Tüm cinemaximumlarda geçerli sinema biletleri:
1 ADET 4,5 TL
2 ADET 9 TL
Not: Cinemaximum'larda 31 Aralık 2014 (dahil) tarihine kadar geçerlidir. 31 Aralık 2014 (dahil)e kadar kullanılmayan kodlar geçerliliğini yitirecektir. Sinema bileti kodlarınızı Cinemaximum'larda, 3D, IMAX ve IMAX 3D hariç dilediğiniz filmde ve seansinda kullanabilirsiniz.
Kodlar %100 garantili olmakla beraber kodları direk telefon numarasına göndermekteyim.Herhangi bir sıkıntı olduğunda para iadesi garantili kodlardır..
İsteyen arkadaşlar whatsapp üzerinden bana ulaşabilirler.
0553 435 12 53
Ödeme: Paypal,Garanti Havale,Nesine
Referanslar:
1 ADET 4,5 TL
2 ADET 9 TL
Not: Cinemaximum'larda 31 Aralık 2014 (dahil) tarihine kadar geçerlidir. 31 Aralık 2014 (dahil)e kadar kullanılmayan kodlar geçerliliğini yitirecektir. Sinema bileti kodlarınızı Cinemaximum'larda, 3D, IMAX ve IMAX 3D hariç dilediğiniz filmde ve seansinda kullanabilirsiniz.
Kodlar %100 garantili olmakla beraber kodları direk telefon numarasına göndermekteyim.Herhangi bir sıkıntı olduğunda para iadesi garantili kodlardır..
İsteyen arkadaşlar whatsapp üzerinden bana ulaşabilirler.
0553 435 12 53
Ödeme: Paypal,Garanti Havale,Nesine
Referanslar:
Arkadaştan 4 adet daha kod alınmıştır, güvenilirdir içiniz rahat olsun![]()
10 tane almistim 3-4 gun once, dun 2 tane tanesini sorunsuz sekilde kullandimguvenilir arkadas elimdekiler bittikten sonra tekrar almayi dusunuyorum
![]()
Arkadaştan 4 adet aldım. Anında gönderdi.
daha önce 4 adet almıştım bugun itibari ile 8 adet daha alınmıştır peşin tiko paratiko bilet kodu
anlasılan bundan sora sana calışcaz salman hocam![]()
4 adet kod alındı. Anından teslim etti. Teşekkürler.
2 adet alınmıştır.
2 adet satın alınmıştır ...
dün gittik nuh büyük tufana eyvallah kardeşim![]()
4 adet satın alınmıştır![]()
10 adet kod satın alındı sağolsun çok ilgili ve yardımcı bir arkadaş. Kodları denedikten sonra yazarım yine arkadaşları bilgilendirmek için![]()
Daha da almayı düşünebilirim![]()
Arkadaştan 6 tane kod alınmıştır ilgisi ve alakası için teşekkür ederim![]()
4adet alınmıştır
@dexter34 arkadaşımız çok güvenilirdir dün kodları aldım daha para bile vermedim ama arkadaş hiçbir sıkıntı çıkarmadı![]()
Dün akşam gittim sıkıntı yok arkadaslar herkes gönül rahatlığıyla alabilir teskler kardeşim .
Arkadaş Gayet Güvenilirdir İstedğiniz Gibi Alım Yapabilirsiniz Hayırlı Satışlar Kardeşim![]()
4 ADET ALINDI teskler ilgi ve alakandan dolayı filmden sonrada yorum atıcam![]()
dün 2 adet alındı ve sorunsuzca kullandım
arkadastan aldıgım kodlar sorunsuz calıstı gittim güzelce recep ivedik 4 ü izledim.
biletleri alırken hic bi sorun yasamadım tek kurus parada ödemedim. (pendorya avm)
ben 2 tane aldım arkadas kodları yolladı kullanınca sonucu yazarım buraya
Orijinalden alıntı: celsus
Hocam kodlar geldi. Teşekkürler
Orijinalden alıntı: digicesu
5 adet kod alındı teşekkürler..