Çinden Ürün Tedariği İçin Yaklaşık 20 Adet Farklı Site

Avarice

Kayıtlı Üye
AliExpress.com - Online Shopping for Electronics, Fashion, Home & Garden, Toys & Sports, Automobiles from China.
China Wholesale Supplier - Online shopping for cheap electronics gadgets with free shipping - TinyDeal
Buy Cheap - Buy Cheap China Products at Wholesale Prices | Everbuying.com
The best China Wholesale,Ideal for retail consumers - Free shipping worldwide
DealeXtreme - Cool Gadgets at the Right Price - DX Free Shipping Worldwide
BuyInCoins.com - Shopping with Unbeatable Price, Just Buy in Coins
Wholesale - Buy China Wholesale Products from Chinese Wholesalers on DHgate.com
WSdeal.com-Wholesale From China Directly-Your Reliable Wholesale Partner in Electronic Gadgets.
Best China Electronics Products Online Shopping Store - Free Shipping & High Quality
Wholesale Electronics, Cool Gadgets with Best Price and Free Shipping - Online Shopping on BuySKU.com
Online Shopping With WorldWide Free Shipping - DinoDirect.com
Tmart: Thousands of Products, Manufacturer Price, Free Shipping Worldwide
PriceAngels Cool Gadgets at the Right Price - China Electronics Wholesale Store - WorldWide Free Shipping
China Online Shop for Dropship and Wholesale, Buy Cheap Gadgets with Free Shipping!
eForChina - Electronics Wholesale,Free Shipping Online Shop, Drop Ship From China
Taobao Agent YOYBUY China Online Shopping 淘宝网 Intermediate for Tmall
ESPOW: Global Sellers for Discount Consumer Electronics - ESPOW
Buy Cheap & New Electronics Online From China Electronics Store - GeekBuying
Fabbricanti e Fornitori: Alibaba.com - Il più grande B2B mercato online del mondo

Hangisine güveniceğiniz konusunda size yön veremem ama elimdeki kaynak budur tek tek aramak zorunda olan arkadasların umarım işine yarar.

Herhangi birisinden alışveriş yapmadan önce review'larını okumanızı ve araştırmanızı tavsiye ederim.

Muhtemelen satarsın, al - sat çok iyi bir iş yönetimidir ama iyice araştırmanı tavsiye ederim.

gittigidiyor.com'a bak textil ürünlerinin çoğu cinden geliyor (Tayt, japon style vs.. vs.. gibi)

dx.com'u yıllardır kullanırım hiçbir sorunla karşılaşmadım, ancak sorunla karşılaşırsanız support'tan ulaşın her türlü yardımcı oluyorlar.

aliexpress.com'dan da alış veriş yaptım ancak bu sitede doğrudan üretici firmadan değil "aracılardan" alış veriş yapıyorsunuz, dikkatli olmakta fayda var.

yararlı konu emege saygı...umarım gene karısmaz burası....

Al sat mı yapalım diyorsun al burdan gitti gidiyorda sat peki ya satamazsak :) Kendimiz kullanırız artık.

Herhangi birisinden alışveriş yapmadan önce review'larını okumanızı ve araştırmanızı tavsiye ederim.

Al sat mı yapalım diyorsun al burdan gitti gidiyorda sat peki ya satamazsak :) Kendimiz kullanırız artık.

Muhtemelen satarsın, al - sat çok iyi bir iş yönetimidir ama iyice araştırmanı tavsiye ederim.

gittigidiyor.com'a bak textil ürünlerinin çoğu cinden geliyor (Tayt, japon style vs.. vs.. gibi)

dx.com'u yıllardır kullanırım hiçbir sorunla karşılaşmadım, ancak sorunla karşılaşırsanız support'tan ulaşın her türlü yardımcı oluyorlar.

aliexpress.com'dan da alış veriş yaptım ancak bu sitede doğrudan üretici firmadan değil "aracılardan" alış veriş yapıyorsunuz, dikkatli olmakta fayda var.

---------- Mesaj saat 04:07:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:03:52 civarında gönderildi. ----------

Bu siteleri kullanarak ebay'de dükkan açan çok kişi var.

Şöyle çalışıyorlar:

xyz isimli ebay üyesi dünyanın her yerine ücretsiz kargo olarak 10$'a 4GB usb bellek sattığını yazıyor. siparişin gitmesi 3 hafta sürebilir diyor. aynı ürün diğer satıcılarda 20$ olsun diyelim.

alıcılar 2 katı para vermektense 3 hafta beklerim diyor.

alıcı xyz kullanıcısından ürünü alıyor, xyz kullanıcısı 8$'a çin sitelerinden tedarik ediyor ve alıcı adresine kargolattırıyor.

alıcı ürün eline ulaştığında kargoyu onaylıyor

ebay 10$'ı xyz kullanıcısına veriyor.

yani xyz isimli kullanıcı stok vs derdi olmadan 2$ kar yapıyor.

-- ------- - ----------- - ---------------

ek olarak bu şirin şeyleri dx.com'dan almıştım :D
usb ısıtıcılı eldiven :D

usb-isiticili-eldiven.jpg

---------- Mesaj saat 04:07:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:03:52 civarında gönderildi. ----------

Bu siteleri kullanarak ebay'de dükkan açan çok kişi var.

Şöyle çalışıyorlar:

xyz isimli ebay üyesi dünyanın her yerine ücretsiz kargo olarak 10$'a 4GB usb bellek sattığını yazıyor. siparişin gitmesi 3 hafta sürebilir diyor. aynı ürün diğer satıcılarda 20$ olsun diyelim.

alıcılar 2 katı para vermektense 3 hafta beklerim diyor.

alıcı xyz kullanıcısından ürünü alıyor, xyz kullanıcısı 8$'a çin sitelerinden tedarik ediyor ve alıcı adresine kargolattırıyor.

alıcı ürün eline ulaştığında kargoyu onaylıyor

ebay 10$'ı xyz kullanıcısına veriyor.

yani xyz isimli kullanıcı stok vs derdi olmadan 2$ kar yapıyor.

Gerçekten çok iyi bir sektör. Aslında üzerinde düşünüyorum ben epeydir.

Mesela gittigidiyor, ebay gibi siteler de youtube da nasıl birlikte forum kurup vs çalışma yapıyorsak oralarda da ticaret yapılabilir bu şekilde aslında bunun için yeni bir forum bile oluşturulabilir.

Mesela gittigidiyor, ebay gibi siteler de youtube da nasıl birlikte forum kurup vs çalışma yapıyorsak oralarda da ticaret yapılabilir bu şekilde aslında bunun için yeni bir forum bile oluşturulabilir.

şöyle bir sıkıntı var ama:

sen ebay üzerinden ürünü sattın, kişiye 3 haftada ürün ulaştı ancak ürün eksik ulaştı.
ne olacak?
1- kişi ürünü sana geri yollayacak, ödediği ücreti ebaydan geri alacak.
2- sen mecburen site ile irtibata geçeceksin, ürünü bu sefer tam olarak sana yollayacaklar çünkü alıcı bir 3 hafta daha beklemez...
3- yeniden elindeki ürünü satmaya kalksan en az ürün kadar kargo ödeyeceksin...

Ama toplu alım yapıp kendi siten üzerinden satarsan o zaman başka :) lojistik şirketi falan kurman lazım :D

yani toplu alımlarda okadar toplu almalısınız ki ama o kocaman vergi sizi etkilemesin böyle bir ayrıntıda var onun haricinde her ay 75 euroya kadar gumrukden kendi adınıza mal gecirebiliorsunuz vergisiz

Valla Caner,biraz isi bilene,isinin pesinden kosana o kadar cok ekmek varki su net ortaminda yani internetden 2-3 satisla baslarsin,sonra bi bakmissin bir isyerin olmus ordasin.Yeterki isin pesini birakma,pes etme her isin getirisi kazanci vardir.

şöyle bir sıkıntı var ama:

sen ebay üzerinden ürünü sattın, kişiye 3 haftada ürün ulaştı ancak ürün eksik ulaştı.
ne olacak?
1- kişi ürünü sana geri yollayacak, ödediği ücreti ebaydan geri alacak.
2- sen mecburen site ile irtibata geçeceksin, ürünü bu sefer tam olarak sana yollayacaklar çünkü alıcı bir 3 hafta daha beklemez...
3- yeniden elindeki ürünü satmaya kalksan en az ürün kadar kargo ödeyeceksin...

Ama toplu alım yapıp kendi siten üzerinden satarsan o zaman başka :) lojistik şirketi falan kurman lazım :D

Aynen alıcı ürünü onaylayana kadar insanın hayatı kararır :) risk var dediğin gibi.

internet ortamı cok cazp her KAFA ya uygun geniş yelpazesi olan bir piyasa ,doğru işi secmek hayat kurtarır mesela youtube kazandırıor suan youtube'dayız :) yanına ek gelir dioruz mal getirtip ufak ufak satıyoruz , daha niceleri saysam yangelir olabilecek şeyleri aslolan konumuzu kaybederiz :D

internet ortamı cok cazp her KAFA ya uygun geniş yelpazesi olan bir piyasa ,doğru işi secmek hayat kurtarır mesela youtube kazandırıor suan youtube'dayız :) yanına ek gelir dioruz mal getirtip ufak ufak satıyoruz , daha niceleri saysam yangelir olabilecek şeyleri aslolan konumuzu kaybederiz :D

Aynen bunun script yazıp satışı var, site al satı var facebook sayfa al satı var yani daha sayacağımız birçok sektör çok geniş internet piyasası girişimci insan için bulunmaz bir niğmet nesil olarak teknolojiye yetiştiğimiz için şanslıyız

aynen öyle haklısın hocam kazanmak isteyip kafası yatkın olan azime sahip olan parayı cuvalla götürüyor

Paypal odemesi kabul eden siteler tercih edin,basiniz agrimasin.

merhaba arkadaşlar, nick imdende anlaşılacağı gibi snowboardcuyum :D
bende snowboardla ve doğa sporları ile alakalı malzemeler getirip satıyorum, toplu alım yapamadığım için eşe dosta göndertiyorum onlardan alıyorum bende, fazla sipariş ederseniz gümrüğe takılır, bilgisayar telefon v.s gümrüğe takılır, gümrük konularını iyi bilmek gerekir ayrıca alıcıların %90 dan fazlası 15-20 gün beklemek istemiyor. bazen 1 ayıda bulabiliyor bazende 9 günde geliyor.
bu işi yapmak isteyenlere gerçekten ekmek var, aylık 700-800 geliyor bana burdan ama ben sattığım malzemelerin piyasasını ve kalitesini çok iyi biliyorum bilmedğim bişey olursa alıp kalitesine bakıyorum ona göre hareket ediyorum. aliexpress te tonla ürün var ilginç az satılıp pahalıya satılan.
kısacası yapmak isteyene ekmek çok.

Tinydeal.com öneririm. Elektronik sigara ticareti yapanlar iyi bilir. %200 kar ile satabilirsiniz aldıklarınızı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri