[Cointellect] Üyelik, Güncel Haber ve Yorumlar

yklmzomer

Yasaklanmış
Skype üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Herkese merhaba,

Sistemin uzun süre devam edeceğine kanıt gösterme mahiyetinde BitCoinExpo2015 ' e sponsor olmuşlar. Bu da Cointellect'in camia içerisinde yerini sağlamlaştırmaya çalıştığının göstergesidir bana göre...

Ziyaret etmek isteyenler için : Bitcoin Expo 2015 London Bitcoin Conference - BitcoinExpo 2015 London

WaXfp7K.jpg

Şirketin dolandırıcı ya da kara para akladığını pek düşünmüyorum. Söylediğim gibi şirket kripto para camiasında saygınlığını korumak ve ileriye yönelik büyük hedefleri olan bir şirket...

Her zaman söylediğim gibi yine söylüyorum şirket benim babamın oğlu değil, yarın kepenkleri indirme durumu tüm şirketler için geçerlidir bana göre..

Önemli olan siz risk alıp geleceğin para birimi olacak olan digital para camiasında yerinizi almak istiyor musunuz, istemiyor musunuz?

Ben tüm ihtimalleri göz önünde bulundurarak paket alımı yaptım...

Eğer şirkete üye olup paket almak isterseniz referans kodu ile üye olmak zorundasınız. Referans kodu olmadan üye olamıyorsunuz.

Kayıt olmak için : https://cointellect.com/?code=c8e8ac2f

Referans kodumla üye olmuş, olmamış farketmeksizin kafanıza takılan herşeyi sorabilirsiniz..

Herkese iyi forumlar..

Son düzenleme:
Bloomberg idi sanırım,bir kaç gün önce alt yazı geçti.Estonya'da bir bakan açıklama yaptı ''contellect ile ülkemizde değildir bizimle alakası yok,elektriğin bedava olması söz konusu değildir'' diye. Sanırım tam vurgun yapacak zamanı bekliyorlar ve o an geldiği zaman kaçacaklar.Aman dikkat edin canınızı yakacak paralar bağlamayın,bildiğiniz saadet zinciri dolandırıcılığı bu.

Bu sistemi daha önceden biliyordum . Fakat bu kadar geniş çaplı bilgiye sahip değildim . Arkadaşım [MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION] ve bir arkadaşımın sayesinde bu coin işi hakkında gerekli bilgiler edindim. Bende en kısa zaman girmeyi düşünüyorum. Videoyu izledikten sonra içim rahat etti. Ödemeye dair ister istemez insanın içinde şüphe oluşuyor. Sistem bana görede sağlam çünkü artık alışveriş merkezlerinde bile coinle alış veriş yapılabilecek.Yakın zamanlarda dogecoin fiyatlarının artışa geçilceğinide duydum. Bi yerden yatırım yapmak gerekiyor.Yatırım yapmak isteyenler için arkadaş güzel şekilde anlatmış. Paylaşımın için teşekkürler kanka [MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION] :))

Unutmayın sanal alemde her zaman risk vardır.

Bloomberg idi sanırım,bir kaç gün önce alt yazı geçti.Estonya'da bir bakan açıklama yaptı ''contellect ile ülkemizde değildir bizimle alakası yok,elektriğin bedava olması söz konusu değildir'' diye. Sanırım tam vurgun yapacak zamanı bekliyorlar ve o an geldiği zaman kaçacaklar.Aman dikkat edin canınızı yakacak paralar bağlamayın,bildiğiniz saadet zinciri dolandırıcılığı bu.

Link atarmısın çünkü benim bildiğim kadarı ile estonyada elektrik bedava hatta sunucuların çoğu orada yada elektrigon ucuz olduğu yerlerde barındırılır genelde.

Hocam linki mevcut mudur acaba? 20 dakikadır araştırıyorum bulamadım..

Ancak Skype gibi bir çok dev şirket Estonya'dan çıkmadır. Çünkü Estonya hem elektrik hem de vergi konusunda büyük destek sağlıyor şirketlere..

Ayrıca saadet zinciri dediğimiz sistemde sonsuz alt referanstan ve kazançlarından kazanırsınız. Burada ise sadece 1 alt referansınızın aldığı paketlerden komisyon alıyorsunuz. Kazançlarından hic bir şekilde kar elde edilmiyor...

Ki her seferinde üye olacak insanlara bir riskin daima var olduğunu söylüyorum. Sadece benim bir iki cümlemle para yatıracak kişi benim refimle üye olmasın diye ref linki paylaşmadım. Benim refimle üye olacak kişi araştırsın sorsun öyle üye olsun. Yarın bir gün aksi bir durum olursa kabak benim başıma patlamasın diye...

tv izlerken alt yazı geçti link nasıl bulabilirim bilmiyorum,Büyük ihtimal Bloomberg diye hatırlıyorum,ama diğer haber ve ekonomi kanallarından birisi de olabilir.

Estonya'nın Ankara Büyükelçisi Aivo Orav ile Estonya Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Piia Soms, Konya Sanayi Odasında Konyalı sanayici ve işadamlarıyla bir araya gelerek, karşılıklı görüş alış-verişinde bulundu.

