Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İstiyorsanız kendi çizgi filmlerimi söyleyip linkleriyle vereyim ? Bu kadar hazırcılığa gerek yok çizgi film yani adı üstünde.Film neyse buda o.Deneyim arayın görün sonuçları.
o profil resmi yav nefes nefese kaldımçizgi film de telif hala hat safada gir bide sen bak istersen tom ve jery ye telif göndermek nedir yav
Haklısınız boş adamız.Biz boş adamız araştırıp deneyip görüyoruz.Siz çok yoğunsunuz direk hazıra konma peşindesiniz.Senin değil belki ama diğer bi yoruma bak.En çok izlenen çizgi filmleri nelerdir ? biraz araştırın ne olduğunu.ben kerizim zaten bütün kazanç kapılarımı söyleyeyim.Neyse ben boş adamım biraz daha araştırıp size söylerim kazanırsınız.Çok boş adamsınız ya , sahte telif atıp atmadıklarını sordum sadece soru gayet basit Evet - Hayır ya da Bilmiyorum. Ne olmuş buralara ya , konu silinebilir mi.
İstiyorsanız kendi çizgi filmlerimi söyleyip linkleriyle vereyim ? Bu kadar hazırcılığa gerek yok çizgi film yani adı üstünde.Film neyse buda o.Deneyim arayın görün sonuçları.
Abartmayın , doğru düzgün bir şeyler yazmış bir soru sormuş.Adam akıllı cevap verebilirsiniz.
Hazır konu açılmışken şunu söyleyeyim. Kapak, profil fotosu olmayan adam 25 tane çizgi film yüklemiş aldığı izlenim 3-4 milyon 2 ayda, ben onları kopyaladım ünlem falan sıkıntı olmadı ama kanala 1 haftada 2 telif geldi ve pat, Hesabınız Kalıcı Olarak Devre Dışı Bırakıldı.
Bunun sebebi sahte telif midir?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.