Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tenezzül etmiyosun yaniHesapta 80 dolar vardı suan 27 dolar varnasıl çekcez diye sordum 150 $ dediler Boşver Dedim..
![]()
eskiye nazaran azaldı mı arttı mı? tecrübeli affiliateçılar fikirleri yazaibilir mi? [MENTION=377]aysun06[/MENTION]
kazanclar mi affiliateler mi?
Affiliate marketing kazançları![]()
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
kazanclar gayet normal hocam
kendini guncel tuttuktan sonra np
Peki youtube dan iyi kazandırıyor mu
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
yt ile clickbank degilde afilliate kiyaslanamaz bile ustadim
aysun yanlış anlama ama bişey diycem
bir ara sana pm atmıştım affiliate marketingle alakalı, ne olurdu yani cevap verseydin, cevap verme zahmetine tenezzülüne bile girmedin
ben 2011 de affiliate marketingle alakalı 2 set almıştım goomass ve kazançsistemi
yani bende affiliate marketing hakkında çok demiyelimde normal olarak bilgim var
beni acemi dünkü çocuk zannettin herhalde, cevap verme gereği duymadın, nolurdu yani cevap verseydin, çok mu şey kaybederdin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.