Çizgi Film Telif Piyasası

• Kullanıcı ZACAMEDIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

ZACAMEDIA

Kayıtlı Üye
Merhabalar,
Çizgi filmlerde sahte telif piyasası şuan ne durumda, söyle biraz bakındım da aşırı derece ilgi var ve hepside izlenme alıyor tek problem sanırım sahte telif olayı.

Cevap: Çizgi Film Telif Piyasasu

deneyip göreceksiniz.
bir kaç kanal kaybedecek,bir kaç kere para kazanmalarınız gidecek.
şansınız varsa tutacak.konu açıp sorunca cevap alamazsınız kolay kolay.
zaten verilecek cevap da belli,bu piyasa değişmez.

Deneyim görmek yerine zaman kazanmak için deneyenlere sormak istedim.

Beyler sizce en çok izlenen çizgi filmler neler ? ( telif verenler dahil)

İstiyorsanız kendi çizgi filmlerimi söyleyip linkleriyle vereyim ? Bu kadar hazırcılığa gerek yok çizgi film yani adı üstünde.Film neyse buda o.Deneyim arayın görün sonuçları.

o profil resmi yav nefes nefese kaldım :) çizgi film de telif hala hat safada gir bide sen bak istersen tom ve jery ye telif göndermek nedir yav

İstiyorsanız kendi çizgi filmlerimi söyleyip linkleriyle vereyim ? Bu kadar hazırcılığa gerek yok çizgi film yani adı üstünde.Film neyse buda o.Deneyim arayın görün sonuçları.

Çok boş adamsınız ya , sahte telif atıp atmadıklarını sordum sadece soru gayet basit Evet - Hayır ya da Bilmiyorum. Ne olmuş buralara ya , konu silinebilir mi.

Çok boş adamsınız ya , sahte telif atıp atmadıklarını sordum sadece soru gayet basit Evet - Hayır ya da Bilmiyorum. Ne olmuş buralara ya , konu silinebilir mi.
Haklısınız boş adamız.Biz boş adamız araştırıp deneyip görüyoruz.Siz çok yoğunsunuz direk hazıra konma peşindesiniz.Senin değil belki ama diğer bi yoruma bak.En çok izlenen çizgi filmleri nelerdir ? biraz araştırın ne olduğunu.ben kerizim zaten bütün kazanç kapılarımı söyleyeyim.Neyse ben boş adamım biraz daha araştırıp size söylerim kazanırsınız.

Ben çizgi filmimi buldum tek çizgifilm üzerine çalışıyorum izlenimlerim iyi Türkçe olmasına rağmen.

dostum internete gir bir cartoon ve anime sitesi bul her seriden bir bölüm indir bir kanalına at 1 hafta test et hangilerinden telif geliyor hangilerinden gelmiyor
ps. bu sitede kimse kimseye balık vermiyor dostum tutmayı öğren kendin tut

Filmden daha çok kazandırıyor. Hatta film işini yapan adam genelde son durağı çizgi film oluyor çünkü.

Kazanç daha fazla
Filmde sahte telif daha fazla
Filmde sahte video daha fazla ve flag fazla
Filmde saçma sapan bir sıralama var
Filmin eskileri çok zor izlenirken eski çizgi filmler çok daha iyi izleniyor
Çizgi filmlerin türleri oldukça fazla

Tek sıkıntısı çizgi filmlere ödeme almak daha doğrusu film, çizgi film gibi türlere ödeme almak oldukça güç ve bu ay sonundan sonra neredeyse imkansız olacak.

Dostum biz deneyimi birşeyler kaybederek ve parayla kazanıyoruz. Yardımcı olunabilecek bilgiler çok kısıtlı

Teeşkkür ederim herkes yardımcı oldu . Bana ceza veren mod neye dayanarak hangi kurala dayanarak verdin meraklar içerisindeyim. Yardımcı olan arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim.

Abartmayın , doğru düzgün bir şeyler yazmış bir soru sormuş.Adam akıllı cevap verebilirsiniz.

Abartmayın , doğru düzgün bir şeyler yazmış bir soru sormuş.Adam akıllı cevap verebilirsiniz.

Heryerden çıkıyor böyle 1 2 seçmece , boşverin hocam gün gelir devran döner...

Hazır konu açılmışken şunu söyleyeyim. Kapak, profil fotosu olmayan adam 25 tane çizgi film yüklemiş aldığı izlenim 3-4 milyon 2 ayda, ben onları kopyaladım ünlem falan sıkıntı olmadı ama kanala 1 haftada 2 telif geldi ve pat, Hesabınız Kalıcı Olarak Devre Dışı Bırakıldı.

Bunun sebebi sahte telif midir?

Hazır konu açılmışken şunu söyleyeyim. Kapak, profil fotosu olmayan adam 25 tane çizgi film yüklemiş aldığı izlenim 3-4 milyon 2 ayda, ben onları kopyaladım ünlem falan sıkıntı olmadı ama kanala 1 haftada 2 telif geldi ve pat, Hesabınız Kalıcı Olarak Devre Dışı Bırakıldı.

Bunun sebebi sahte telif midir?

Aynen öyle oluyor , işte bizde hep beraber bu konuyu tartışalım böyle olaylar olup olmadıgını öğrenelim diye konu açıyorum görevlide bir kaç kendini bilmezde konuyla alakasız cevap veriyor , zaten bu forumun amacı dayanışma deneyerek öğrenilceğiniz bizde biliyoruzda daha önce bu konu hakkında çalışan varsa bilgi almak için soruyoruz.

ben sizin insanlara boş insan yada seçmece gibi sıfatlar yakıştırmanızın yanlış olduğunu düşünerek ceza verdim.
rahatsız olduğunuz konularda bu şekilde cevap vermek yerine şikayet et butonunu kullanınız...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri