Çocuklar Duymasın Eski Bölümlerini Nasıl Bulabilirim

Yuri Boyka

Yasaklanmış
Mrb arkadaşlar,
Ben bir müddettir Eski dizilere başladım, Son 2 haftadır çocuklar duymasını izliyorum, bitane kanal saolsun tüm bölümlerini yüklemişti
ancak biraz önce baktım kanaldaki tüm videolar silinmiş, moralim bozuldu gece gece, daha sadece 16 bölüm izledim, 98 bölüm vardı kanalda,

yutubda aradım bitane kanal tek buldum, bu da üçkağutçılık yapmış, bikaç bölümü defalarca yüklemiş farklı başlıkla, (kanalın isminin ilk harfi C son harfi 5 bulursanız)

Neyse arkadaşlar uzun lafın kısası ben çocuklar duymasın 2002 2003 2 sezon olarak bunları nerden bulabilirim acaba, cevaplar için şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
kanal paylasımını kaldırırsan daha saglıklı olur adamın kanalı patlamasın durduk yere spam yapıyor sonucta

tgrt bölümleri oldukça güzeldi
bulunca link verebilir misin :)
izleyek

[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] hocam teşekkürler tam ben editlicektim, bian dalgınlığıma geldi kanal linki paylaşmak yasak aynen,
[MENTION=15275]Net[/MENTION] hocam bu bikaç yıl önceki bölümler, bana 2002 2003 lazım
[MENTION=8895]palipleten[/MENTION] aynen hocam ama bikaç bölüm tek tgrt deydi sonradan atv ye geçtiler, atv deki bölümlerde oldukça eğlenceliydi,
ama şimdi nasıl bulucaz esas mesela burda :)

[MENTION=36838]Yuri Boyka[/MENTION]
hocam dediğin gibi ytdeki kanal hınzırlık yapmıs hatta bazı bölümlerin son 5-10 dksini koymamıs görüntü kalitesi de bozuk
tgrt bölümleriri ytden izledim
daha sonraki bölümler dediğin gibi bası var sonu yok

uzunca bir arastırmadan sonra mynette buldum tam olarak
ama mynet arama sonuclarında cıkmıyor bi de partlı yüklenmiş bazen 1. part cıkmıyor
görüntü kalitesi de iyi
şu şekilde arayabilirsin
https://www.google.com.tr/webhp?hl=tr#hl=tr&q=mynet.com+Çocuklar+Duymasın+2003+6.Bölüm+7.Kısım

yardımcı olduysam sevindim :)

benim youtube sektörüne girerken ilk attığım dizi buydu :D awesomeness networkü ilk başlarda düzgün ödeme yapıyordu daha sonra yapmamaya başladı bende sinirlendim sildim kanalı :D silmeseydim tüm bölümler vardı o kanalda :D

benim youtube sektörüne girerken ilk attığım dizi buydu :D awesomeness networkü ilk başlarda düzgün ödeme yapıyordu daha sonra yapmamaya başladı bende sinirlendim sildim kanalı :D silmeseydim tüm bölümler vardı o kanalda :D

bir zahmet banlayın arkadaşı [MENTION=12623]zack[/MENTION]
nasıl yok edersin cocukluk anılarımızı :)

Ben zamanında tgrt'de kiler dahi paylaşmıştım. Ama bulmak çok zordu. Şimdilerde nasıl hiç bilmiyorum.

O degilde bu saaten sonra bulsanda pek hayir gelmez ifsa oldu kategori :)

Mobilim yazim hatasi olabilir.

[MENTION=36838]Yuri Boyka[/MENTION]
hocam dediğin gibi ytdeki kanal hınzırlık yapmıs hatta bazı bölümlerin son 5-10 dksini koymamıs görüntü kalitesi de bozuk
tgrt bölümleriri ytden izledim
daha sonraki bölümler dediğin gibi bası var sonu yok

uzunca bir arastırmadan sonra mynette buldum tam olarak
ama mynet arama sonuclarında cıkmıyor bi de partlı yüklenmiş bazen 1. part cıkmıyor
görüntü kalitesi de iyi
şu şekilde arayabilirsin
https://www.google.com.tr/webhp?hl=tr#hl=tr&q=mynet.com+Çocuklar+Duymasın+2003+6.Bölüm+7.Kısım

yardımcı olduysam sevindim :)

teşekkürler hocam :)

1.5 saat Türk dizisi izlenir mi ya ne kaliteli yapımlar var ama zevkler tartışılmaz tabii. :D Zamanında biz de izliyorduk sonuçta ama.

1.5 saat Türk dizisi izlenir mi ya ne kaliteli yapımlar var ama zevkler tartışılmaz tabii. :D Zamanında biz de izliyorduk sonuçta ama.

Hocam seni temin ederim çocuklar duymasın eski sezonları birçok yabancı diziden daha eğlenceli, ama tabi bu benim kendi görüşüm renkler zevkler tartışılmaz, ayrıca bir buçuk saat değil 50 55 dakika eski bölümler

Hocam yabancı dizileri izleye izleye beynimizi çok zorladık yabancı diziler çok Karışık anlamak için beynimizi sürekli hazır ol vaziyetinde tutmak zorundayız
Ama yerli diziler öyle değil

Ayrıca bi daha şLemeni tavsiye ederim coçuklar Duymasın ı

yanlış anlama hocam ama bence yt ye eski bölümlerini basacaksın gibi geldi.

yanlış anlama hocam ama bence yt ye eski bölümlerini basacaksın gibi geldi.

hocam ben 26 Ocak 2013 ten beridir bu işteyim, Türkçe tek bir video dahi atmadım, Ben küçüklükten beridir Eski çocuklar duymasını çok severim,
Eminim benim gibi düşünen çok kişi vardır, Eski çocuklar duymasın bir çok diziye bin basar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri