Cinemaximum Bileti 2 Adet 9 TL (%100 Garantili Para İadeli Kodlar)

dexter34

Kayıtlı Üye
Tüm cinemaximumlarda geçerli sinema biletleri:

1 ADET 4,5 TL

2 ADET 9 TL

Not: Cinemaximum'larda 31 Aralık 2014 (dahil) tarihine kadar geçerlidir. 31 Aralık 2014 (dahil)’e kadar kullanılmayan kodlar geçerliliğini yitirecektir. Sinema bileti kodlarınızı Cinemaximum'larda, 3D, IMAX ve IMAX 3D hariç dilediğiniz filmde ve seansinda kullanabilirsiniz.

Kodlar %100 garantili olmakla beraber kodları direk telefon numarasına göndermekteyim.Herhangi bir sıkıntı olduğunda para iadesi garantili kodlardır..

İsteyen arkadaşlar whatsapp üzerinden bana ulaşabilirler.

0553 435 12 53

Ödeme: Paypal,Garanti Havale,Nesine

Referanslar:

Arkadaştan 4 adet daha kod alınmıştır, güvenilirdir içiniz rahat olsun ;)

10 tane almistim 3-4 gun once, dun 2 tane tanesini sorunsuz sekilde kullandim :) guvenilir arkadas elimdekiler bittikten sonra tekrar almayi dusunuyorum :)

Arkadaştan 4 adet aldım. Anında gönderdi.

daha önce 4 adet almıştım bugun itibari ile 8 adet daha alınmıştır peşin tiko para :) tiko bilet kodu ;)

anlasılan bundan sora sana calışcaz salman hocam :)

4 adet kod alındı. Anından teslim etti. Teşekkürler.

2 adet alınmıştır.

2 adet satın alınmıştır ...

dün gittik nuh büyük tufana eyvallah kardeşim :D

4 adet satın alınmıştır
smile.png

10 adet kod satın alındı sağolsun çok ilgili ve yardımcı bir arkadaş. Kodları denedikten sonra yazarım yine arkadaşları bilgilendirmek için :)

Daha da almayı düşünebilirim :)

Arkadaştan 6 tane kod alınmıştır ilgisi ve alakası için teşekkür ederim :)

4adet alınmıştır

@dexter34 arkadaşımız çok güvenilirdir dün kodları aldım daha para bile vermedim ama arkadaş hiçbir sıkıntı çıkarmadı
biggrin.png

Dün akşam gittim sıkıntı yok arkadaslar herkes gönül rahatlığıyla alabilir teskler kardeşim .

Arkadaş Gayet Güvenilirdir İstedğiniz Gibi Alım Yapabilirsiniz Hayırlı Satışlar Kardeşim
smile.png

4 ADET ALINDI teskler ilgi ve alakandan dolayı filmden sonrada yorum atıcam:D

dün 2 adet alındı ve sorunsuzca kullandım

arkadastan aldıgım kodlar sorunsuz calıstı gittim güzelce recep ivedik 4 ü izledim.
biletleri alırken hic bi sorun yasamadım tek kurus parada ödemedim. (pendorya avm)

ben 2 tane aldım arkadas kodları yolladı kullanınca sonucu yazarım buraya

Orijinalden alıntı: celsus

Hocam kodlar geldi. Teşekkürler

Orijinalden alıntı: digicesu

5 adet kod alındı teşekkürler..

arkadastan aldıgım kodlar sorunsuz calıstı gittim güzelce recep ivedik 4 ü izledim.
biletleri alırken hic bi sorun yasamadım tek kurus parada ödemedim. (pendorya avm)

NVWN9k.jpg

NVWN9k.jpg

Eyvallah kardesim yine beklerim. Tum cinemaximumlarda gecerli oldugu icin istedigin her yerde izleyebilirsin ayrica :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 ADET ALINDI teskler ilgi ve alakandan dolayı filmden sonrada yorum atıcam:D

Arkadaş Gayet Güvenilirdir İstedğiniz Gibi Alım Yapabilirsiniz Hayırlı Satışlar Kardeşim :)

merhaba köardeşim pazar günü sinema gitcez 3 tane kod alıcam skypem lusia.34 pm bekliyorum

Skype adres bilgileri eklenmistir konu gunceldir.

Dün akşam gittim sıkıntı yok arkadaslar herkes gönül rahatlığıyla alabilir teskler kardeşim .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri