çok abonesi olan kanallardan video kopyalamak

• Kullanıcı furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

furkan

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
ben nicheye başladımda,
seçtiğim niche kelimeler android, samsung galaxy, iphone vs gibi kelimeler
bu kelimelerle alakalı video arıyorum, karşıma hep çok çok aboneli kanallar çıkıyor
mesela bu kanal https://www.youtube.com/user/adrianisen/featured

sizce çok çok abonesi olan böyle kanallardaki eski videoları kopyalarsam bişey olurmu
daha doğrusu bu konu hakkında düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum
cevap için şimdiden tşkler

edit:
yani abonesi az olan kanallarda var birsürü ama bu abonesi çok olan kanalların videoları çok ilgi çekici oluyor, mesela atıyorum iphoneyi kırıyorlar falan iphoneyle test yapıyorlar vs

3. eşleşen ve dünya geneli veriyor genellikle bende teknolojiye girmek istedim kanyak bulamadım :)

3. eşleşen ve dünya geneli veriyor genellikle bende teknolojiye girmek istedim kanyak bulamadım :)

kesinlikle ben demin 12 tane abonesi çok çok olan kanal denedim
hiçbirşekilde uyarı vermedi
yani daha doğrusu uyarı vermeyen ama abonesi çok olan kanallardan video koplayalalım mı :)

valla hocam bende 1hafta önce başladım bu işe ama her konuda yazıyor çok abonesi olan kanallardan kesinlikle uzak durun

özgün çalışan adamlardan uzak durun

O kanallarin aboneleri, kanal videolarini baskasi kopyaladiginda direk sizi sikayet ediyorlar. Daha dogrusu beni ettiler hemde defalarca. Farkli farkli kisiler benim cektigim videonun altina, video sahibini tag liyerek yorum attilar sonra kanallar boooom. Bu tur seyler denemeden ogrenilmiyor. Mesela iphonedo ( yanlis yazmiorum insallah) boyle bir kanal var. Ben ilk ise girdiimde bu adamin videolari kopyalayim dedim, sonra hepsi olmaz seceyim dedim sonra baktim adamin videolarda emek var. Inanki kopyalayamadim yani icime sinmedi, cunku adam resmen ust seviye profesyonel. Vazgectim ve iyikide vazgecmisim. Spam yapmiyormuyum? Dibine kadar yapiyorum ama bu tur kanallardan video cekmiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri