çizgifilm çalışanlar bakabılırmı

bycanaslann

Kayıtlı Üye
mrb arkadaşlar ben geçenlerde bi tane çizgifilm yuklemiştm
nasıl oldu anlamdm ama patladı bı anda 10k ızlenm aldı ama adsensede neredeyse hiç kazandrmadğı yazuyor
çizgifilmden onceki bgbg 4 kusur çizgifilmden sonrakı bgbg 1.70lerde bişeydı bu sorunu yaşayan varmı ?

Yedirtmezler partnere bağlamanı tavsiye ederim.Yakında patlar ünleme düşer yada dünya engeli gelir

Sent from my iPhone using Tapatalk

video patladı zatn kanal kapandı hocam maıle bakıyorm hiç bişey yok
ama ulaşılamıuyor dıor
benım sormak ıstedğim benım adsensedemı sorun var hanı kazanç çok kotuydu

Adsense güzeldir ama risklidir.Hele ki çizgifilmde.Partnere geç bencede.Adsense banlanabilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

pekı partnere girsem adsense gıbı kaç kanal bağlayabılıyorum ve kapanan kanalın odemesı yapılıyormu ?

Partnerde quiz tek dashboardda topluyordu diğerleri ayrı dashboardda her kanal için ayrı dashboard açıyorsunuz. Kapanan kanalın ödemesini sadece bazı partnerler yapıyor

Partnerde quiz tek dashboardda topluyordu diğerleri ayrı dashboardda her kanal için ayrı dashboard açıyorsunuz. Kapanan kanalın ödemesini sadece bazı partnerler yapıyor

o zaman sııkıntı gibi partner ya adsense daha ıyı gıbı :) çok dıkkatlı davranıyrm ben kapanan kanalı hemen sılıyorm zatn bı kanala max 3 video yukluyorum sılıp tekrar yuklıuyrm yanı 3 u geçmıyorum kanalları sureklı takıp edıyorum ddha once kapanmıştı para kazanması adsensenın o yuzden paranoyak oldum sureklı takıpteyım boyle olsada yıne adsense ban olabılırmı pekı hocam?

o zaman sııkıntı gibi partner ya adsense daha ıyı gıbı :) çok dıkkatlı davranıyrm ben kapanan kanalı hemen sılıyorm zatn bı kanala max 3 video yukluyorum sılıp tekrar yuklıuyrm yanı 3 u geçmıyorum kanalları sureklı takıp edıyorum ddha once kapanmıştı para kazanması adsensenın o yuzden paranoyak oldum sureklı takıpteyım boyle olsada yıne adsense ban olabılırmı pekı hocam?

Partnerde ödeme alt limiti de düşük kapanmadan ödeme alabilirsin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri