Çocuk kanalı için tavsiyenize ihtiyacım var.

brkyozblr

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, çocuk kanalı projeme başladım tecrübeli arkadaşlardan ricam gelişmek için nelere dikkat etmeli ve neler yapmam gerekir. Şimdiden teşekkürler.

Kanal

En önemli şey kapak fotoğrafıdır, sonra içerik. Kapak sizi tıklatır, içerik ise izletir. Şuan ikisi de kanalınız için yetersiz gözüküyor. Ayrıca o kategoride çok fazla rekabet mevcut, yıllarca uğraşıp bu kategoride bir yere yerleşemeyen çok kanal var

En önemli şey kapak fotoğrafıdır, sonra içerik. Kapak sizi tıklatır, içerik ise izletir. Şuan ikisi de kanalınız için yetersiz gözüküyor. Ayrıca o kategoride çok fazla rekabet mevcut, yıllarca uğraşıp bu kategoride bir yere yerleşemeyen çok kanal var
Yorum için teşekkürler, özellikle kapak fotosunun çok önemli olduğunu biliyorum içeriği ve kapak fotosunu ciddi şekilde geliştireceğim, pastadan pay alırız umarım.

Yorum için teşekkürler, özellikle kapak fotosunun çok önemli olduğunu biliyorum içeriği ve kapak fotosunu ciddi şekilde geliştireceğim, pastadan pay alırız umarım.

Tam bilmiyorum ama bazı büyük kanallar, küçük kanalları "misafir" vs diye videolarına katıyor ve ortak video yapıyorlar. Muhakkak bir çıkarları vardır, ama bu şekilde kısa vadede sonuç alınıyor. 10K verseniz 3-4 ayda geri dönüşü olur. Umarım işiniz rast gider

hocam en son bu coppa yasasından dolayı çocuk kanallarının gelirleri bayağı azaltılmıştı hatta hiç reklam çıkmama durumu bile oluyordu , eğer bu kural değiştiyse after effectle , premier proyla çizgi filmin dibine vururum valla :D zamanında iyi para kaldırmıştım kendi yaptığım çocuk videolarından . ama coppa yasasından sonra saldım .

Hocam ben ingilizce üzerine ilerliyorum ingilizce de 1000 gösterime 1$ civarı rpm var diyorlar.

Çocuk kanalı = pişmanlık seni demoralize etmek istemem ama malesef öyle. Çocuk kanalında çok reklam çıkmaz rpm düşük olur, verdiğin emeği alamazsın. Sonradan yetişkine döneyim dersin, youtube hop sen çocuk kanalısın dönemezsin der çünkü izlenim vermez sana.

Çocuk kanalı = pişmanlık seni demoralize etmek istemem ama malesef öyle. Çocuk kanalında çok reklam çıkmaz rpm düşük olur, verdiğin emeği alamazsın. Sonradan yetişkine döneyim dersin, youtube hop sen çocuk kanalısın dönemezsin der çünkü izlenim vermez sana.

Başlamadan araştırmamıştım kazançların bu kadar düşük olduğunu bilmiyordum ama bir yola girdik, zaten tek tesellim dolar üzerinden kazanabilme ihtimali.
Teşekkürler yorum için

çok haklısın ki senin denemediğin yöntem de kalmadı hocam. Senelerdir emek veriyorsun ama sonuç pek alamamıştın.

Hocam ben ingilizce üzerine ilerliyorum ingilizce de 1000 gösterime 1$ civarı rpm var diyorlar.

Çok bir para değil, ing göre çok az. Trde normal içerikler bile 1 dolar üzeri.

çok haklısın ki senin denemediğin yöntem de kalmadı hocam. Senelerdir emek veriyorsun ama sonuç pek alamamıştın.

Çok bir para değil, ing göre çok az. Trde normal içerikler bile 1 dolar üzeri.

Bilmediğimden soruyorum, yapanlar çok az kazanacağını bile bile mi yapıyor hocam arz talep var sonuçta ve talep inanılmaz yüksek birinin bu talebi karşılaması lazım

Çok iyimser yaklaşıyorsunuz ama youtube pek de iyimser bir ortam değil. Umarım dilediğiniz gibi olur

Videoların bazılarını çocuklara özelden kaldırdım ve izlenmeye başladı, baktığım yine bazı çocuk kanallarında paylaştıklarının biri çocuklara özel diğeri değil, ben videolarımı çocuklara özel değil diye paylaşsam ne gibi bir sorun olur sorun oluyorsa diğer kanallar nasıl problem yaşamıyorum bilginiz var mı konu hakkında?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri