen takipsiz posta. Takipsiz alacaklar mecbur kalmadıkça China Post Small Packet'ten başkasıyla almasınlar kaybolduğunda muhattap bulamıyorsunuz. Eğer 1 aydan fazla zaman geçtiyse dispute çek gitsin :)

bekle bence abi :D bende sweatshirt almıştım 2 aya geldi ücretsiz kargo olunca öyle oluyor

Telefon olayını anlamadım.Paketten ayrı olarak gelmesinin sebebi gümrükte takılmaması için başka bir kutuylamı paketlemişler ?

Telefon yurtdışından getirmek ile alakalı bir yazı yazabilir misin ? Tabii vergisiz geliyorsa

başlıgı çinden iki adet plaket geldi diye okudum
arkadas yok mu bunun cakması filan mubarek cok guzel

Telefon olayını anlamadım.Paketten ayrı olarak gelmesinin sebebi gümrükte takılmaması için başka bir kutuylamı paketlemişler ?

Telefon ayrı olarak aksesuarları ayrı olarak geldi gümrükte takılmaması için.

Nasıl anlaşıyorsunuz ? :D Bende xiamo telefon istiyorum :)

Basit şekilde ingilizcen varsa sorun yok translate ingilizcesini anlamıyorlar :D Xiaomi için link attım sana :)

Telefon yurtdışından getirmek ile alakalı bir yazı yazabilir misin ? Tabii vergisiz geliyorsa

Yazı yazılır yazılmasına da aramızda gümrük memuru arkadaş varsa yöntem patlar :D İş bilen bir satıcı bulursan kolay ama.

başlıgı çinden iki adet plaket geldi diye okudum
arkadas yok mu bunun cakması filan mubarek cok guzel

Plaket ne alaka ya :D Telefon beklediğimden güzel çıktı güneşte fena parlıyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri