takip ettiğim bir kaç kanalın son üç dört günün yüklemelerine baktığım zaman önceden yüklediği videoların aynısını bir daha yüklüyor eski videolarını ya siliyor yada gizliye alıyor ....bu yöntem tekrarlanan içeriğe girmiyormu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu dediğim mevzu 100 bin ve üstü abonesi olan kanallar
o dediğini ben denedim, 2 çocuk kanalım var biri 240 k abone birisi 143 k abone bi kanalımda stoğum yoktu eski izlenmeyenleri sildim yeniden rander alıp attım para kazanma gitmedi fakat kanal günlük 1,5 m izlenirken 300-500 izlenimlere düşüp dibi gördü algoritma bi şekilde yakalıyor tavsiye etmem.
takip ettiğim bir kaç kanalın son üç dört günün yüklemelerine baktığım zaman önceden yüklediği videoların aynısını bir daha yüklüyor eski videolarını ya siliyor yada gizliye alıyor ....bu yöntem tekrarlanan içeriğe girmiyormu
o dediğini ben denedim, 2 çocuk kanalım var biri 240 k abone birisi 143 k abone bi kanalımda stoğum yoktu eski izlenmeyenleri sildim yeniden rander alıp attım para kazanma gitmedi fakat kanal günlük 1,5 m izlenirken 300-500 izlenimlere düşüp dibi gördü algoritma bi şekilde yakalıyor tavsiye etmem.
Hiçbir şey olmuyor zaten Doğan hocam. Benim günlük 60k izlenen futbol kanalım var, slayt şeklinde hazırlıyorum videoları.
Yeri geliyor video 6 dakika olunca gerisini tamamlamak için bir önceki videonun hiç renderlamadan ekliyorum. 8 aydır hiçbir şey yok
render alırken nasıl birşey yapıyorsunuz hocam ekleme yapıyor musunuz video ya fligran eklemek gibi. yoksa sadece pixel değişip yüklüyor musunuz.
yansımayacağı anlamına gelmiyor ama hocam youtube da kolaj yasak. çok dikkat et bence en azından tekrar bi rander yap bi iki müziği ile oyna.Hiçbir değişim yapmıyorum hocam. Bir önceki videonun 2-3 dakikalık bölümünü direkt kesip yeni videoya ekliyorum bir sorun yaratmıyor
yansımayacağı anlamına gelmiyor ama hocam youtube da kolaj yasak. çok dikkat et bence en azından tekrar bi rander yap bi iki müziği ile oyna.
ses ve müziği renderlarken hangi programları kullanabilirim hocam birde ffmpeg kullanıyorum genelde hangi ayarları kurcalamam lazım yardımcı olur musunuz.
yasak derken,mesela ben kanalımdakiler çoğunluk olmak başka kanllardan video kesitleriyle üzere en çok izlenen çocuk şarkılarını top 10 listesi şeklinde video yapıyorum...tekrarlanan içerik mi sayılacak?yansımayacağı anlamına gelmiyor ama hocam youtube da kolaj yasak. çok dikkat et bence en azından tekrar bi rander yap bi iki müziği ile oyna.
yasak derken,mesela ben kanalımdakiler çoğunluk olmak başka kanllardan video kesitleriyle üzere en çok izlenen çocuk şarkılarını top 10 listesi şeklinde video yapıyorum...tekrarlanan içerik mi sayılacak?
Ne zamandır pk açıkyasak derken,mesela ben kanalımdakiler çoğunluk olmak başka kanllardan video kesitleriyle üzere en çok izlenen çocuk şarkılarını top 10 listesi şeklinde video yapıyorum...tekrarlanan içerik mi sayılacak?
yaklaşık bir yıldırNe zamandır pk açık
evet aynı görüntü ( yaklaşık 10 sn kadar eski kliplerden ) ama aralarda şu şarkı da şundan bahsediliyor yada listemizde 4.sırada şu şarkı var gibi sunucu seslendirmesi var ....Aynı görüntüyü mü kullanıyorsunuz ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.