Arkadaşlar hepinize selam
Coinlist hesaplarınızı alıyorum. Hesaplar ön satışlara katılım için kullanılmaktadır.
Ön satışlar çekiliş usulü yapılır ve belli bir yüzdeye çıkar. Her hesap bir kere katılabiliyor dolayısıyla çok fazla coinlist hesap kullanmak şans arttırmak için gerekli oluyor.
Hesapları gmail hesabı ile teslim alınmaktadır. Gmailler kesinlikle tarayıcıda açılmış olmalıdır.
Yeni Açılan hesaplar hesap 5 dakika içerisinde otomatik onay alır. Çok nadirde olsa bazı durumlarda 24 saate kadar uzayabilir.
Her hesabın farklı ip ile açılmış olması gerekiyor.
Hesapları teslim etmeden önce
https://coinlist.co/account/security
" Two-Factor Authentication " Disable yazan yere tıklayıp 2 faktörlü doğrulamayı iptal edin.
GMail adresi ve şifre + Coinlist hesabı ve şifre şeklinde teslim alıyoruz.
Teslim edilecek hesaplarda
âMulti-factor authentication disabledâ
âYour account is ready - Start trading now â Başlıklı emailler gelmiş olması gerekiyor
Hesaplar Kurucu ilk mail olmalı. Değişmiş mail olan hesapları almıyorum.
Gmail hesabınızda güvenlik sorusu olmamalıdır
Hesap kontrolü yoğunluğa göre 1 yada 2 gün içinde yapılır ve ödemeniz yapılır
ödeme yöntemleri kripto para ve bankadır
Coinlist Onaylı Hesaplarınız 50 TL den alınır
Coinlist hesaplarınızı alıyorum. Hesaplar ön satışlara katılım için kullanılmaktadır.
Ön satışlar çekiliş usulü yapılır ve belli bir yüzdeye çıkar. Her hesap bir kere katılabiliyor dolayısıyla çok fazla coinlist hesap kullanmak şans arttırmak için gerekli oluyor.
Hesapları gmail hesabı ile teslim alınmaktadır. Gmailler kesinlikle tarayıcıda açılmış olmalıdır.
Yeni Açılan hesaplar hesap 5 dakika içerisinde otomatik onay alır. Çok nadirde olsa bazı durumlarda 24 saate kadar uzayabilir.
Her hesabın farklı ip ile açılmış olması gerekiyor.
Hesapları teslim etmeden önce
https://coinlist.co/account/security
" Two-Factor Authentication " Disable yazan yere tıklayıp 2 faktörlü doğrulamayı iptal edin.
GMail adresi ve şifre + Coinlist hesabı ve şifre şeklinde teslim alıyoruz.
Teslim edilecek hesaplarda
âMulti-factor authentication disabledâ
âYour account is ready - Start trading now â Başlıklı emailler gelmiş olması gerekiyor
Hesaplar Kurucu ilk mail olmalı. Değişmiş mail olan hesapları almıyorum.
Gmail hesabınızda güvenlik sorusu olmamalıdır
Hesap kontrolü yoğunluğa göre 1 yada 2 gün içinde yapılır ve ödemeniz yapılır
ödeme yöntemleri kripto para ve bankadır
Coinlist Onaylı Hesaplarınız 50 TL den alınır