Türk işadamlarının da Estonya’yı keşfetmiş olmaları da iyi bir gelişme olduğuna dikkat çeken Orav, Estonya ile ilgili şu bilgileri verdi: “Estonya, coğrafi olarak Kuzey ve Baltık ülkelerinin tam ortasındadır. Şeffaf ve basit bir vergi sistemi vardır. Fiyatlar itibariyle kuzey ülkelerine göre hala avantajlı bir ülkedir. Özellikle bilişim teknolojileri noktasında ciddi bir alt yapımız var ve bunu diğer ülkelerle paylaşmak istiyoruz. Estonya’da tüm devlet çalışmaları bilgisayar ortamında yapılmakta, vatandaşlar devletten aldıkları bütün hizmetler bilgisayar ortamında yararlanmaktadırlar. Estonyalı vatandaşlar dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar, elektronik kimlikleri vasıtasıyla oy kullanabilmektedirler.”

Alıntıdır.

Merhaba Gazetesi - Anadolu'nun en güçlü haber portalı - ‘Estonya pazarını keşfedin’

Ayrıca ;

http://www.teknokulis.com/Yazarlar/hasan_genc/2011/08/23/baltiklarin-bilisim-cenneti-estonya

Son düzenleme:
Hürrriyet gazetesinde Estonya'daki elektrik fiyatı yazıyor

Hangi ülke elektriğe ne kadar para ödüyor?

Buradaki haber sanırım halkın kullanımı ile alakalı

Ancak enerji sektöründe gerçekten büyük teşvikleri olan bir ülke..

Estonya özellikle bilişim sektöründe olan şirketler için çok büyük destek sağlayan bir ülke..

Ve soğuk bir ülke olduğu için makinelerin ısınma sorunu fazla olmuyor.

Şubata kadar puff olmazlarsa şansımı denicem şubatta ödeme alicam çünkü :D kesin ben aldığım zaman puff olur bizde şans yokki :D ama denemiş olucam sistemi tutarsa ne ala

Şubata kadar puff olmazlarsa şansımı denicem şubatta ödeme alicam çünkü :D kesin ben aldığım zaman puff olur bizde şans yokki :D ama denemiş olucam sistemi tutarsa ne ala

Hocam eğer kafana yattı ise şimdi almanı tavsiye ederim. Çektiğin parayıda dogecoin olarak tutmanı, banka hesabına çekmemeni tavsiye ederim. Çünkü şubatta dogecoin 1 yaşına giriyor ve üretimi azaltılacak. Üretim azaltıldığı için değeri yükselecek normalde 30TL tutan dogecoini 300TL olarak çekebilirsiniz belki de..

Olmamış şey değil çünkü.. 1 bitcoin zamanında kuruşlarla ifade edilirken. Şuan 1 bitcoin ortamala 260 - 270€ ' ya denk geliyor..

Edit : Artık uyuma vakti iyi sabahlar :)))

Hocam eğer kafana yattı ise şimdi almanı tavsiye ederim. Çektiğin parayıda dogecoin olarak tutmanı, banka hesabına çekmemeni tavsiye ederim. Çünkü şubatta dogecoin 1 yaşına giriyor ve üretimi azaltılacak. Üretim azaltıldığı için değeri yükselecek normalde 30TL tutan dogecoini 300TL olarak çekebilirsiniz belki de..

Olmamış şey değil çünkü.. 1 bitcoin zamanında kuruşlarla ifade edilirken. Şuan 1 bitcoin ortamala 260 - 270€ ' ya denk geliyor..

Edit : Artık uyuma vakti iyi sabahlar :)))

Keşke para olsada hemen girsek :D 5 haneye kasım aralıkta girdim o ikisinin ödemesini bekliyorum işte :D

Cointellect uzerinden para cekme sadece dogecoin olarak mi aliniyor? Videoda sanki paypal gordum yaninda.

Coinin fiyatı artarsa paket fiyatları da artar mı acaba ya

Coinin fiyatı artarsa paket fiyatları da artar mı acaba ya
Hayır iniş ve çıkışlardan etkilenmemek için € ile ödeme yapıyorlar.. Coin artsa da azalsa da paranızın değeri azalmıyor. Sadece coin miktarı değişmiş olur..

Edit : 10 dakika bişey yazmayında uyuyayım [emoji14]

Bu sefer net. Uyudum :) Sorusu olan arkadaşlar konuya ya da özelden iletirse uyandığımda ilgileneceğim...

Anlamadığım bir şey var.Biz mining yapıyormuyuz makinamıza bir şey kuruyormuyuz.Yoksa yatır para günlük paranı çek mi ? Bu kadar basit mi yani ?

Anlamadığım bir şey var.Biz mining yapıyormuyuz makinamıza bir şey kuruyormuyuz.Yoksa yatır para günlük paranı çek mi ? Bu kadar basit mi yani ?
Tek yapılması gereken şey şirketin sunduğu paketlerden satın alıp, her gece hesaba yansıdığını izlemek :)

---------- Spam Engelliyici 16:12 ---------- Önceki Mesaj 15:03 ----------

Referans linkini kaldırdım. Üye olmak isteyen arkadaşlar özel mesaj yolu ile referans talep edebilirler..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri