Çocuk Kanallarının Sonu mu Geliyor?

bradhawk

Kayıtlı Üye
Özellikle 2-3 gündür incelediğim kadarıyla çocuk kanallarının büyük çoğunluğunun tıklanması ciddi bir şekilde düşmüş. Özellikle bazı kanallarda 20 kata yakın düşüş var. Bu da acaba çocuk kategorisi bitiyor mu diye düşündürdü. Siz ne düşünüyorsunuz? Durum pek iç açıcı görünmüyor.

2-5 yaş arasındaki çocuklara reklam göstersen ne yazar? Hangi reklam veren bunlara ulaşmak ister? Oyuncak reklamı hiç görmedim yt de ama onlar bile bu yaş arasına reklamla uğraşmaz. Hep derdim reklam verenler 4 yaşında çocuğa babasının telinden giriyor diye reklamlarının gözükmesinden bir gün şikayetçi olacak diye.

Son düzenleme:
4-5 gündür düşüş var evet ama endişe etmeyin, ya kanal temizliği video temizliği yapılıyordur veya önerilen videolar kısmında çalışmalar vardır çoğu çocuk kanalı artık özgüne dönmeye başladı o yüzden kolay kolay bitiremezler bir süre böyle devam eder.

Çocuk kanalları bitmezde, mecbur yenilenmeleri lazım.
Elinde tablet olan 5-6 yaşındaki çocuklar video izliyor reklam görüyor ama ebeveynleri o çocuklar ne derse desin zaten gidip hemen oyuncak almıyor.
Reklamlarında kitle kitle daha iyi vede çocukların ihtiyaçları dahlinde çıkması lazım.
YT 2 senedir zaten bunun peşinde, o yüzden sürekli güncelleme getiriyor çocuk kanallarına.
Şarkı sürekli değişiyor, o zaman Dansta değişecek mecburen.

Ben de bir 10 gün ara vermiştim düşüşü ona bağlıyordum ama takip ettiğim kanallar son zamanlarda hepsi ciddi düşüş yaşamış. Önerilenlerle ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum. Özellikle trafik çeken kanallar çakılmış durumda.

Heyecan yapmayın arkadaşlar çocuk kanallarının sonu gelmez, algoritma değişikliği var sadece. Özgün kanalda sıkıntı yok salih reyizi kimse bitiremez

Adam reklam verirken yaş aralığını 25-40 seçiyor. Bu yaştakiler genelde ebeveyn oluyor hele kadın kullanıcıların telefonları 2-5 yaş arası çocukların elinden düşmüyor. Çocuklar reklamlara abaniyor olan reklamverenin kuruşlara oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri