Cinemaximum cinema biletleri 1 adet 5 tl

dexter34

Kayıtlı Üye
Tüm cinemaximumlarda geçerli sinema biletleri:

1 ADET 5 TL

2 ADET 9 TL

Not: Cinemaximum'larda 31 Aralık 2014 (dahil) tarihine kadar geçerlidir. 31 Aralık 2014 (dahil)’e kadar kullanılmayan kodlar geçerliliğini yitirecektir. Sinema bileti kodlarınızı Cinemaximum'larda, 3D, IMAX ve IMAX 3D hariç dilediğiniz filmde ve seansinda kullanabilirsiniz.

1 adet üstü alınan biletlerde kodlar cep telefonunuza gönderilecektir. 1 adet üstü alımlarda fiyat 4,5 TL'dir..

Kodlar %100 garantili olmakla beraber kodları direk telefon numarasına göndermekteyim.Herhangi bir sıkıntı olduğunda para iadesi garantili kodlardır..

İsteyen arkadaşlar whatsapp üzerinden bana ulaşabilirler.

0553 435 12 53

Ödeme: Paypal,Garanti Havale,Nesine

Referanslar:

ben 2 tane aldım arkadas kodları yolladı kullanınca sonucu yazarım buraya

satış güvenceniz ney acaba referansınız varmı daha önce ön yargı gibi olacak belki başka forumlarda benzer konularda denk geldim dolandırıcılıgı yapılıyor alınıyor ama adam sinemaya gidiyor bilet geçersiz dolandırıldıgı ile kalıyor hiç güvenli degil mod arkadaşlar konuya baksın lütfen

kendi telefouna geliyorsa kod güvenlidir merak etmeyin.

fakat fiyat biraz daha uygun olmalı. başka forumlarda tek alımlarda 4 tl'den satın alıyorum

satış güvenceniz ney acaba referansınız varmı daha önce ön yargı gibi olacak belki başka forumlarda benzer konularda denk geldim dolandırıcılıgı yapılıyor alınıyor ama adam sinemaya gidiyor bilet geçersiz dolandırıldıgı ile kalıyor hiç güvenli degil mod arkadaşlar konuya baksın lütfen

dolandırıcılıkla ilgili bir sorun yok kardeşim emin ol ayrıca kodları direk telefon numaranıza kendi numaramla gönderiyorum sıkıntı çıkmaz bu konuda içini ferah tutabilirsin.

kendi telefouna geliyorsa kod güvenlidir merak etmeyin.

fakat fiyat biraz daha uygun olmalı. başka forumlarda tek alımlarda 4 tl'den satın alıyorum

kendi telefonuma gelen kodlarla alıyorum kardeşim zaten 4.5 tlden veriyorum 1 adet üstü satışlarda uygun satış yapan arkadaşlar varsa tabikide onlardan alabilirsin herhangi bir sorun yok :)

Tüm cinemaximumlarda geçerli sinema biletleri:

2 ADET 9 TL

1 ADET 5 TL

Not: Cinemaximum'larda 31 Aralık 2014 (dahil) tarihine kadar geçerlidir. 31 Aralık 2014 (dahil)’e kadar kullanılmayan kodlar geçerliliğini yitirecektir. Sinema bileti kodlarınızı Cinemaximum'larda, 3D, IMAX ve IMAX 3D hariç dilediğiniz filmde ve seansinda kullanabilirsiniz.

1 adet üstü alınan biletlerde kodlar cep telefonunuza gönderilecektir. 1 adet üstü alımlarda fiyat 4,5 TL'dir..

O nasıl iş hocam biz 2 bilete 30 tl veriyoruz. Cevahir bizi kazıklıyormu ?

@dexter34

paypal ödeme var mı ? varsa 2 adet alabilirim

kodlar senin dimi başkasından alma gibi durum yok çünkü bir kere başıma geldi de oraya gidip rezil olmayalım kullanılmış çıkmıştı

@dexter34

paypal ödeme var mı ? varsa 2 adet alabilirim

kodlar senin dimi başkasından alma gibi durum yok çünkü bir kere başıma geldi de oraya gidip rezil olmayalım kullanılmış çıkmıştı

Kodlar benm kardesim paypal var iki adet direk telefon numarana gondertiyorum meraklanma o konuda icin rahat olsun

Niçin sende bu kadar ucuz konunu detaylandırırsan sana inanan daha fazla kişi çıkacak ve yaptığın yöntemin garantisi varsa yüklü miktarda almak isteyen insanlar çıkacaktır.

Niçin sende bu kadar ucuz konunu detaylandırırsan sana inanan daha fazla kişi çıkacak ve yaptığın yöntemin garantisi varsa yüklü miktarda almak isteyen insanlar çıkacaktır.

Su yuzden kardesim ben direk sizin telefonunuza coca cola uzerinden garsntili 2 adet kod gondertiyorum fazla almak isterseniz kendi telefonum uzerimden kesin garantili olarak aldigim kodlardan direk kendi numaramla sizin numaraniza gonderiyorum. Bu kodlarida kirmizi kasa kampanyasiyla aliyorum.

hocam konuyu baltalamak gibi olmasın 2-3ay önce forumda biri satıyordu 2tane aldım 8tlye gittim bilet kodları kullanılmış dedi.Ben sinemaya düzenli gitmeye çalışıyorum ref çıkarsa alabilirim bende.

hocam konuyu baltalamak gibi olmasın 2-3ay önce forumda biri satıyordu 2tane aldım 8tlye gittim bilet kodları kullanılmış dedi.Ben sinemaya düzenli gitmeye çalışıyorum ref çıkarsa alabilirim bende.

yok estagfurullah kardeşim. dediğim gibi direk coca cola kırmızı kasa üzerinden gönderiyorum size kodları. yani kodu size direk coca cola gönderiyor bu sayede kodlarınız kesin garantili oluyor ve kendi telefonumla aldığım kodlar var o kodlarıda gönderiyorum. kesinlikle sorunsuz kodlardır ve hiçbir sorunla karşılaşmayacağınıza %100 iadeli garanti verebilirim.

kodlar garantili ve iade garantilidir o yüzden herhangi bir sıkıntı olmaz arkadaşlar merak etmeyin bu konuda.

ben 2 tane aldım arkadas kodları yolladı kullanınca sonucu yazarım buraya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri