Coin Alarm Programı Var Mı?

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kripto Para Dünyası

JiTeM

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar acaba coin alert programı var mı acaba istediğim fiyat aralığına geldiğin de cayır cayır telefonun çalmasını istiyorum alarm kurmak istiyorum da aktif çalışan kullandığınız uygulama var mı?

Var böyle bir sistem,
Kısaca anlatayım; hiç bir yerde kullanılmamış bir mail hesabı ile tradingview'e üye oluyorsunuz. Ondan sonra alarmınızı kuruyorsunuz. Alarm olduğunda, alarm mail adresime mail gelsin seçeneğini işaretliyorsunuz. Akabinde telefonda bir mail uygulaması kurup, tradingview sitesine üye olduğunuz mail adresi ile uygulamadan oturum açıyorsunuz. Uygulama sesli bildirim ayarlarına girip, sesli bildirim için bir mp3 dosyasını tanımlıyorsunuz
Ben yangın alarm sesini tanımladım. Ve yangın alarm sesini mp3 dosyasını birleştirdim 10 dakika yaptım. Yani tradingviewden alarm çaldığında kayıt olduğum mail adresime mail gelir. Mail Telefonda ayarlı olduğu için telefona bildirim düşer. Bildirim sesi de tanımladığımız için bu ses dosyası 10 dakika boyunca çalar ve bundan haberdar oluruz
Dipnot
Tradingview hesabında tüm diğer mail bildirimlerini devre dışı bırak. Örnek tradingviewde takip ettiğin biri bir paylaşım yaparsa, bu gibi şeyler içinde mail gelir

Son düzenleme:
Elinize sağlık fakat tradingview de ücretsiz uyelik de 1 alarm kurma hakkınız var bu nedenle alarm için kullanmak çok mantıklı olmuyor, btcturk ve binance gibi uygulama alarmları daha kullanışlı bence

Elinize sağlık fakat tradingview de ücretsiz uyelik de 1 alarm kurma hakkınız var bu nedenle alarm için kullanmak çok mantıklı olmuyor, btcturk ve binance gibi uygulama alarmları daha kullanışlı bence

Blackfridayda bir yıllık ücret 60 dolardı, bu tip günleri kovalayıp yüzde 60 indirimli alabilirsiniz

kullandığın borsanın app uygulamasında alaram kurup telefon ayarlarından sesli bildirimleri aktif ederek istediğin sesi koyabilirsin.

Binance ve CoinmarketCap uygulamaları yüklü ikisinde de bıraktım ama çalışıyorlar mı bilmiyorum :D

TabTrader uygulaması işini görür. Tradingden üyeliğe para vermene gerek yok.

Şöyle bi video buldum göz atarsın alarmlar için
https://youtu.be/l0s0msrj7dg

Kontrol edeceğim şimdi

Var böyle bir sistem,
Kısaca anlatayım; hiç bir yerde kullanılmamış bir mail hesabı ile tradingview'e üye oluyorsunuz. Ondan sonra alarmınızı kuruyorsunuz. Alarm olduğunda, alarm mail adresime mail gelsin seçeneğini işaretliyorsunuz. Akabinde telefonda bir mail uygulaması kurup, tradingview sitesine üye olduğunuz mail adresi ile uygulamadan oturum açıyorsunuz. Uygulama sesli bildirim ayarlarına girip, sesli bildirim için bir mp3 dosyasını tanımlıyorsunuz
Ben yangın alarm sesini tanımladım. Ve yangın alarm sesini mp3 dosyasını birleştirdim 10 dakika yaptım. Yani tradingviewden alarm çaldığında kayıt olduğum mail adresime mail gelir. Mail Telefonda ayarlı olduğu için telefona bildirim düşer. Bildirim sesi de tanımladığımız için bu ses dosyası 10 dakika boyunca çalar ve bundan haberdar oluruz
Dipnot
Tradingview hesabında tüm diğer mail bildirimlerini devre dışı bırak. Örnek tradingviewde takip ettiğin biri bir paylaşım yaparsa, bu gibi şeyler içinde mail gelir

Kanka çok uzun yav o ne basit bir uygulama yok mu :D şu değere gelince telefon çalmaya başlasın zor bir şey mi bunu yapmak ya :D

kullandığın borsanın app uygulamasında alaram kurup telefon ayarlarından sesli bildirimleri aktif ederek istediğin sesi koyabilirsin.

Yaptım bakalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri