Çizim ve Boyama Videoları Yapmak (Sınırsız Kaynak)

eserhat

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar bilgisayar programları ile kendi özgün kanalım için çizim ve boyama videoları yapmaktayım

bu tür videoların en güzel yanı sınırsız kaynağının olması

2 saat önce yaptığım videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz

not: boyama kalemlerı ve kağıda ihtiyaç yok tamamen bilgisayar programları ile yapılmaktadır

arkadaşlar eğitim videosu hazır, fiyat olarak 50 tl düşündüm

programlar ve eğitim videosu için indirmeniz gereken toplam dosya boyutu 3.5 gb

sulu boya ve parlak renkler ile yapılan bir eğitim videosu daha çekip ücretsiz göndereceğim (eğitim videosunu satın alan tüm arkadaşlara gönderildi)

satın almak için bana pm den yada Skype adresimden ulaşabilirsiniz

takıldığınız ve yapamadığınız yerlerde gerekli desteği sağlayacağım

https://www.youtube.com/watch?v=kcha7lTIu3Q

(eğitim videosunu satın alan tüm arkadaşlara ücretsiz gönderildi)

https://www.youtube.com/watch?v=F7_hEgV_vyc

Son düzenleme:
Güzel bir konu rekabet çok , bende bu işler için softbox ve tripod aldım elle çizim hem zahmetli ve pc gibi kaliteli olmuyor. 1 k yakın masraf ettim sonra bıraktım...

Rekabet çok büyük kanallar var, böylelikle pasta payı küçülüyor. Adamın 500k veya 1 mn abonesi var 10-100 k igeçmiyor izlenimler fakat adam sürümden kazanıyor. Bunu sebebi aynı tarz içerkten günlük 1k ile 8k arasında video yükleniyor.. not : sıfır kanalla büyümek imkansıza yakın bana göre izlenim vb yollarla kanala destek gerekir...

Uygun fiyat yaparsan mutlaka denemek isteyen olacaktır...

Özgün kanalım için görüşmek istiyorum.

sizinki iyiymıs ama tutturan kazanırda okadar cokkı bundna yapan..sahsen ugrasmam.

kategori zor olabilir arkadaşlar bugün youtubeda hangi kategori zorlu değilki youtube da 2D animasyon kanalları zibilyon tane oldu. aslında birazda ne çizdiğinde önemli diğer alternatif ise mevcut izlenimli çocuk kanalları içinde farklı bi içerik olabilir diye düşünüyorum

Adam fikir almak istiyor pm yaziyorsunuz ... Ne var bu pm de anlayamiyorum adam satis yapmak istiyor diyor boyle bisey yapsam alan olurmu nedersiniz diyor .... Cevaplarda pm yaziliyor. Form iyice durgunlasti inanin.

!!! Mobildeyim !!!

---------- Spam Engelliyici 13:50 ---------- Önceki Mesaj 13:46 ----------

Bu konu icin yazmadim genel yazdim...cogu konuda yaziliyor onceden boyle bisey yoktu... Bunu dile getirmek icin yazdim.

!!! Mobildeyim !!!

hocam program ve ders icin fiyat bilgisi alabilirmiyim ?

Adam fikir almak istiyor pm yaziyorsunuz ... Ne var bu pm de anlayamiyorum adam satis yapmak istiyor diyor boyle bisey yapsam alan olurmu nedersiniz diyor .... Cevaplarda pm yaziliyor. Form iyice durgunlasti inanin.

!!! Mobildeyim !!!

---------- Spam Engelliyici 13:50 ---------- Önceki Mesaj 13:46 ----------

Bu konu icin yazmadim genel yazdim...cogu konuda yaziliyor onceden boyle bisey yoktu... Bunu dile getirmek icin yazdim.

!!! Mobildeyim !!!

Katiliyorum. Forumun adin bir PM forum koysalar biz de isimizi biliriz)) Tum konulari pm yazacaksinizsa ne icin var forum ? Acik sekilde dertlerin anlatmiyorlar ki. Bir var acik yazasin 1000 kisi gore birde var tek tek pm at bazilarida gormez. Zaten sorunlu insan pm gonderenden sonra da sana sorun cikarir, normal insan acik yazida gorse pm gorse birsey fark etmez. Bence pm olayin forumdan kaldirmak gerek.

3 dakikalık bir video kaç saatte yapılır ? günde 5 10 video yapabilir miyim farklı farklı karakterleri

çizilecek resime göre değişiklik gösterir hocam ilk videodaki 6 dakıkalık video çizim ve boyama dahil 30-45 dakika sürüyor renderi 60-80 dakika sürüyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri