Cointellect Bu Kadar Parayı Nasıl Verebiliyor

• Kullanıcı Karınca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

Karınca

Yasaklanmış
Evet arkadaşlar bu girimde yeni gelen, bilmeyen arkadaşlar için Cointellect'in nasıl bu kadar yüksek paralar verebildiğini anlatmaya çalışacağım çünkü gerçekten bu konuda bir eksiklik olduğunu düşünüyorum. Yeni arkadaşları hemen aydınlatalım.

Cointellect coin kazan bir firma. Kazım işlemi yapabilmek için Hash gücü kullanmak zorunda. Bunları da Asic Miner denilen cihazlarla yapıyor.

Şimdi normalde kendiniz de kazım yapabilirsiniz herhangi bir Asic Scyript Miner ile ancak Cointellect size şöyle bir teklif sunuyor.

Diyor ki; bize 5000 euro ver sana 24 ay boyunca 300 Mhz kiralayalım ve günlük 100 euro verelim.

Normal şartlarda 300 Mhz hash gücü ile bu paraları kazanamazsınız. Ancak; Cointellect şöyle bir şey yapıyor, 300 Mhz'lik Miner'ı size 5000 Euro'ya kiralarken, kendisi 1.599 Dolara satın alıyor.

Yani sizin verdiğiniz 5000 euro ile tam 4 adet 300 Mhz'lik Miner alabiliyor ki toplu aldığı için daha ucuza da alıyor olabilir.

Şimdi bu hesaptan gidersek; 300x4=1200 Mhz'lik güç satın alıyor sizin verdiğiniz parayla ve size 2 yıllığına yalnızca 300 Mhz'sini kiralıyor.

Geriye kendine 900 Mhz kalıyor. Bunu da küçük kontratlarla, örneğin 3 aylık kontrattan bahsedeyim; 100 Euro'ya 3 aylığına 10'ar Mhz olarak kiralıyor.

Bu, şu anlama geliyor; Her 3 ayda bir 90 kişiye 100 Euro'dan 10 Mhz kiralıyor yalnızca sizden kazanmış olduğu tek bir kontrat parasıyla aldığı cihazlardan.

Hemen hesaplayalım. Cointellect size ne diyor 24 ay boyunca sana günde 97 Euro vereceğim diyor 97x30=2910 aylık, sana 2 yılda 70.000 Euro vereceğim diyor.

Şimdi; Her 3 ayda bir 90 kişiye 100 Eurodan 10 Mhz kiralayarak 9000 Euro kazanıyor sizin vermiş olduğunuz para sayesinde. Ve senede 4, 2 senede 8 defa kiralıyor 3 aylık kontratları. 9000x8=72.000 Euro kazanıyor 2 yılda. Bunun 70'ini size veriyor, 2000'i de refesanslara dağıtıyor.

Elinde mükemmel bir havuz, yükselen bir hash gücü, kazım işi hiç bitmeyecek bir Doge, ve muazzam bir potansiyel kalıyor.

Cointellect muhteşem bir ticari zekanın ürünüdür. Lütfen rica ediyorum yeni arkadaşlar lütfen okuyun, öğrenin, bilgilenin. Bilmediğiniz konularda ortalığı vesveseye vermeyin.

Hesap kitap tamamen ortada. Yok ponzi, yok günleri sayılı, yok scam, yok bilmem ne demekten vazgeçin artık.

Bu sistem Cointellect ya da biz bitti demedikçe sonsuza kadar sürebilecek potansiyele sahip bir sistem.

Ha ister bu fırsattan yararlanırsınız, ister korkar kaçarsınız sizin bileceğiniz iş. Biz korkmadık ve mutluyuz çok şükür.

Hepinize iyi günler diler, bol bol okumanızı öneririm.

Yaklaşık 15ekimden beri bu işteyim
Benım Refimden uye oldugunuz taktırde herturlu sorunuza kesintisiz skype face whatsapp uzerınden destek veririm

Üye link : http://cointellect.com/?code=4cbde63d

Konu cointellect forumdan alıntıdır

Son düzenleme:
iyi güzel de anlattığına göre 1499 dolara günlük 97 euro kazanabiliyorlar, biz neden yapmayalım? :)

Yav girecez girecez para yok kardeş ozaman gel de ki kardeş sana starter paket alayım parasını cıkarınca öde bana de olur :D

Gerçekten ilgimi çekti fakat yatırım yapacak gücüm yok. :)

Günlük 10 $ kazanmak için ne kadar yatırım lazım hocam ?

Yaparim yapmasina da, senin anlattiginin yanlis oldugunu anlatmaya calisiyorum. 1499 dolara gunluk 97 euro kazanilmaz.

şimdi bende burda ooo ben profosyonelım demıyorum bu işi yıllardır yapan adamlar diyor ki şahidim benı bu ıse sokan bı abim vardı oda bitcoinmi ne uretıyordu elınde 5 6tane ekran kartı vardı sattı 15 bın tl falan etti bu işe girdi :D

---------- Spam Engelliyici 23:34 ---------- Önceki Mesaj 23:33 ----------

Gerçekten ilgimi çekti fakat yatırım yapacak gücüm yok. :)

Günlük 10 $ kazanmak için ne kadar yatırım lazım hocam ?

2adet pliot alsanız 600euro eder gunluk 11euro bırakır hocam

Benim anlamadigim bu adamlar bu kadar para kazaniyorsa bizim paraya neden ihtiyac duyuyorlar :)

Hocam sistem basit zeus şirketi cointellect'i şutlamadigi sürece money money money :D 81 tl biriktiriyorum şuanda garanti olsun diye;
starter 2. paketim olarak alicam bakalım :)

Toplam harcama
€ 14.9500
Toplam ödeme
€ 0.0000
İşlemdeki ödemeler
€ 0.0000
Bakiye
€ 10.1004

Cointellect'den selamlar fakirler ölsün tabi demo paket :D

Para parayi mi cekiyor şimdi.ben bu maden olayını anlamadım gerçek hayatta olmayan bir şey değilmi. Yani sanal ortamda var olan bir oyun gibi dusunebilirmiyiz bu maden kazma olayını. Cpu lar bedavaya çalışıyor hatta belki datacenter lar

mobil mesaj

[MENTION=12014]Karınca[/MENTION] Benım Refimden uye oldugunuz taktırde herturlu sorunuza kesintisiz skype face whatsapp uzerınden destek veririm.
Refinden üye olmazsam bana anlatmayacak mısın gel hele yamacıma :)

[MENTION=12014]Karınca[/MENTION] Benım Refimden uye oldugunuz taktırde herturlu sorunuza kesintisiz skype face whatsapp uzerınden destek veririm.
Refinden üye olmazsam bana anlatmayacak mısın gel hele yamacıma :)

sen ayrısın senın yerın apayrı çok yardımın dokundu bana allah razı olsun yazdım faceden

Beytullah hocamada sordum ama buradan da sorayım '' bu adamlar dogecoin kazarak gelir elde edip bu gelirden bize pay ödemeyi vaadediyorlar ve dogecoinin değeri düştükçe ödemeleri gereken miktar hayli artıyor. bunu nasıl sağlıyorlar????'' birsürü yazılan çizilen var arkadaşlar..sonuç olarak şuan ödüyorlarmış ama yarın ne olur bilemiyoruz işte.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri