Çizim yapıyorum izlenme ihtimali var mı ?

• Kullanıcı Hero1667
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Hero1667

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bir kaç aydır forumu takip ediyorum ve ufak da olsa çeşitli kategorilerde kanallarım var ama aklıma bir fikir geldi tutar mı yoksa boşuna mı uğraşmış olurum bilemiyorum bu yüzden size danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar fikir şöyle aslında fikir demeyelim buna kategori demek daha doğru olur sanırım eskiden kareli defterlerin karelerini kullanarak simetrik çizimler yapardım ve bu çizimleri tahta kalemleri kullanarak boyardım şimdi şöyle yapmayı düşünüyorum elimde telefonlara uygun olan bir tripod var telefonumu kullanarak sabit bir şekilde çizimi videoya alıp hızlandırıp ve müzik ekleyip yüklemeyi düşünüyorum telefon olarak elimde çinden getirttiğim jiayu g3 var sizce bu çizimler izlenim alır mı yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler yazım hataları için kusuruma bakmayın :)

Ekli dosyayı görüntüle 859
Ekli dosyayı görüntüle 861
Ekli dosyayı görüntüle 862
Ekli dosyayı görüntüle 863

Eskiden Çizip resmini çektiklerimden birini buldum bu tarz şeyler olucak arkadaşlar

Bence hic durma, kayit etmeye basla. Sorarak degil, tecrube ederek ogrenebilirsin izlenip izlenmeyecegini..

Bence hic durma, kayit etmeye basla. Sorarak degil, tecrube ederek ogrenebilirsin izlenip izlenmeyecegini..

Haklısın en iyisi bir an önce deneme amaçlı bir kaç video çekip sonuçlarına göre hareket edeyim

Mantikli hemse zannedersem youtube da boyle yapan yok cok iyi olabilir mesela micky mouse falan gibi. Insallah tutar :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Mantikli hemse zannedersem youtube da boyle yapan yok cok iyi olabilir mesela micky mouse falan gibi. Insallah tutar :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Teşekkürler bende tutmasını umuyorum bakalım hayırlısı en kısa zamanda denemelere başlıycam :)

Merhaba arkadaşlar bir kaç aydır forumu takip ediyorum ve ufak da olsa çeşitli kategorilerde kanallarım var ama aklıma bir fikir geldi tutar mı yoksa boşuna mı uğraşmış olurum bilemiyorum bu yüzden size danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar fikir şöyle aslında fikir demeyelim buna kategori demek daha doğru olur sanırım eskiden kareli defterlerin karelerini kullanarak simetrik çizimler yapardım ve bu çizimleri tahta kalemleri kullanarak boyardım şimdi şöyle yapmayı düşünüyorum elimde telefonlara uygun olan bir tripod var telefonumu kullanarak sabit bir şekilde çizimi videoya alıp hızlandırıp ve müzik ekleyip yüklemeyi düşünüyorum telefon olarak elimde çinden getirttiğim jiayu g3 var sizce bu çizimler izlenim alır mı yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler yazım hataları için kusuruma bakmayın :)

emek ve sabır ver zamanla izlenir izlenmelere kafanı yormadan sürekli sabır göstererek devam edersen olur devamlılık önemli

Kesinlikle tutar emin ol. Yalnız bunu yabancı dilde yap. Videolarının başlıklarını "How to draw ..... " diye başla bak nasıl tutuyor. Kategoride "nasıl yapılır stil" kategorisi olmalı. Daha önceden denedim ve gayet memnundum.. Bu tarz çalışmalara bende yeniden başlamak istiyorum doğrusu..

denemeden anlama imkanın yok. Birde 1 kanal 1 ayda tutmaz 5 ayda tutar 1 yılda tutar ordasıda meçhul

Evet haklısın denemenin hiç bir sakıncası yok değerli yorumların için teşekkür ederim güzel kardeşim :)

---------- Mesaj saat 21:31:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:19:43 civarında gönderildi. ----------

Kesinlikle tutar emin ol. Yalnız bunu yabancı dilde yap. Videolarının başlıklarını "How to draw ..... " diye başla bak nasıl tutuyor. Kategoride "nasıl yapılır stil" kategorisi olmalı. Daha önceden denedim ve gayet memnundum.. Bu tarz çalışmalara bende yeniden başlamak istiyorum doğrusu..

Çizdiklerimden birinin resmini ekledim birde resme bakarak bir yorum alsam çünkü baya gaza geldim yazdıklarını okuyunca :D

---------- Mesaj saat 21:34:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:31:05 civarında gönderildi. ----------

emek ve sabır ver zamanla izlenir izlenmelere kafanı yormadan sürekli sabır göstererek devam edersen olur devamlılık önemli

Doğru söylüyorsun sabır şart ama genelde sabırsız bir insanımdır :)

Çizdiklerimden birinin resmini ekledim birde resme bakarak bir yorum alsam çünkü baya gaza geldim yazdıklarını okuyunca :D

Çizdiğin şeyin ismi nedir? Ne deseni yani bu? Çünkü bir video için başlık çok önemlidir. Yani aratılan bir şey olması çok daha iyi olur. Eğer çizebiliyorsan misal; örümcek adam, ninja kaplumbağa ne biliyim çizgi film karakterleri, yada ünlü insan portreleri çok daha iyi olur.. Tabi senin yaptığında aratılan bir şeyse eğer hemen başla derim.
Ayrıca üstteki arkadaşlarında dediği gibi denemeden karar vermek zor.

Çizdiğin şeyin ismi nedir? Ne deseni yani bu? Çünkü bir video için başlık çok önemlidir. Yani aratılan bir şey olması çok daha iyi olur. Eğer çizebiliyorsan misal; örümcek adam, ninja kaplumbağa ne biliyim çizgi film karakterleri, yada ünlü insan portreleri çok daha iyi olur.. Tabi senin yaptığında aratılan bir şeyse eğer hemen başla derim.
Ayrıca üstteki arkadaşlarında dediği gibi denemeden karar vermek zor.

İsmini yada genel olarak buna ne dendiğini bilmiyorum zamanında araştırmıştım fakat bu tarz bir şey bulamadım ya yok yada ben bulamıyorum

İsmini yada genel olarak buna ne dendiğini bilmiyorum zamanında araştırmıştım fakat bu tarz bir şey bulamadım ya yok yada ben bulamıyorum

Çeşitli desen çizme sanatları var diye biliyorum. İstersen onları araştır ve yaptıklarına bir ism belirle. Bu isim videoların için çok önemli çünkü.. Başarılar..

Çeşitli desen çizme sanatları var diye biliyorum. İstersen onları araştır ve yaptıklarına bir ism belirle. Bu isim videoların için çok önemli çünkü.. Başarılar..

Araştıracağım teşekkürler :)

bu tür şeyler her zaman izlenir hocam. bu konularda yaratıcılığını konuşturcaksın. yaratıcılık da olduktan sonra izlenimin gelmemesi imkansız. herkesin sevdiği karakterleri çizersen daha fazla izlenim alırsın. ayrıca ilginç maskotlar çizerek de dikkat çekebilirsin.

bende bu tür bir kanal açmayı düşünüyorum yakın zamanda.

Youtube isi deneme/yanılma isidir dene ve gör :)

bu tür şeyler her zaman izlenir hocam. bu konularda yaratıcılığını konuşturcaksın. yaratıcılık da olduktan sonra izlenimin gelmemesi imkansız. herkesin sevdiği karakterleri çizersen daha fazla izlenim alırsın. ayrıca ilginç maskotlar çizerek de dikkat çekebilirsin.

bende bu tür bir kanal açmayı düşünüyorum yakın zamanda.

Söylediklerin gerçekten çok mantıklı teşekkürler dostum :)

---------- Mesaj saat 22:24:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:21:58 civarında gönderildi. ----------

Youtube isi deneme/yanılma isidir dene ve gör :)

En kısa zamanda deniyeceğim dostum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri